Zakaj v kino?
Posted 17 March 2006 - 08:47 AM
:wav: pohvalnoW!!!!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 17 March 2006 - 02:18 PM
:wav: pohvalnoW!!!!
wooooooooooooooooooooohoooooooooooooo

Posted 18 March 2006 - 12:33 AM
Včeraj v Kinoteki gledala Metropolis. WAW!!! Igra, gibi, sama tematika. Da ne omenjam, kakšen neverjeten čar je dala zraven živa (!) več kot 2-urna spremljava na klavir enega izredno simpatičnega modela! Čista uživancija in super hrana za mojo dušo. Dvorana (meni je interier kar všeč...... sicer bi se dalo precej kaj boljšega nardit, ampak okej, je še v mejah normale - meni je predvsem pomembno, da so stoli udobni in to so) takorekoč nabito polna..... kajpak kultiviranega folka, ki je prišel v kino na ogled filma (ne pa žretje in pogovarjanje o vremenu in kdo je koga in kdo koga ni).
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 27 May 2006 - 03:27 PM
Posted 30 November 2006 - 02:03 PM
Nihče več ne hodi v kino?
Put A Kilt On It!
Posted 30 November 2006 - 02:32 PM

There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise
Posted 30 November 2006 - 11:43 PM
Posted 01 December 2006 - 06:10 AM
Če gledava film tko v kinu, ga vaj gledava do konca, če se doma lotiva karkoli gledat, ga itak ne do konca, ker se vmes začneva mečkat, hehe...

Posted 18 January 2007 - 09:37 PM
ni steklenica, ki se razbije,
je čustvo, ki se ga ne da pozabiti in ne ubiti.
A mogoče pride in mine,
a pusti nepozabne spomine.
Posted 09 February 2007 - 11:33 AM
Včeraj gledala Kraljico (upam, da ostali niste bili toliko nori, da ste šli v Koloseja LJ, ker je bila TOTALNA štala - jaz kaj takega še nisem videla

Kami, zakaj pa to? Kaj je bla taka gužva al kaj?

Posted 09 February 2007 - 03:53 PM
Kami, zakaj pa to? Kaj je bla taka gužva al kaj?

ja gužva je bila taka, da se je cca 15 min čakalo na kartomatu. Vrsta za reden nakup kart pa je bila od desne strani (kjer se kupujejo karte) mimo kokic vse do bonbonov

Jaz kaj takega še nisem videla
Put A Kilt On It!
Posted 16 March 2007 - 01:11 AM
Zgolj v vednost - te dni se v Kinoteki vrtijo Kubrickovi filmi.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 16 March 2007 - 07:44 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 16 March 2007 - 07:47 AM
Da ne bo kdo rekel, da ni našel linka

Posted 09 April 2007 - 11:59 AM

Edit:šla gledat Beana. Lahko rečem, da je čist v redu komedija, sam je pa res, da ni tko smešen kot sm mislna, da bo. Tist z Mona Liso je biu bolj. Drugače pa ok.

Posted 20 May 2007 - 11:28 AM
Posted 31 May 2007 - 07:42 AM
Pozitivna stran filma: Johnny Depp in Geoffrey Rush sta bila meni NORO dobra v svojih vlogah.
Pa še dodatno so nam dali 15 min odmora med filmom

Put A Kilt On It!
Posted 31 May 2007 - 11:00 AM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 31 May 2007 - 11:02 PM
Prvi del mi je definitivno najboljši od vseh treh, ampak me tudi ta ni pustil hladno - to moram priznati! Se strinjam da je preveč razvlečen na trenutke in včasih je na kupu 'preveč vsega', a sem se kljub temu precej zabavala! Odlična glasba!
Ocena: 7/10
Tudi mi smo imeli 15 minut pavze vmes - povsem nepotrebna je bila!

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users