Le kdo ne bi bil rad v družbi tako prijetnih in prijaznih deklet na tem forumu

:

Tako sladke ste, da bi vas vse poljubčkal
Da moški kuha morata biti izpolnjena najmanj dva pogoja. In jaz jih seveda izpolnjujem. Prvi je ta, da imamo to že v genih, drugi pa ta, da uživamo, ko kuhamo. Če tega ni, potem je škoda vsake hrane, ki bi tako žalostno končala v košu za smeti namesto kje drugje
Sem eden izmed tistih ljudi, ki lahko to dejstvo, da gre ljubezen skozi želodec 100% potrdim. Hrana je v naši kuhinji zelo velikega pomena zato mora biti v hladilniku vedno nekaj s čimer lahko pocrkljam sebe in mojo ženo. Potem, ko je ta vrsta crkljanja mimo se lahko pocrkljava tudi na kak drug način. Če tega ni sem kar nervozen. Ker sem po starših podedoval kuharske sposobnosti jih s pridom tudi izkoriščam. Zato je žena najbolj zadovoljna, če pripravim filane paprike ali golaž v poletnih dneh ali pa npr. sarmo v zimskem času. To je moja specialiteta.
Seveda pa se lotim priprave tudi ostalih vrs hrane. Seveda zelo rad slišim, če sem pohvaljen. Najraje spečem tudi kakšno pico (z različnimi nadevi) pa tudi kakšna torta za rojstni dan ne manjka.Skratka pravi kuharski dvoboj z ženo v kuhinji.
Ko sva se poročila mi žena ni znala pripraviti veliko jedi. Danes pa lahko trdim, da bolje kuha kot njena mama. Ko pridem domov iz službe ponavadi že pri vratih "zavoham" kaj je v loncu in to je tisto, kar bi najbolj pogrešal (razen seksa seveda). Zato bi težko ob sebi imel žensko, ki se ne zna obrniti v kuhinji.
Zato pa velja pregovor: ženske največje veselje naredijo moškemu takrat, ko so na ulici elegantne dame, v kuhinji pridne kuharice in v postelji perverzne ku*be!
Kdor to zastopi, naj uživa, kdor pa ne, naj pa svoj recept najde!