Pri meni je pri oralnem včasih tako, da mi zelo paše, včasih bi mu pa najrajši rekla če lahko prosim ne, sploh če je preveč intenzivno in preblizu klitorisa jaz to zelo močno občutim in mi potem meji že na bolečino, me ponavadi bolj vzburi božanje bo telesu in ''fingering''.
Imam pa jaz že od začetka težave z navlažitvijo, zdaj sva videla, da bi to znala biti težava v tabletkah, ker prej brez lubrikanta ni šlo praktično nikoli, dejansko so se mi kar velikrat naredile ranice oz kakor da se mi je zatrgalo tam pri presredku, potem ko sem enkrat zanosila (kar sem itak praktično takoj po končanju jemanja tabletk) je bilo pa to čisto nekaj drugega.
Jaz sem malo bolj lena kar se tiče vračanja oralnega seksa, je pa tudi res da niti njemu ne paše tako zelo, če bi dal pobudo mi ne bi bilo problema, ponavadi dejansko jaz začnem ampak me hitro potegne gor in na njega
Kar se tiče čistoče za oralno morava biti stuširana, torej zvečer, ostalo pa lahko tudi zjutraj ali popoldne, nisva pa taka, da bi morala če seksava zjutraj najprej leteti v kopalnico, si umiti zobe itd, pač midva zrihtava in se greva potem umit, itak se vedno stuširava po seksu.
Imam pa definitivno jaz močnejši libido od njega, načeloma se vzburim praktično vsakič tudi če mi na začetku ni, če me prav poboža sem hitro za akcijo in zdaj ful pogrešam seks ampak je rekel, da naj dobim zeleno luč od ginekologinje, da zdaj lahko ker se mi je po uporabi Canestena končno zrihtalo to vnetje. Mi je pa hkrati tudi rekel, da mu je malo creepy zdaj ko že brca, tako da upam da ga bom vseeno pripravila do tega 
Tako da če potegnem črto jaz precej bolj uživam v sami penetraciji oziroma seksu samem kot v predigri, tudi pri samozadovoljevanju nikoli ne doživim tako močnega orgazma kot ga med seksom.
No zdaj bi pa seksala, evo