Pogledala sem že prvi del pete sezone in me je ful strah naprej gledat. Jaz sem tak pussy.

Breaking Bad
Posted 01 November 2013 - 06:36 PM
Posted 02 November 2013 - 03:25 PM
O bože. Potem glej raje Gossip Girl.
Jaz sem pogledala 6. del 4. sezone, in se res lepo razvija. Res odlična serija, meni osebno ena boljših, kar sem jih gledala.
In vemo, da sem jih pogledala ogromno.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 02 November 2013 - 04:12 PM
Ful sem vam fovš, ker še niste pogledale vsega. Res je genialna nadaljevanka, meni je bilo tako žal, ko je bilo konec.
Posted 04 November 2013 - 07:32 AM
O ne, GG pa ze ne. =)
Jaz sem pri devetem delu pete sezone. Super je. Četrta sezona je bila res noro dobra.
Tudi meni je BB ena najboljših ever.
Aja, me pa moti, da je Walt postal tako brezsrčen.
Posted 08 December 2013 - 09:26 AM
Včeraj pogledala do konca, kakšen fantastičen zaključek sezone in tudi same serije. Ena boljših nanizank, nedvomno, odlično napisano, odigrano,
vsi karakterji so bili dokaj dobri, le Marie mi nikoli ni priprasla k srcu.
Bala sem se, da se bo zaključila nerealno, ampak se ni, še enkrat ... tako se to dela. Jo bom pogrešala, zagotovo.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 17 December 2013 - 01:57 PM
Jaz je pa še zdej nisem pogledala, jo bom med prazniki.
Posted 12 January 2014 - 03:32 PM

Posted 12 January 2014 - 03:49 PM
Res je napeto. Ravno zato je meni ena najboljših serij kar sem jih gledala, ker so nepredvidljivi in te vedno presenetijo.
Mene so nazadnje šokirali z usodo, ki jo dočaka Hank.
Posted 12 January 2014 - 04:18 PM
Ja, meni se je on takrat full smilil, dejansko edini tak pozitiven karakter, in umre.
Meni je BB tudi ena najboljših serij, v top3.
Posted 17 January 2014 - 10:39 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 07 March 2014 - 09:22 PM
Posted 27 March 2014 - 07:49 PM
Posted 27 April 2014 - 09:29 AM
Midva sva pa včeraj začela z Breaking bad in pogledala 8 delov.Spat sva šla bolj proti jutru Priporočam, če katera še ni gledala.
Posted 04 May 2014 - 08:53 PM
In 62 ur pozneje sem totalno navdušena. Zdaj pa rabim par dni, da predelam Res dobra serija.
Posted 04 May 2014 - 08:55 PM
Vse si že pogledala?
Posted 04 May 2014 - 09:01 PM
Jap skupi s fantom, vse večere od cca 8ih pa vsaj do 1ih. prejšnjo nedeljo cel dan, ker je bil cel dan dež, pa danes večinoma cel dan, edino cca 1 uro sva bila na sprehodu. hvalaznanstvenimetodi za sobno kolo
Posted 05 May 2014 - 09:19 AM
Uf, to pa je bil maraton : D Se meni je to veliko, fant pa sploh ne more sedet pri miru vec kot 3h : D Do BB sicer se nisva prisla, imava se eno tono drugih stvari za pogledat, pa nekako ne prideva zraven. Mogoce v casu dopusta.
Posted 24 June 2014 - 06:41 PM
Bryan Cranston & Aaron Paul
Posted 11 December 2014 - 03:22 PM
Evo jaz BB zaradi nje nisem mogla do konca pogledati. Sem nekako upala, da bo umrla pa se kar ni zgodilo
Annin lik do zadnje sezone Breaking Bad izgubi antipatičnost, ki jo ima na začetku. Meni se njen lik sicer nikoli ni priljubil, je postal prebavljiv.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users