Jump to content

Photo

Posiliti moškega

• Please log in to reply
102 replies to this topic

#41 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 26 December 2005 - 07:29 PM

js bi se strinjala z jenno. če samo malo pomisliš ... meni je že marsikateri rekel znano floskulo: 'potem sem se pa zraven nje zbudil in jo v najkrajšem času popihal, ker mi je bla ženska čisto anti.' biggrin.gif , ampak preden sta šla pa spat, jo pa je nategnil. biggrin.gif ni tuki važno samo to, da mu je ženska všeč, kle gre še za fiziološko potrebo (samo vzami enega, ki ga že precej ćasa ni namočil, ta bi verjetno še luknjo v steni nabrisal biggrin.gif ), mal fizike pa mal psihe pa maš trdo stanje. mislm, da se da tipe kr hitr do seksa spravit, pa če pol to je posilstvo al pa ne. biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#42 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts
  • Interests:skoraj vse

Posted 26 December 2005 - 08:33 PM

Saj nisem rekla, da se mu ne more vstat ob grdem in anti osebku...jaz samo trdim, da to potem ni posilstvo. Ker je pač v nekem kotičku njega zihr želja po tem....in to potem ne moreš imet za silo. Ma, saj, jst pač ne verjamem, eni pa. Prejle sem vprašala frenda, kaj meni o tem....pa je isto rekel, da se mu lahk ob hudi suši dvigne na marsikaj...ampak ne ve, če bi se res lahko zgovarjal, da je bilo kaj prisilno-če ga vzburi.
  • 0

#43 intensive

intensive

sramežljivec

• Člani
  • 51 posts

Posted 27 February 2006 - 01:53 AM

QUOTE(Kami)

Ja.. jaz če ne bi hotela, bi to še kako nazorno pokazala. Zavestne me verjetno ne mogel ...  

Se mi pa zdi, da punce res včasih malo pretiravajo.  

Enkrat sem tudi jaz brala, da jo je nekdo poslilil kar na žensem WC enega popularnih ljubljanskih lokalov ... jaz pa kadar koli grem na WC not ne morem, ker je toliko lepotičk pred ogledalom. Ne da bi zavpila.
No saj ji je zagrozil, če bo vpila, da jo bo ubil ... s čim z metlico za WC  :D  
Ne vem no ... malo za lase privlečene zgodbe kar se mene tiče

Ja,lahko je rečt,sam k si v taki situaciji,pa če ti tip grozi da te bo ubil če boš zavpila,tut pomislš ne na to kako bi lahko to naredu. Enostavno si tih. Kr te je tok strah. Takrt si v takem šoku d se na začetku sploh pozabš brant...
  • 0
...today isn't about being like me, it’s just about being...

#44 Juliet

Juliet

odvisnik

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 3705 posts
  • Interests:kr dost stvari...

Posted 27 February 2006 - 08:45 AM

Ja, itak da se da tipa posilit... sicer se tipu vseeno dvigne ampak za moj pojem gre vseen za posilstvo v psihičnem smislu... to sn zadnč brala v reviji Ona en ogaben primer v rubriki, kjer folk napiše kar ga muči: En fant očitno hodi v tretji letnik gimnazije in sicer na kako klasično kjer imajo latinščino in valda ima ta fant latinščino čist zašponirano in grajo... nekega dne po pouku ko že vsi učenci odidejo od pouka, mu reče profesorca da še on pa nej ostane... in ta učitlca gre zaklenit vrata... kar naenkrat mu odpre hlače in mu ga začne fafat... nato pa privleče za "poslastico" twisted.gif evil.gif še bič na plano, temu fantu pa ukaže da naj jo z bičem in da jo nej gre natepavat od uzadi... na koncu ko je vsega tega konec, mu reče učitlca oz. profesorca, da mu bo dala 5, in če bo še fant kdaj za to, ne bo imel graje na koncu.

Mislim za moje pojme je to posilstvo oz. zloraba tega fanta... sej itak da se mu je vstal... ja ka pa nej bi naredu človek se začel po šoli dret, ko ga ziher noben ne bi slišu, ker so že itak vsi šli domov... se pravi gre tu res za zlorabo fantove psihe. In ta fant si valda ne upa nobenmu povedat... sej kdo bi pa vrjel taki zgodbici. wink.gif
  • 0

#45 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 27 February 2006 - 09:12 AM

Tretji letnik gimnazije...

Kaj bi jz dou za tako prfokso (v kolikor nima 100 let).
Bi ubou dve muhi na en mah....Hormone pa se ocene.
  • 0

#46 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 27 February 2006 - 09:27 AM

A 50 let/90kg bo ok? twisted.gif twisted.gif twisted.gif
  • 0

#47 HENTAI

HENTAI

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 124 posts

Posted 27 February 2006 - 09:28 AM

QUOTE(Juliet)
Ja, itak da se da tipa posilit... sicer se tipu vseeno dvigne ampak za moj pojem gre vseen za posilstvo v psihičnem smislu... to sn zadnč brala v reviji Ona en ogaben primer v rubriki, kjer folk napiše kar ga muči: En fant očitno hodi v tretji letnik gimnazije in sicer na kako klasično kjer imajo latinščino in valda ima ta fant latinščino čist zašponirano in grajo... nekega dne po pouku ko že vsi učenci odidejo od pouka, mu reče profesorca da še on pa nej ostane... in ta učitlca gre zaklenit vrata... kar naenkrat mu odpre hlače in mu ga začne fafat... nato pa privleče za \"poslastico\" twisted.gif evil.gif še bič na plano, temu fantu pa ukaže da naj jo z bičem in da jo nej gre natepavat od uzadi... na koncu ko je vsega tega konec, mu reče učitlca oz. profesorca, da mu bo dala 5, in če bo še fant kdaj za to, ne bo imel graje na koncu.  

Mislim za moje pojme je to posilstvo oz. zloraba tega fanta... sej itak da se mu je vstal... ja ka pa nej bi naredu človek se začel po šoli dret, ko ga ziher noben ne bi slišu, ker so že itak vsi šli domov... se pravi gre tu res za zlorabo fantove psihe. In ta fant si valda ne upa nobenmu povedat... sej kdo bi pa vrjel taki zgodbici.  :wink:

En fant v 3. letniku ni kos učiteljici biggrin.gif Pa je kdo videl kakšni fanti so takrat ... to je 17 - 18 let. Še 10 let nazaj so bile to odrasle osebe!

Kar ven mu ga je vzela on pa nič??? In celo bič nosi v priročni torbici s sabo k pouku ... za vsak slučaj???

... meni to zveni bolj kot oportunizem, kot pa posiljstvo! biggrin.gif
5 je pa le dobil ... očitno zna dobro šeškat!
  • 0
I never hated a man enough to give him his diamonds back. - Zsa Zsa Gabor

#48 Juliet

Juliet

odvisnik

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 3705 posts

Posted 27 February 2006 - 09:39 AM

Ija, taki ste dedi ja. twisted.gif biggrin.gif Jah očitn se ji že ni mogu upret...jst če bi bla ne njegovem mestu, pa če mi to ne bi bilo všeč, tako kot on pravi, da noče tega počet, pa jst tto babo stovčem... pa sej je ded, bi jo pa ja lahka. Haha biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#49 anči

anči

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 108 posts

Posted 27 February 2006 - 10:14 AM

QUOTE(Juliet)
Ja, itak da se da tipa posilit... sicer se tipu vseeno dvigne ampak za moj pojem gre vseen za posilstvo v psihičnem smislu... to sn zadnč brala v reviji Ona en ogaben primer v rubriki, kjer folk napiše kar ga muči: En fant očitno hodi v tretji letnik gimnazije in sicer na kako klasično kjer imajo latinščino in valda ima ta fant latinščino čist zašponirano in grajo... nekega dne po pouku ko že vsi učenci odidejo od pouka, mu reče profesorca da še on pa nej ostane... in ta učitlca gre zaklenit vrata... kar naenkrat mu odpre hlače in mu ga začne fafat... nato pa privleče za \"poslastico\" twisted.gif evil.gif še bič na plano, temu fantu pa ukaže da naj jo z bičem in da jo nej gre natepavat od uzadi... na koncu ko je vsega tega konec, mu reče učitlca oz. profesorca, da mu bo dala 5, in če bo še fant kdaj za to, ne bo imel graje na koncu.  

Mislim za moje pojme je to posilstvo oz. zloraba tega fanta... sej itak da se mu je vstal... ja ka pa nej bi naredu človek se začel po šoli dret, ko ga ziher noben ne bi slišu, ker so že itak vsi šli domov... se pravi gre tu res za zlorabo fantove psihe. In ta fant si valda ne upa nobenmu povedat... sej kdo bi pa vrjel taki zgodbici.  :wink:

hehe, to si pa v anteni prebrala... ja walda no da ni res... da se ji tok str tip nebi mogu upret, če je blo pa res mu je pa zih sedl an...

drgač pa mislm da se tut tipa da pusilt ampak bl s psihičnega k fizičnega vidiga
  • 0
When i'm not calling it doesn't mean that i have forgotten u… i'm just giving u time to miss me…

#50 HENTAI

HENTAI

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 124 posts

Posted 27 February 2006 - 10:24 AM

ta članek je bilo v Anteni ... to pa čisto spremeni situacijo.
Tam so pa od nekdaj zelo resne teme o spolnosti, kot naprimer:
- samozadovoljevala sem se z banano (labelo) ... ali lahko zanosim
- spolno me privlačijo robovi omar ... ali je z mano kaj narobe
- s fantom sem spolno občevala a ga nisem ljubila ... ali to pomeni da sem še devica ali ne več
- in še bi se jih našlo!!! biggrin.gif
  • 0
I never hated a man enough to give him his diamonds back. - Zsa Zsa Gabor

#51 Juliet

Juliet

odvisnik

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 3705 posts

Posted 27 February 2006 - 10:28 AM

Ojej tele kar si jih pa ti sedaj napisala HENTAI, te so pa res bolane, mislim folk, ki jih piše je res zelo bolan... kriza res, matr sn se presmejala. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#52 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 27 February 2006 - 01:33 PM

mogoče pa je bilo fantu všeč in niti ni bilo potrebe, da bi se upiral...

(kot poznam moje sošolce, se ne bi branli, če bi kaka mlajša(!) profesorca nardila kaj takega ;))
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#53 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 01 March 2006 - 06:57 PM

QUOTE(sajk)
A 50 let/90kg bo ok? twisted.gif twisted.gif twisted.gif

Err, bljak. =)
  • 0

#54 anči

anči

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 108 posts

Posted 02 March 2006 - 11:53 AM

QUOTE(HENTAI)
- s fantom sem spolno občevala a ga nisem ljubila ... ali to pomeni da sem še devica ali ne več

haha, groza ja smile.gif al pa... ((TUT IZ ANTENE) včerej zvečer sem bila sama doma in sem imela na sebi le spalno srajčko. ko sem delala nalogo mi je na tla padeu kuli in sem ga pobrala, vendar je biu v sobi pes in me je naskočiu. kasneje ko sem se samozadovoljevala, sem se na to spominjala kot užitek ali je z mano kaj narobe?))

joj kwa je s folkam... ermm.gif sj poj se pa res sprašaš aj blo to res al ne smile.gif
  • 0
When i'm not calling it doesn't mean that i have forgotten u… i'm just giving u time to miss me…

#55 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 02 March 2006 - 03:44 PM

QUOTE(anči)
QUOTE(HENTAI)

haha, groza ja smile.gif al pa... ((TUT IZ ANTENE) včerej zvečer sem bila sama doma in sem imela na sebi le spalno srajčko. ko sem delala nalogo mi je na tla padeu kuli in sem ga pobrala, vendar je biu v sobi pes in me je naskočiu. kasneje ko sem se samozadovoljevala, sem se na to spominjala kot užitek ali je z mano kaj narobe?))

joj kwa je s folkam... ermm.gif sj poj se pa res sprašaš aj blo to res al ne smile.gif

sej ko je bil lado bizovičar urednik neki časa je hotu temu naredit konec pa da bi bla to revijana nekem nivojui ,ampak je mnda prej obupu al kaj je blo
sicer smo pa mal zašli se mi zdi s prvotne teme
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#56 N€Ž!K@

N€Ž!K@

sramežljivec

• Člani
  • 14 posts

Posted 17 March 2006 - 08:38 PM

ja če bi biu men en tip res najhujši.....bi ga zihr.....sej k je napit itq nuben ne ve...pa itq tipa ne morš posilt, tut če se na začetku upira mu je valda na konc kul biggrin.gif ...taki so....
  • 0

#57 sarler

sarler

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 21 March 2006 - 05:29 PM

če moški noče da ga posili, ga ženska nemore posilit pa čeprav ga zveže
no ja razn če mu popusti koncentracija smile.gif
  • 0

#58 shayla

shayla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 221 posts

Posted 06 April 2006 - 07:04 PM

QUOTE(HENTAI)

Ah ja, take in podobne so v Anteni zelo pogosto.Samo mimo grede,včasih sem jo redno brala in opazila da se nekaj mesecih se tovrstna pisma po dvakrat ali trikrat ponovijo-do zadnje vejice enaka-le odgovor je potem drugačen........Tako da gre pri tem najverjetneje za nekakšno šalo......

Kar pa se tiče teme,zdi se mi zelo malo verjetno da lahko ženska posili moškega........
  • 0

#59 x.puppa

x.puppa

sramežljivec

• Člani
  • 79 posts

Posted 20 April 2006 - 10:38 PM

QUOTE(HENTAI)

Skoraj ne morem wrjet, d bi folx napiso kej takega.. To gre werjetno za đoke.. laugh.gif
  • 0

#60 matej29

matej29

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 267 posts
  • Interests:zelo veliko

Posted 27 March 2007 - 05:55 PM

jst bi rad doživeu da me ena huda bejba posili (punca)
oops.gif biggrin.gif
  • 0
Ne zamudi priložnosti tega dne, saj se ne bodo nikoli več ponovile!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users