Posted 06 March 2006 - 01:43 AM
[quote=Tanjci]ne morem drugega, kot da te citiram: "s potovanji si tut ustvarjaš neki, kar je, vsaj imho, veliko več vredno kot pa stanovanje in otroc."
men je to žalostno... to da se ti zdi, da ti dajo potovanja več kot otroci in to da imaš stanovanje
Ojej, tu se pa moram oglasit: zakaj d fak bi pa to bilo žalostno?! Ali je samoumevno, da vse imamo frocovje in moža in hišo in da so to naše maksime, ki jih hočemo v lajfu dosečt? Meni je pa žalostno to, da je enim torej največja radost povit minimalno 3 froce in zaživet v lastni hiši in imajo s tem izpolnjen svoj cilj. Ker še mam skos najrajši sebe (in niti nočem nikogar kaznovat s prisotnostjo na zemlji - pa prosim, da ne bi kdo začel s predvidljivimi in stupidnimi v smislu 'ja, ti pa moraš biti zamorjena in to, da tako razmišljaš', blablabla), hočem predvsem ZASE poskrbet, da bo meni lepo..... starejša sem, bolj sem odločena, da si nočem na grbo nakopat frocovja (in vesela sem, da tukaj z mojim trenutnim fantom razmišljava v popolnoma enaki smeri) in pol delat cel lajf za njih in tarnat, kako je krut ta svet. Nimam želje, ne potrebe - ja in tisti razpaseni razlogi zakaj met froca, so pa res močni, kot so npr. 'da bo lahko na stara leta nekdo zame skrbel', pa 'treba ohranjat svojo vrsto', 'za koga boš pa pol živel'. OMFG! Super razlogi, zakaj met otroke.
In resnično me pogreje, ko me kakšna bejba prav debelo pogleda, ko ji omenim, da mi ni do teh reči, ki so postale tako samoumevne - in kdor odstopa od njih, je čudak in ga je treba pomilovat. Kako le jaz pomilujem tiste, ki jim je torej maksima v lajfu froci, kučica z ograjo in popolno pomankanje domišljije, kaj počet sam s sabo in dnarom - zato pa se zapufat in sproducirat neko odgovornost, da se počutiš koristnega in da ti to vse zapolni praznino, ki bi sicer bla, ker nimaš sam s sabo nič za počet. Tako da..... me preplavi samo še horonski smeh ob takšnih in sorodnih izjavah.
Howg.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>