Tudi mene to zanima. Kaj menite?

Cosmerba - rjava energijsko prevodna krema
Posted 15 September 2006 - 12:32 PM
Tudi mene to zanima. Kaj menite?
Posted 15 September 2006 - 02:06 PM
Posted 15 September 2006 - 02:42 PM
Sem se že namazala in je ful dobra. Kožo res matira, sploh se ne svetim tolk, kakor pri drugih kremah.
Posted 15 September 2006 - 06:52 PM
Posted 23 September 2006 - 03:04 PM
ne vem sicer, če kej od tega drži, meni tak res fajn diši, zato pa me v bistvu zanima, če dela kej škode.
sestavine: aqua purificata, hydrogenated peanut oil, propylene glycol, cetearyl akohol, sodium cetearyl sulfate, aloe barbadensis, jojoba wax, hedera helix, equisetum arvense, centella asiatica, ceteth-6, cethyl akohol, maris sal, potassium sorbate, citrus limonum, citrus grandis, citrus dulcis, cymbopogon citratus.
slikice ni, lonček je isti kot pri "rjavi" kremi, sam napis je rdeč.
lp!
Posted 23 September 2006 - 04:05 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 23 September 2006 - 04:29 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 23 September 2006 - 04:45 PM
sonchika, a bi hotla še rdečo cosmerbo ocenit? tale naj bi delovala: "napenja kožo - ji vrača tonus in poživlja krvni obtok. pospešeno ostranjuje odpadne snovi pri celulitu in tekočine pri oteklinah."
ne vem sicer, če kej od tega drži, meni tak res fajn diši, zato pa me v bistvu zanima, če dela kej škode.
sestavine: aqua purificata, hydrogenated peanut oil, propylene glycol, cetearyl akohol, sodium cetearyl sulfate, aloe barbadensis, jojoba wax, hedera helix, equisetum arvense, centella asiatica, ceteth-6, cethyl akohol, maris sal, potassium sorbate, citrus limonum, citrus grandis, citrus dulcis, cymbopogon citratus.
slikice ni, lonček je isti kot pri "rjavi" kremi, sam napis je rdeč.
lp!
Spet precej mastna krema, precej naravna. Z AOK se ne more pohvaliti. Kako to deluje proti celulitu, ne vem.
Posted 24 September 2006 - 02:10 PM
Sade - jaz sem naročila 100 ml kremo in poštnina je bila 800 SIT, tako, da sem dala 7 jurčkov.
Posted 24 September 2006 - 02:47 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 September 2006 - 05:47 PM

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 24 September 2006 - 07:27 PM
Posted 25 September 2006 - 05:44 PM
Posted 25 September 2006 - 05:54 PM
Posted 25 September 2006 - 06:23 PM

Posted 28 September 2006 - 10:59 PM
Posted 29 September 2006 - 06:09 AM
Posted 29 September 2006 - 08:35 AM
Mi lahko kera pove, če smem pod kremo uporabit tonik, ker pač piše da ne smeš uporablat nič druzga?
Nekje je pisalo, da se na kožo ne sme nanašati ničesar, kar bi imelo kakšne mineralne filtre ali druge mineralne sestavine (če to sploh obstaja

Jaz jo uporabljam kar brez tonika. Ziher je ziher.
Posted 29 September 2006 - 09:57 AM
Posted 29 September 2006 - 12:51 PM
Kaj pa puder? Najbrž isto ne?
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users