Joj, hvala vam. Saj jaz uporabljam en in edini siv in eno nastavitev na tem sivalnem stroju, ni to nek presezek. Ce bi kaj vec znala, bi lahko se malo bolj profi to naredila. Ampak sem zadovoljna, mi je v veselje. Moj ati je sival z naju s sestro in imam lepe spomine na to. Ceprav vedno mi pa tud ni bilo vse vsec, kar je naredil, tega se tud spomnim.

Se bom se lotila takih projektov. Moras pa kar met sreco z materiali, da najdes nekaj fajnega, pa da se znajdes s tem.
Imamo pa celo stanovanje zapackano z vlakni od teh fejk krznenih stvari. Povsod se prime. Danes je imel mali se na zlici, ko je jedel zajtrk.
Se ena pustna ideja, last minute:
Danes sem ga za hec oblekla v rumeno floruscenten crtast bodi s kratkimi rokavi, preko crnih pajkic (ki sem jih nabavila za cmrlj kostum) in mu potegnila sive nogavice visoko gor, dala kilske utezi, prucko in pilates zogo in se je fant zabaval ob fotoshootingu malega 90’s aerobicarja.

) mali pa tudi ful sodeloval. Simpl indoor kostum ideja
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.