Jump to content

Photo

Razgovor za službo

• Please log in to reply
47 replies to this topic

#41 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 21 January 2011 - 01:51 PM

Ja no, vsakemu svoje. Če se za to delovno mesto poteguje npr. 300 oseb, se meni to ne zdi slaba ideja. Lezenje v rit gor al pa dol, služba je le služba =) Drugo je, če je na listi npr. 10 ljudi =)
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#42 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 January 2011 - 01:54 PM

Meni pa se zdi slaba ideja. Pri meni bi tak kandidat letel a priori, LOL.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#43 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 January 2011 - 03:38 PM

QUOTE(Kinky @ 21. 1. 2011 - 13:03) View Post

Meni je to malo lezenje v rit. smile.gif

Res je. Čeprav včasih to pomaga, ampak jaz se prav nikoli nisem mogla pripraviti do tega,
da bi komu lezla v rit, ker bi se sama počutila skrajno bebavo. Včasih sem zaradi tega
sicer najebala, ampak jebiga, ne morem, pa konec.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#44 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 21 January 2011 - 03:55 PM

^^

+1

In tudi ne maram, ko meni kdo poskusa lesti v rit, me mine spostovanje do taksnega cloveka. >.<
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#45 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 January 2011 - 03:57 PM

QUOTE(URŠKA @ 21. 1. 2011 - 13:51) View Post

Ja no, vsakemu svoje. Če se za to delovno mesto poteguje npr. 300 oseb, se meni to ne zdi slaba ideja. Lezenje v rit gor al pa dol, služba je le služba =) Drugo je, če je na listi npr. 10 ljudi =)

In kje si ti videla, da gre 300 ljudi na razgovor? laugh.gif A misliš, da si podjetja vzamejo toliko časa za razgovore; 90 procentov ljudi odleti že PO branju CV-ja, niti 10 ljudi jih pa ne gre na razgovor.

Jaz tega ne bi nikoli naredila - bi se zelo potrudila na razgovoru, to je pa tudi to.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#46 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 21 January 2011 - 04:02 PM

smile.gif No, pa recimo, da zelo veliko. Me pa veseli za komentarje, kolegica je zadnje cajte veliko brala knjige o razgovorih, pa je velikokrat naletela na ta primer, pa me je zanimalo.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#47 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 21 January 2011 - 05:29 PM

jest tud ne bi tega pisala, sem pa po prvem razgovoru naredila nekaj drugega in sicer šefici poslala email z vprašanjem v zvezi s samim delom (dala mi je pač vizitko in rekla, da se lahko obrnem nanjo, če imam kakršnokoli vprašanje) in mi je tud odgovorila. Se mi zdi, da je to tud način, kako še dodatno pokazat interes za službo. smile.gif
  • 0

#48 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 21 January 2011 - 05:41 PM

^^

Boljsi nacin, ja.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users