Pa zarad facebooka smo znova prišle v stik bivše sošolke iz osnovne in začele na velko skup žurat; girls nights pa to

Mi gre pa na živce, k vidm da mam nov friend request, pa vsa vesela odprem v upanju, da bo zopet kak prijatelj, znanec - pa se izkaže, da je kr nek x osebek, ki ga prvič vidim al je pa kkšen klub, podjetje, ki si na ta način dela promocijo...
Pod osebna sporočila napišem kdaj kaj: recimo "ful lep dan" al kej podobnega... da bi pa pisala "zdele grem pod tuš, potem neki pojest, potem film pogledat, potem na pijačo, potem spat za 7 ur, potem...." to pa no go.
Ravno v tem tednu sta se razšla moja dva znanca in sta mi totalno smešna z načinom, kako sta to speljala: najprej oba spremenila status iz "razmerja" v "je zakomplicirano" in kmalu za tem v "samski", potem je pa sledilo razno objavljanje namenskih komadov, recimo en njegovih je bil "go to hell" in potem itak mogla ona komentirat naj gre res u pekel, pa nadrla vse prjatle k so ga branil, tralala.. potem se mi pa te bedarije ni dalo več spremljat. Najprej sm bla žalostna k sm vidla, da sta se razšla; ko sem pa vidla, na kako javen in otročji način sta to spelala, mi gre pa na bruhanje...
Aja slikce pa jst tut obožujem, ful rada jih spremljam... tut sama jih dajem dost gor; ampk cenzurirane; ne dam gor ravno nekih pijanskih al pa slik kjer bi bla na pol naga, al pa slik kjer se zalizujem s tipom al kej podobnga... tut no go.. Mi je pa fajn, ko se nimam ravno prilke vidt s kkšnim starim znancem - oziroma nisva več v tko dobrih stikih kot nekoč; pa ga vsaj na fb vidim, pa mal spremljam kaj se s kom kaj dogaja..
Je pa tudi meni skrajno neokusno to, da dajejo nekateri obsedeno slike gor, ni važno kakšne so, od koga so... dans če stopš pred fotoaparat moraš nujno takoj za tem rečt "ej pa prosm ne na fb dajat"... Preventivno vedno to rečem, ker drugače je 80% možnosti, da se znajdem gor.. Skregala sm se pa s frendico, ki sem jo tudi prosila naj slik ne daje gor (tistih na kterih sm jst gor) ker sm pač rahlo nažgana in mi ni kul, da kažem celmu svetu te slike; drug dan vidm te slike gor! Sm jo vprašala zakaj jih je dala gor, če sm jo prosila naj ne da in njen odziv "ah dej no moni, pa sej si dobra"... halooo!?
Rada se slikam, pač da mam te slike na računalniku in si jih kdaj pogledam, pa me u dobro voljo spravjo, obudim spomine... ampk očitno se bom nehala, če se misl res dobesedno 80% teh slik pojavt na FB. Potem te pa še označijo, da se to pojavi še v tvojem albumu, super.. In ko nekdo to komentira lahko prek njega še 100 drugih vid te slike.. itd itd.. I really don't like this...