Jump to content

Photo

Valentinovo...

• Please log in to reply
66 replies to this topic

#41 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 01 February 2006 - 05:07 PM

QUOTE(cedevita)
QUOTE(pupa)
nekaj bom sama izdelala (sem zadnič gledla art attack na pop tv haha laugh.gif )

ehehe biggrin.gif biggrin.gif , kaj mu boš nardila unga šparavčka dinozavra? twisted.gif biggrin.gif

hahaha ne laugh.gif srček je pa puščica čez srce, na sredini pa lahko nalepiš sliko in ko premika puščico se slika vidi biggrin.gif laugh.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#42 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 05 February 2006 - 07:08 PM

imate že kkšn lep sms za valentinovo ermm.gif:
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#43 Suse

Suse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 07 February 2006 - 02:14 PM

Kaj pa vem, kupovala res nekaj ne bi, raje imam večerjo in potem večer ob "kaminčku" pa kako dišečo kopel... Ancora je res dobra izbira pravtako pa se mi tudi dopade za takšne mirne večerje v dvoje Villa Rustica. Zmerne cene in dober ambient... pa vroče maline s sladoledom ... :love6:
  • 0

#44 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46047 posts

Posted 07 February 2006 - 10:08 PM

Sem bila danes v Tušu - že čist pri vhodu vse rdečo na policah. blink.gif Sami srčki pa pliškoti. blink.gif Uff.
  • 0

#45 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 07 February 2006 - 10:35 PM

jst sm lubiju že včeraj povedala, da naj nikar ne kupuje teh blesavih potrošniškoh zadev ... mu bom raje kej sama spekla...
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#46 pearl*bath

pearl*bath

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 221 posts

Posted 10 February 2006 - 11:08 PM

Sicer ne delam velikega buma iz tega praznika, fanta imam itak rada vsak dan, ampak mu bom vseeno spekla piškote v obliki srčkov in jih potopila v čokolado in dala v lično škatlico. Ker je sladkosned. smile.gif

Upam, da mu bo všeč.
  • 0

#47 Colt

Colt

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 432 posts

Posted 12 February 2006 - 01:29 PM

QUOTE(Jenna)
.
Eh... 14/2, right? biggrin.gif Mah, spet bi lahko lapali, da je to uvožen praznik...... praznik trgovcev..... da si vsi izpovedujemo/izkazujemo ljubav druge dni, ne samo na ta dan in blablabla. Ampak je vseeno fino, da, če maš nekoga, ga na ta dan s čim malim presenetiš, ipd. Nekak dobi vse skup neko majhno vrednost, kaj pa vem. No, jaz se z mojim hanibanijem ne bom vidla na ta dan. biggrin.gif Sem pa ziher, da ga bova proslavila kateri drug dan. Saj skos nekaj proslavljava.

Evo, tole je odgovor na mestu. Sicer pa imamo Slovenci že en lep ORIGINALEN praznik zaljubljencev in vseh ki se mamo radi...''na Gregorjevo, ko se ptički ženijo'' oops.gif

Pa še takrat godujemo sami fejst fantje 8)
  • 0

#48 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 12 February 2006 - 01:32 PM

Gregeci biggrin.gif
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#49 Colt

Colt

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 432 posts

Posted 12 February 2006 - 05:06 PM

QUOTE(cedevita)
Gregeci biggrin.gif

Ko bi ti vedela za katero stvar jaz uporabljam to ime...oz imena, saj jih je bojda kar precej skupaj... laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif oops.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif (samo da zraven dodam še ''mali'') laugh.gif
  • 0

#50 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 12 February 2006 - 05:23 PM

QUOTE(Colt)
QUOTE(cedevita)
Gregeci biggrin.gif

Ko bi ti vedela za katero stvar jaz uporabljam to ime...oz imena, saj jih je bojda kar precej skupaj... laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif oops.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif (samo da zraven dodam še ''mali'') laugh.gif

Nisi edini biggrin.gif
  • 0

#51 Tajgerka

Tajgerka

sramežljivec

• Člani
  • 18 posts

Posted 13 February 2006 - 04:32 PM

Meni valentinovo ne pomeni nič kaj materialnega oz. velikih daril in nevem kakih ceremonij. V trgovinah majo vsega in svašta, ne morem verjet! Mojemu sem kupla enega plišastega srčka, ostalo pa bo presenečenje v dvoje. Mmmmm! :love4: biggrin.gif
  • 0

#52 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29719 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 13 February 2006 - 06:12 PM

meni je danes en fant napisal sms: 'špela, bi šla jutri, na navaden dan, z mano v kino?' 8) se mi je fajn zdelo, samo jutri ne morem, ker mam v sredo izpit, tako, da greva na nenavaden dan biggrin.gif , torej v sredo.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#53 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 13 February 2006 - 07:14 PM

Meni bo pa moj kupil nekaj ne vem kaj...neke čokoladice...halooo...to mi vedno prinese. jaz pa zdaj hočem vrtnico...rdečo. In to sem mu tudi omenila, ampak on...njemu se ti zdi tk kmečko pa ne vem kaj še vse, nerodno mu je iti v cvetličarno po vrtnico evil.gif . In češ da on ne razume zakaj smo ženske tk pafjene na rože, da bi zame naredu kar koli, samo tega ne. evil.gif . Hja... življenje je kruto evil.gif biggrin.gif
  • 0

#54 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 13 February 2006 - 07:18 PM

Jaz pa ne nameravam niti nič kupljenega niti nič doma narejenega naredit.

Itak bo mel čez dober mesec rojstni dan in mu bom naslikala njegov portret, če bom še znala, ker že 1 leto nisem skoraj nič slikala blink.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#55 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 13 February 2006 - 07:22 PM

js sm pa dons za družinske člane kupila vsakemu eno škatlo unih srčkov od milke! biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#56 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29719 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 13 February 2006 - 07:25 PM

QUOTE(kristy)
js sm pa dons za družinske člane kupila vsakemu eno škatlo unih srčkov od milke! biggrin.gif biggrin.gif

to sm js dons dobila po pošti zraven knjige. pa bi kao mogl šele jutr prit, sam so na pošti mal pohitel. biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#57 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 13 February 2006 - 07:33 PM

Ej, zdaj sem našla voščilnico, ki mu jo bom poslala biggrin.gif ...a ni luštna? twisted.gif

http://www.birthdaya...Month=?&SendOn=
  • 0

#58 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 13 February 2006 - 08:12 PM

cedevita, noro dobro... hudo... te žabice so zakon... biggrin.gif wink.gif biggrin.gif wink.gif biggrin.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#59 Juliet

Juliet

odvisnik

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 3705 posts
  • Interests:kr dost stvari...

Posted 13 February 2006 - 08:23 PM

Jst sn pa tak ful doug razmišlala ka mu nej kupim za valentinovo... in se nato odločla da bom šla v eno trgovino kupit rdeč darilni trak... se zapeljivo oblekla... si ta trak v obliki mašnce zavezala okoli vratu... in se ulegla na pojestlo... in gremooo na juriš. biggrin.gif V bistvu bom jaz darili zanj. wink.gif
  • 0

#60 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 13 February 2006 - 09:20 PM

in kako se boš zvezala? kej bo mašnca? twisted.gif biggrin.gif twisted.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users