Jump to content

Photo

Biti samski=slabo?

• Please log in to reply
151 replies to this topic

#41 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 27 April 2006 - 10:35 PM

ne vem..ampak nekateri takoj mislijo, da ga bi pol rada kr cel tedn gledala...dvakrat na teden po eno uro pa cao wink.gif sj vsake tolk cajta se najde kdo..sam sm res tus dost zbircna rolleyes.gif
  • 0
it's not pms, it's you..

#42 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 28 April 2006 - 02:03 AM

In od kje ti ideja da tipi komaj čakamo da bomo imeli katero 24/7 na vratu? Dvakrat na teden se sliši fajn twisted.gif
  • 0

#43 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 April 2006 - 10:19 AM

Tle je vse odvisno od tega, kakšen je odnos in s kakšnim namenom ga furata. Sajk, ne boš ti meni blodil, da če bi imel resno žensko, ki bi jo imel totalno rad, bi bil vanjo full zaljubljen in bi se enkratno razumela, bi imel vseeno dovolj, da jo vidiš 2X na teden za eno uro? Kolkr te jaz poznam, bi rekla, da so to navadne bučke.

Je pa drugače, če imaš ti nekoga samo za fuk, torej za občasno zadovoljitev svojih potreb ... potem seveda nimaš želje, da bi s tem človekom vsak dan preživljal ogromno časa, ampak ti je dovolj dvakrat na teden, da oddelata svoje. biggrin.gif

Jaz sem bila vedno taka, da mi je blo dovolj videt tipa 2X ba teden, ampak zdej ko sem končno našla nekoga, ki mi res ustreza v vseh pogledih in sem se ful navezala nanj, mi to nikakor ni dovolj ... sm čist nesrečna, če ga ne vidim par dni.

Sicer smo si ljudje različni in nekateri avtomatsko nimamo potrebe po preživljanju ogromne količine časa s partnerjem (jaz bi znorela, če bi bila čisto vsak dan in cel dan z njim ker rabim ogromno časa zase) ampak je to valjda odvisno tudi od kvalitete odnosa ... če si z nekom, ki ti je ob enem tudi nekak prijatelj in nekdo, s katerim se da met zlo fino, nekdo, s katerim se res da smejat, pogovarjat in kej zanimivega doživet, potem boš vsekakor bolj težil k preživljanju časa z njim, kot pa če imaš nekoga samo za to, da te vsake tolk časa zadovolji.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#44 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 April 2006 - 10:37 AM

meni je dovolj, da partnerja vidim dvakrat na teden, ne sitnarim s tem, da se je treba videt vsaj enkrat na dan in se klicariti takorekoč vsako minuto, ko nisva skupaj. in to ne pomeni, da ga mam kaj manj rada al pa da ga nimam rada. kakega fubuja bi pa z veseljem gledala vsak dan, tut po večkrat.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#45 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 April 2006 - 10:51 AM

Fubuja. biggrin.gif biggrin.gif Samo taki mladci se znajo pomoje precej hudo nalepit nate, ko jim enkrat pokažeš ''Špelina nebesa''. biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#46 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 28 April 2006 - 11:31 AM

QUOTE(DiLeMa)
Fubuja.  :D  :D Samo taki mladci se znajo pomoje precej hudo nalepit nate, ko jim enkrat pokažeš ''Špelina nebesa''.  :D  :D

mladcev ne jebem več. biggrin.gif kar ni zrelo v ta zgornji buči, odpade. biggrin.gif zmeraj redkejši majo acess to my heaven. biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#47 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 28 April 2006 - 11:44 AM

Atati so najboljši biggrin.gif .

Ja, sej bi bilo pametno ubost nekega "jebača", ma kaj ko so vsui nekako zeleni, razen kakih, ki so pa spet tam deset let starejši od mene, pa mi navadno vizualno ful niso neki BAM... Sploh pa vedno bolj opažam, da se starejši tipi dosti bolj navežejo na dekle, dosti bolj ti "visijo za vratom", kot kaki sovrstniki, oz. tam nekje. ermm.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#48 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 28 April 2006 - 12:18 PM

QUOTE(crna)
Sploh pa vedno bolj opažam, da se starejši tipi dosti bolj navežejo na dekle, dosti bolj ti \"visijo za vratom\", kot kaki sovrstniki, oz. tam nekje. ermm.gif

moje izkušnje kažejo ravno obratno. srečna jaz! 8)
  • 0

#49 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 28 April 2006 - 01:28 PM

smile.gif

No, ja bo treba malce očesi metat po folku ko bom naslednjič zunaj, mogoče me pa kdo preseneti biggrin.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#50 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 28 April 2006 - 01:44 PM

[quote=Špela][quote=crna]Sploh pa vedno bolj opažam, da se starejši tipi dosti bolj navežejo na dekle, dosti bolj ti \"visijo za vratom\", kot kaki sovrstniki, oz. tam nekje. ermm.gif[/quote]

moje izkušnje kažejo ravno obratno.

Moje tudi.
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#51 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 28 April 2006 - 01:59 PM

QUOTE(Marmelada)
QUOTE(Parvinder)
QUOTE(cedevita)
Tale tvoja sošolka se tut meni zelo smili če tako misli.

Ja ona se tud meni zelo smili. rekla je, da se počuti osramočeno pred svojimi prijateljicami, k naokrog veselo skačejo s svojimi fanti, ona ga pa nima. Pa da se js njej smilim, ker me noben ne mara laugh.gif (zato, ker nimam fanta rolleyes.gif )

Je videt, da ta tvoja sošolka nima več kot 15 let. laugh.gif Pamet na kokošji ravni.

tudi ženske pri 30-ih, 40-ih letih se počutijo nepopolne , osramočene in predvsem manjvredne, če nimajo partnerja. To nikakor ni z leti pogojeno.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#52 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 28 April 2006 - 02:03 PM

Ali pa če jih še nihče ni "zaprosil za roko" rolleyes.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#53 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 28 April 2006 - 02:26 PM

QUOTE(sade)
QUOTE(Marmelada)
Je videt, da ta tvoja sošolka nima več kot 15 let. laugh.gif Pamet na kokošji ravni.

tudi ženske pri 30-ih, 40-ih letih se počutijo nepopolne , osramočene in predvsem manjvredne, če nimajo partnerja. To nikakor ni z leti pogojeno.

to samo dokazuje, da tut kokošja pamet nima meja. simpl. biggrin.gif
  • 0

#54 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 28 April 2006 - 02:50 PM

mislim, da to nima nobene veze s pametjo ampak s čustvi, ki se vtisnejo v tebi iz otroštva.
  • 0

#55 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 28 April 2006 - 03:12 PM

Jaz pa mislim, da ni samo z otroštva. Odvisno od človeka, kako na stvar gleda, od njegovega razmišljanja...Ker biti v zvezi ali pa sam po moje nima neke VELIKE(da ne bo pomote) zveze s tem.
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#56 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 28 April 2006 - 03:22 PM

QUOTE(cedevita)
Jaz pa mislim, da ni samo z otroštva. Odvisno od človeka, kako na stvar gleda, od njegovega razmišljanja...Ker biti v zvezi ali pa sam po moje nima neke VELIKE(da ne bo pomote) zveze s tem.

ja saj ljudje se spreminjamo in in s časom se zavedamo svojih napak. samo eni pač celo življenje živijo z občutkom manjvrednosti in sami sebi niso dovolj.
sem pa skoraj 100% da vse naše traume izhajajo iz otroštva.
  • 0

#57 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 29 April 2006 - 03:19 PM

QUOTE(sade)
mislim, da to nima nobene veze s pametjo ampak s čustvi, ki se vtisnejo v tebi iz otroštva.

No ja, ampak ena 30-letnica ne bo rekla eni drugi ženski, da se ji smili, ker je samska, češ da je nihče ne mara. Če bi meni kaka 14-letna frajla rekla to, je niti resno ne bi jemala.
  • 0

#58 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 29 April 2006 - 03:26 PM

jaz pa jo bi resno jemala
  • 0

#59 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 29 April 2006 - 04:03 PM

QUOTE(sade)

Na kitajskem bi rekli : Te zenske glede njihova leta in stil oblacenja so mogoce ukradene ali celo naprodaj. biggrin.gif
  • 0

#60 *mala*

*mala*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1131 posts

Posted 29 April 2006 - 04:54 PM

QUOTE(sajk)
In od kje ti ideja da tipi komaj čakamo da bomo imeli katero 24/7 na vratu? Dvakrat na teden se sliši fajn twisted.gif

dopovej to ti "mojim" tipom ermm.gif
  • 0
it's not pms, it's you..

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users