ZOO
Posted 19 March 2008 - 03:39 PM

Posted 21 May 2008 - 10:39 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 22 May 2008 - 12:11 AM
Jaz sem bila pred kratkim v živalskem vrtu v Lj in nisem bila najbolj zadovoljna. Najbolj me je razžalostilo, da nisem videla mačjega pande.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 22 May 2008 - 08:15 AM

To se pol dogaja, k jih je preveč na kupu

Jaz bi jim mail poslala s tema dvema fotkama in prosila za strokovno razlago.

Posted 22 May 2008 - 08:25 AM

Sem pretresena.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 22 May 2008 - 08:29 AM
Posted 22 May 2008 - 08:53 AM

Posted 22 May 2008 - 09:18 AM

Tudi jaz bi pisala in priložila fotke.
Mislim celo, da bi poslala na TV, ker vzdrževalci vejo, kaj se dogaja. Ta ptič mora bit že lep čas tak. Niso ga menda ogulili v petih sekundah.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 22 May 2008 - 09:21 AM
Posted 22 May 2008 - 09:21 AM
...
ja, Frida, sam res. čisti si jo.

Posted 22 May 2008 - 09:23 AM

Jaz tkole sicer ne bi rekla, da ga jejo. Je pa tole oguljenje značilna zadeva za žalostne ptiče, v stresu.

Posted 22 May 2008 - 09:25 AM
Posted 22 May 2008 - 09:25 AM
Tisto na sliki, bi rekla, da je noga.
Posted 22 May 2008 - 09:27 AM

Tiste, ki imate ptiče: Je kljub temu normalno, da mu oni drugi s kljunom šari po glavi, na prvi sliki pa po vratu?
Kaj ga res čistijo? Ne verjamem!
Ko sem imela ribe, so se močnejše zmeraj začele spravljat na bolehne. Rep so jim začele grizljat. Prav zaletavale so se v njih in jim ga trgale. Kot da bi jih hotle prepodit, ker so bile šibkejše.
Edit: Je že Kalypso odgovorila. KLjub temu, bi morali ptiča osamit, ga preselit in ne kar tako puščat z njimi. Jebeš pa boj za prevlado. Če lahko človek poseže v to, je to njegova dolžnost! Še posebej, če si njihov oskrbnik!
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 22 May 2008 - 09:27 AM

Posted 22 May 2008 - 09:36 AM
Adriane, če gledaš kakšno oddajo o živalih, ki živijo v skupini (npr. levi, volkovi ipd.) vedno obstaja neka hiearhija, kjer so eni glavni (alfa samci in samice) in ostali, ki so podrejeni (hierarhično, od tistega, ki je malo pod alfa do tistega, ki je čisto na dnu. Ta pa navadno vedno najbolj najebe. Žal ampak narave JE kruta.
Posted 22 May 2008 - 09:43 AM
Saj poznam zakone narave. Sem veliko v stiku z njo. V real, preko medijev. A vseeno se mi ne zdi prav, da noben nič ne ukrepa.
To je zame malomarnost.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 22 May 2008 - 10:44 AM
Jaz sem tudi bila najprej zgrožena, nato je fant ugotovil, da srednjemu nekako to "paše". Ker je tudi ostala dva kljuval, ona dva sta njega... kot da bi meli nekakšen pipaški 3sum.

Vseeno mislim, da si vodstvo ŽV ne bi tega dovolilo... da bi se dobesedno žrli tako. Frida, lahko pa vprašaš, seveda - me vseeno zanima njihova razlaga.
Tisto je pa noga... Adriane, ne paničari. ;p
Mislim, da izgleda bolj vse grozljivo, kot pa v resnici je.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users