Jump to content

Photo

Koliko je potrebno, da vam zmeša glavo?

• Please log in to reply
184 replies to this topic

#41 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 20 June 2006 - 11:03 PM

:)
  • 0

#42 katya

katya

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 234 posts

Posted 21 June 2006 - 10:57 AM

mene je težko zmešat ampak ko me sem pa čist v rožicah trenutno me meša en tak cukrček in upam da se med nama razvije kaj več laugh.gif kako me je zmešal? ker je preprosto on wink.gif
  • 0

#43 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts
  • Interests:muska

Posted 21 June 2006 - 11:32 AM

mene je tut en zle čis zmešu tongue.gif hehe tak cartkan je dougi laski....take zeleno modre učke waaaaaaaaa čis stoplena tongue.gif hehe ja njegova slatka faca em je zmešala tongue.gif
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#44 Naty

Naty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts
  • Interests:Najraje imam glasbo - LINKIN PARK :D (sploh mi je všeč Mike Shinoda) ... pa ples, nogomet ;) ...

Posted 29 June 2006 - 09:09 PM

Da zgleda tko k ta ... oops.gif naaaajrajš ga mam .... čeprav sm jst njemu sam lušna - piiiiii......... pa sm mu baje že kr neki cajta on pa meni luškan postal pred mal več kot 2 pa pol mescoma ... pol sm se pa zalubla tko k nikol do zdej ... aja pa mejte se fajn pa si ne počitnic uničit tko k js ko sam o njem razmišlam pa ga ne bom mogla pozabit cry.gif pa še nikol več ga ne bom vidla cry.gif
  • 0

#45 piromanka

piromanka

sramežljivec

• Člani
  • 59 posts
  • Interests:vse o modi

Posted 29 June 2006 - 09:40 PM

ponavadi je bilo pri meni zmeri tko, da sem se najprej zgrozila "what d fuck je to zaen človeček" in ko sem ga trikrat pogledala sem bila že v sedmih nebesih...
pri meni ni rabil dosti.par besed, lep pogled, en poljub in sem bla že njegova in še vedno sem smile.gif
  • 0
user posted image uroš mi verdadeiro amor... user posted image

#46 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 01 July 2006 - 10:30 PM

tut pr men je zelo odvisno kok hitr mi nekdo zmeša glavo...

Lahko v trenutku, al pa šele po dooolgem času ko se poznava...

Moj mali me je zmešov šele par mescev kasnej ko sva se spoznala... Pa še to zato, ker je bil zelo vztrajen, se ni dal odgnat smile.gif
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#47 Colt

Colt

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 432 posts

Posted 02 July 2006 - 06:38 AM

Bili so časi...ko je bilo potrebno od 5-15 min laugh.gif

G

ps. Tolk časa traja vrhunski BJ.. twisted.gif
  • 0

#48 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 02 July 2006 - 07:36 PM

premalo.
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#49 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 02 July 2006 - 09:04 PM

Meni se pa vedno bolj zdi, da sem našla idealnega. Ne popolnega (popolnost za moje pojme itak ne obstaja in če bi, bi bila skrajno nezanimiva biggrin.gif ) ampak idealnega ... kompatibilnega z mojim (včasih resnično težkim) karakterjem in sploh takšnega, ki se mi prilega kot koščki v sestavljanki. Valjda so na njem stvari, ki mi ne ustrezajo 100%, ampak so v primerjavi z vsemi njegovimi dobrimi lastnostmi tako minimalne, da se porazgubijo in jih zlahka spregledam. V njem sem našla vse tiste kvalitete (ali pa vsaj večino) ki jih pri partnerju želim in najbolj cenim. Prvič se mi ni treba za zvezo neprestano trudit in živcirat, ampak lahko v njej do konca uživam ... vse ostalo pride samo od sebe. In prvič se mi dogaja, da sem resnično na koncu z živci, kadar ga ni ob meni ter ga nikakor ne morem izpustit, ko ga enkrat imam. Torej je potrebno blazno malo, da mi zmeša glavo ... recimo, da je dovolj to, da se prikaže in me malo lepše pogleda. biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#50 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 02 July 2006 - 09:27 PM

o DoLeMa ful lepo. sm vesela zate wink.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#51 matej29

matej29

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 267 posts
  • Interests:zelo veliko

Posted 27 March 2007 - 06:05 PM

ja ja tk te zmešam da je kr kej biggrin.gif
  • 0
Ne zamudi priložnosti tega dne, saj se ne bodo nikoli več ponovile!

#52 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 27 March 2007 - 06:10 PM

Poglej raj datum kdaj je to napisala! Zdej po moje drgač razmišlja. laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#53 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 27 March 2007 - 06:11 PM

QUOTE(Dragica @ 27. 3. 2007 - 19:10) View Post

pust fantu veselje! laugh.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#54 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 27 March 2007 - 07:01 PM

Dragica, ne mores da ne bi, ane laugh.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#55 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 27 March 2007 - 07:34 PM

ogromno je potrebno da mi nekdo zmeša glavo.Potrebujem nekoga drugačnega kot sem jaz in zato je težko priti do mene z kakimi lepimi pogledi al lepimi frazami.Najbolj mi je všeč da je tip to kar je in da niti podrazno ne poskuša impresionirat ker me drugače prav odbije,preprostost je ključ pa še to ne,če mi ni nekaj blazno všeč na njem.Bolj me taki tihi tipi z rok šok srcem zmešajo.pa skrivnostnost je tud lepa zadeva.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#56 matej29

matej29

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 267 posts

Posted 28 March 2007 - 09:22 AM

QUOTE(Dragica @ 27. 3. 2007 - 19:10) View Post

sej vem taka je ne more vn iz svoje kože!
pa še heca se rada
drgač je pa zelo prijazna in ljubljeno nadarjena thumbup.gif
  • 0

#57 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 March 2007 - 01:36 PM

Ljubljeno nadarjena lol1.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#58 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 28 March 2007 - 02:24 PM

Ful me je nasmejal s to izjavo, ful posrečeno thumbup.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#59 matej29

matej29

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 267 posts

Posted 28 March 2007 - 04:55 PM

QUOTE(Dragica @ 28. 3. 2007 - 15:24) View Post

Ful me je nasmejal s to izjavo, ful posrečeno thumbup.gif

sej te zmeri nasmejim oops.gif
  • 0

#60 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 March 2007 - 05:53 PM

Dovolj violin, to so vendar resne teme. mad.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users