Jump to content

Photo

Manikura/pedikura

• Please log in to reply
45 replies to this topic

#41 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26154 posts

Posted 18 June 2025 - 07:11 AM

Jaz imam svoje nohte čisto mehke in plastiji se mi. Po moje bi morala ti poskusiti pri drugi nohtarci. Ful je pomembno, kakšne materiale uporabljajo.
  • 0

#42 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17067 posts

Posted 18 June 2025 - 07:42 AM

Ja, bi bilo še kje drugje za poskusit. Moja mama ima tudi neke čudne nohte očitno, ker pri eni ji je konstantno odstopal lak/gel, zdaj pri drugi pa je bilo ok. S tem da nazadnje ko je bila, ji ni njena delala, ker je bila na dopustu, pa sta se ji po dveh dnevih spet dva dvignila. Tako da očitno je odvisno tako od materialov pa tudi od tehnike. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#43 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24719 posts

Posted 18 June 2025 - 07:50 AM

verjamem, da sem imela smolo z izbiro ... ampak po sranju, ki ga imam, mi na misel ne pride, da bi šla še kam probavat srečo. Bom vesela, ko dobim nazaj svoje nohte in bo to-to :)

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#44 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23384 posts

Posted 18 June 2025 - 03:20 PM

Kami, jaz sem bila do zdaj pri 5 različnih na gelish lakiranju, 2x so mi pa biab tehniko naredile. Nikoli se mi ni lak odlepil dol. Samo po par tednih se mi je včasih gor pri narastku rob malo dvignil. Sem od septembra lani hodila na nohte, prejšnji mesec pa sem se odločila za pavzo in sem šla odstranit. Mi je sicer eno čisto tanko plast še pustila gor, pa eno plast prozornega laka mi je zapekla na nohte, ampak sem imela sploh na začetku tudi jaz tanke kot papir. Že sicer nimam ful močnih nohtov, ampak zdaj sem jih res morala skrajšati, kolikor se da, ker so se mi konice kar lomile. Ja, dokler redno hodiš, je fajn in so kao zdravi nohti, ampak površino pa tako spilijo, da mi je kar neprijetno.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#45 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26154 posts

Posted 18 June 2025 - 03:32 PM

Jaz sem menjala nohtarco in ta mi občutno manj spili kot prejšnja. Pa zdrži mi 5+ tednov.
  • 0

#46 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23384 posts

Posted 18 June 2025 - 08:28 PM

Meni nič ne nuca, če zdrži 5 in več tednov. Manikura mi je lepa prva 2 tedna, potem pa me že začne motit narastek, po 4 tednih ga že komaj gledam.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users