Kje kupujete?
Posted 26 October 2011 - 06:15 PM
Meni je Hofer zakon, tam dosti kupujemo, fant tudi. Sadje in zelenjavo, 100 % sokove, smoothije, jogurte, cottage, sir (cela linija New Lifestyle je super), sadne čaje Mr. Perkins, zmrznjene stvari ...
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 26 October 2011 - 06:35 PM
Enako super mi je pa tudi Lidl, kupujem malo v Lidlu, malo v Hofru, občasno Mercator, redko Spar.
Lidl ima podobno ponudbo kot Hofer, zdaj so dodali še recimo že narejeno testo za pico (katerega sem prej dobila samo v Hoferju) ter 100 % pomarančni som (svež) - po isti ceni se ga dobi tudi v Hoferju.
Hofer pa recimo nima destilirane vode (da, likam

Meni sta obe trgovini super.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 27 October 2011 - 11:29 PM
(da, likam

Na Hoferja ste me v bistvu ve navadile, prej sem imela neke predsodke do diskontov, ne vem, zakaj. Sedaj pa, kot je ze _M_ napisala, nikoli gnece, pregledno, ne preveliko, veliko slovenske hrane. Kupujem: plenice : D, celo nekaj bodyev za malega sem zadnjic vzela (naceloma mi je nevsecno kupovati xy artikle v pretezno prehrambenih trgovinah), sladolede, Brumatov pakiran kruh, sladkarije (cokolade, profiterole), obcasno kisle kumarice, sadne bio jogurte, navadne jogurte, sire (Emental predvsem), obcasno sadje (predvsem grozdje brez koscic), smoothije, 100 % sadne sokove. P. za v sluzbo vzame six packe raznih sadnih sokov (Fruc ipd.).
Tocno, papirnate role moram vzeti, vsakic pozabim!
V druge diskonte zaenkrat ne zahajam, v Eurospin po konfete edino. : D V Lj grem naraje v DM in Interspar (Vic).
Posted 28 October 2011 - 12:11 AM
Jaz sem pozabila, da nam je tudi iz Hoferja folija najboljša, debela in se ne trga!
Je pa meni sicer najbolj všeč Leclerc (edino sadje in zelenjava sta jim šibka točka).
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 28 October 2011 - 09:16 AM
Kupujem pa v Hoferju redno bio fairtrade banane, super so. In avokado.
Posted 28 October 2011 - 06:09 PM

Vmes sem zdaj 2x kupila Palomo in še nekaj v akciji v Tušu, ampak je prav opazna razlika med trajanjem ene rolice

Včeraj smo kupli pa zimski kombinezon za nečakinjo za celih 11 €

Aja, pred kratkim sem "odkrila" tudi fileje skuše v konzervi, ki so fuuuul okusni, cena je pa 75 centov za eno konzervo.

Posted 28 October 2011 - 07:04 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 28 October 2011 - 07:10 PM
Nikoli pa ne bi v teh diskontih kupovala mesa in mesnih izdelkov, imam predsodke.
Veliko je slovenskih izdelkov, če to misliš, oz. če te to moti.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 28 October 2011 - 07:19 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 29 October 2011 - 09:11 AM
100 % pomarančni som (svež) -
HAHAHA, kok me je tole nasmejalo.

Men je tut Hofer zakon. Njihovi 100 procentni sokovi so res najboljši. Pa veliko bio izdelkov imajo.

Posted 29 October 2011 - 04:27 PM
Se strinjam.
Jaz kupujem ona dva, ko sta rdeča pomaranča in pomaranča, okus je čisto kot sveže izstisnjen sok

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 29 October 2011 - 05:07 PM
Drug teden grem v izvidnico za temi 100% sokovi.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 29 October 2011 - 06:31 PM
Tekoči jogurt(žal od ljubljanskih mlekar ni več kar je bil

čokolade(navada, z mandeljni, nougat)
piškoti
mleko
listnato testo
mozarella
pršut
Meso(btw, mleto meso je dobilo v raziskavi med trgovinami oceno da ima največ mesa)
Sladoled
tunino v olivenm olju
wc papir rumeni in robčki
testenine, odlični so široki rezanci
paradajz v konzervi
ma večinoma vse tam kupim, v sparu ali mercatorju kupim le balzamični kis, čistila itak v dm-ju
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 29 October 2011 - 06:36 PM
Mi mletega mesa sploh ne kupujemo, ampak kupimo kos mesa, pa nam ga v trgovini zmeljejo.
Posted 29 October 2011 - 06:53 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 29 October 2011 - 07:02 PM
Ja, glih zaradi tega, da točno veš, kaj imaš zmleto in to naredi pred tabo.
Mislim, da se zaraadi tega vsekakor splača dati malo več denarja. XD
Posted 04 November 2011 - 09:16 AM

Why LORD Why, se sprašujete?
Ker sem dobila domov eno reklamo, pa me je zanimalo.
Moje mnenje je, da če bi malo bolj uredili trgovino in poslali trgovko na 'šnel kurz' slovenščine,
bi bilo bolje. Če bi malo pospravili, da ne bi bilo vse nametano in izgledalo, kot da jih je
zadel tsunami.

kot so na primer pekači za muffine, ali pa novoletni okraski. Kupila sem papir za zavijanje daril
za 1 evro, zelo lep, novoletni motiv. V glavnem, če bi malo uredili, bi bil lepši občutek
nakupovati tam.

Posted 15 November 2011 - 11:54 PM
Drugace zadovoljna z oblacili za mulca, niso cote, se dobro obnesejo, kupila ze kaj drazjega v npr. Baby centru in se neti trgajo z blaga, pri Kikovih oblacilih se mi to ni se nikoli zgodilo.
Posted 16 November 2011 - 12:25 AM
Jaz sem v Kik vstopila le enkrat, ko sva s prijateljico kupovale posode in igrače za zavetiščne pse.
Drugače pa me tam ne bi videli nikoli. Ciganija.
Posted 16 November 2011 - 12:29 AM
Pablo Picasso
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users