ponovno odpiram to temo..
Ker imam tudi sama probleme z motivacijo in koncetracijo glede ucenja, plus tega pa sem se pod pritiskom, ker imam se zelo veliko predmetov, casa pa le se 2 meseca in pol, narediti moram pa 12 predmetov.
Mislite da je mozno narediti 12 predmetov v 2 mesecih in pol , ce se res ucim in to zares ucim?
Namrec najhujse je to, da vem koliko predmetov moram se koncati, in potem samo o tem razmisljam in se nikakor ne spravim ucit, ker je to zares velik pritisk

tezko pa odmislim da imam se toliko predmetov, ampak vsak ko mi rece da je mozno (in da zares misli da je mozno narediti, da ne govori le zato da bi me spodbudil ampak realno.), no to me zelo spodbudi, sploh ko mi je vceraj prijatelj rekel da je on naredil v 5ih dneh 11 predmetov, samo se je zares ucil.
Torej kaksno je vase mnenje? Datumov imam sicer dovolj vendar ne smem nobenega odpovedati, vmes med izpiti imam tudi casa od 2-4 dni.
Pri kaksnem tudi samo en dan,..
Mislite da mi bo uspelo? Plus zraven prebrati se 7 knjig, vendar to bi potem na koncu, za esej.

Help please
Pa prosim ne sprasevat zakaj se prej nisem nic ucila, ker sem morala delati, in se zares nisem mogla.