Seveda je, razred Miele in navzgor.
Za blenderje pa Blendtec, Vitamix pa tudi kakšna malo cenejša alternativa. KitchenAid aparati so tudi za desetletja.
Posted 22 October 2017 - 04:56 PM
Seveda je, razred Miele in navzgor.
Za blenderje pa Blendtec, Vitamix pa tudi kakšna malo cenejša alternativa. KitchenAid aparati so tudi za desetletja.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 22 October 2017 - 05:05 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 25 March 2018 - 04:36 PM
Nama je kot kaže crknil sesalnik, en Philipsov, pa ne vem, če se ga sploh splača nosit na srevis, ker je bil manj kot 100 €.
Nimam pojma, kaj bi zdaj vzela. Rowenta in Hoover imata dobre sesalce? Bi pa imela klasičnega na kolesih, ne pokončnega, pa več kot cca 200 € ne bi dala zanj.
Vidim, da so zdaj klasičniki sesalniki tudi brez vrečk in se umazanija nabira v posodi. Kako se to obnese?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 25 March 2018 - 04:52 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 25 March 2018 - 04:53 PM
― V. Van Gogh
Posted 25 March 2018 - 05:05 PM
Sem videla tudi nekaj vodnih za 100 - 200 €, ampak ne vem, kako se obnesejo za tako ceno. Večina od teh je pokončnih. Kako pa je pri vodnih sesalnikih s sesanjem parketa, predalov ipd.?
Me mika tak brez vrečk, ker se mi zdi bolj praktičen in čist.
Sarah, katerega imata?
Posted 25 March 2018 - 05:13 PM
― V. Van Gogh
Posted 25 March 2018 - 05:20 PM
Ja, globinski vem, da niso za tako ceno. Trenutno ne bi dala toliko za sesalec, čeprav vem, da bi bil zaradi vse svinjarije super za jogi in kavč.
Posted 25 March 2018 - 06:15 PM
― V. Van Gogh
Posted 25 March 2018 - 06:18 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 25 March 2018 - 07:04 PM
Hehe, ja, imaš prav. Če pomislim, da bi ga vsake toliko časa uporabila za jogi, blazine, kavč in preprogo, če bi jo imela, se res ne splača kupovati takega sesalnika.Jaz ne bi nikoli, ne samo trenutno.
Je verjetno ceneje, ce enkrat na sezono najames cistilni servis.
Posted 02 April 2018 - 09:41 AM
Ima katera kaj pojma o sesalnikih?
Ogledovala sem si Rowenta sesalnike. Po primerjavi z nekaterimi drugimi, se mi zdijo kar močni in tihi. Gledala sem recimo tega: https://www.merkur.s...-multi-cyclonic
Je v M Tehniki še malo cenejši kot tu. Me pa zanima, ali je zelo pomembno, če ima HEPA filter ali ne, je ful razlika?
Tale, za približno enako ceno, recimo ima HEPA filter, ima pa v primerjavi z zgornjim manj nastavkov zraven (ni turbo krtače).
https://www.mimovrst...?tab=parameters
Posted 03 April 2018 - 11:04 AM
jaz sem takrat kupila na ZPS test, ki so ga naredili s sesalniki in sem kupila enega od top 3 ocenjenega (kompromis med kvaliteto in ceno).
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 03 April 2018 - 11:31 AM
Jaz sem starega Hooverja upokojila in ga nadomestila z DysonCinetic Big Ball Parquet 2. Najprej sva sicer imela naročen drug malce slabši/starejši model istega proizvajalca, ampak so ga razprodali in ga ni bilo več mogoče dostaviti zato so nama za enako ceno kot alternativo ponudili tega. Sicer je še vedno relativno nov (cc. 4 mesece) in ne vem kako se bo obnesel na dolgi rok, ampak zaenkrat sem zadovoljna z njim. Lahko vodljiv, super posesa, je brez vrečke, ampak je praznjenje izjemno enostavno, nastavki in krtače v kompletu delujejo kvalitetne.
Posted 03 April 2018 - 02:11 PM
Zdaj sem še tega gledala: https://www.merkur.s...powerpro-expert
Trenutno sem na tem, da bi ali prvega Rowentinega iz prejšnjega posta ali tega Philips.
Do ZPS testa žal nisem prišla, sem pa v spletnih trgovinah videla, da je tale zmagal na testu: https://mtehnika.mer...672490/sesalnik. Ampak je z vrečko, jaz bi pa raje brez. Se mi zdi, da se kar nekaj denarja prihrani, če ne rabiš vrečk kupovati. Nimam pa izkušenj s sesalniki brez vrečk. Nekje sem zasledila en komentar (ne spomnim se, za kateri sesalnik točno), da moraš non stop prat te filtre, da je notranjost vsa zamazana itd. A je to res, ali sploh ni neka zamudna stvar prazniti in očistiti sesalnik brez vrečke?
Dysone sem tudi gledala, ampak so mi predragi. Nobeden ni pod 300 €.
Posted 03 April 2018 - 02:16 PM
Moraš pucat filtre itak ja, fant ga dokaj pogosto. Ampak ga ne pere, samo očisti.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 03 April 2018 - 07:58 PM
Posted 03 April 2018 - 08:26 PM
Posted 03 April 2018 - 11:09 PM
Posted 04 April 2018 - 08:28 AM
0 members, 2 guests, 0 anonymous users