Jump to content

Photo

Eksotični hišni ljubljenčki

• Please log in to reply
78 replies to this topic

#41 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 29 October 2006 - 02:14 PM

Ime ji je bilo Dina. Lepo napisano to o tem, da te žival vzljubi, sahara. Tudi jaz tako mislim.
  • 0

#42 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 29 October 2006 - 02:48 PM

Sovražno nastrojena?? Kaj v mojih postih pa je sovražnega? Tam, ko sem spraševala o primerni temperaturi...sem pač zato,ker se na fotki res niso videli grelci.
  • 0
IPB Image

#43 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 29 October 2006 - 03:08 PM

Sem napisala, da imam samo tak občutek. Očitno sem sem se zmotila.
  • 0

#44 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 29 October 2006 - 03:33 PM

hvala kalypso.me veseli da še kdo tako misli smile.gif
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#45 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 02 November 2006 - 03:16 PM

Sahara tvoja kačja lepotica - Samara mi je neverjetno lepa. Jst bi še fotke. smile.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#46 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 03 November 2006 - 05:28 PM

hvala!sj bi dala še slike, pa nimam digitalca. bom enkrat z mobitelam k bo kul svetloba.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#47 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 12 November 2006 - 08:48 PM

bom pa še js pokazala našo "zverinico" biggrin.gif oziroma je bl bratova, ampk si jo pa deliva wink.gif
in sicer ptičji pajek Acanthopelminae Smith

slikce nmorm dodat še...ampk mi bo tud to ratal v kratkem. zaenkrat sam link, kjer je slika taztga kt je nš...sam nš je še "mal manjši" tongue.gif biggrin.gif

http://www.exotic-an...b_emilia_04.jpg
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#48 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 November 2006 - 10:45 PM

Kalypso ful dober dinozavrček!
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#49 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 16 November 2006 - 10:55 PM

Dinozavrček, hehe. Hvala crna.
  • 0

#50 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 20 November 2006 - 05:03 PM

fifa a ni tale pajkec na slikci brachypelma emilia?
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#51 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts

Posted 20 November 2006 - 05:13 PM

emm...mogoče sm se zmotila ja...sj sm pogruntala da sm pr imenu mal sfalila oops.gif oops.gif se popravljam na VELIKO: brachypelma smithi je...
evo...tle je zihr taprav wink.gif

http://www.exotic-an...thi/index01.htm

pa se opraščičujem še enkrat oops.gif wink.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#52 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 20 November 2006 - 10:29 PM

Aha tole bo pa taprav smithi ja. Lepotec smile.gif
Jst mam tud rada pajkce ful tud mela sm ga že doma isto smithija tako, da se malo že spoznam in sm vedla da ne štima. biggrin.gif Drugače je pa tudi b.emilia lepotica biggrin.gif
  • 0

#53 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts

Posted 21 November 2006 - 04:22 PM

ja ful je lepa ja smile.gif nvem...men so tud fuul všeč...v primerjavi s kačami, do katerih mam smrtni strah... res cry.gif sad.gif smile.gif
  • 0

(taoistična modrost)

#54 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 21 November 2006 - 04:45 PM

In kaj maš pol od tega pajka? Ne, resno, ga božaš al kaj???Jooooj, me je kr groza!!! cry.gif Fifa a bi si ga upala dat na glavo pa se slikat z njim?? blink.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#55 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 21 November 2006 - 10:50 PM

Dragica vedno uletava z domiselnimi idejami biggrin.gif hehe

Pajek pač kot vsak hišni ljubljenčk..jst vem da ko sem ga imela sm ga malo po rokah imela pa tko, na glavo si ga pa res ne bi dajala, ker je lahko učasih precej hitr al pa agresivn. Odvisno kakšnega maš.
  • 0

#56 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts

Posted 22 November 2006 - 02:49 PM

hihi biggrin.gif men ga je lušn gledat...tud na roki ga ni panike met...pa tud na glavo bi ga dala, sam tk kt je rekla Emily: lahka je precej hitr smile.gif pa piči tud lahka če se kj preveč vznemiri... pa nimamo ga dolg, tk da se šele počas privajamo drug na druzga smile.gif
  • 0

(taoistična modrost)

#57 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 22 November 2006 - 11:44 PM

QUOTE(fifa @ 22. 11. 2006 - 16:49) View Post

pa piči tud lahka če se kj preveč vznemiri... pa nimamo ga dolg, tk da se šele počas privajamo drug na druzga smile.gif

Ja moj je biu enx zelo agresivn in me je ugriznu ermm.gif sam na srečo mi ni spustiu strupa pa že tko je bolelo. biggrin.gif

• 0

#58 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts

Posted 23 November 2006 - 02:24 PM

ja ta ugrizne...in kokr se spomnim ma tud strup, sam ni pa človeku smrtno al karkoli nevarn...ugriz pa baje boli tok, kokr če te čebel piči...zadost, če prašaš mene biggrin.gif rajš ne probavam biggrin.gif
  • 0

(taoistična modrost)

#59 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 23 November 2006 - 07:38 PM

Ja pajek ima seveda tudi strup! Če maš srečo (kot sm jo mela jst) ni nujno, da ti ga pri ugrizu spusti. Ja bolečina nej bi bla podobna čebeljemu piku. Od te vrste, ki jo imaš ti se pravi brachypelma strup ni nevaren ljudem razen, če niso alergični na strup je lohk pa tud smrtno nevarno.

p.s. Me bi si mogle prou temo o pajkcih odpret da bi debatirale hehe. biggrin.gif
  • 0

#60 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts

Posted 23 November 2006 - 08:50 PM

hihi biggrin.gif prov res biggrin.gif
  • 0

(taoistična modrost)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users