Baričevič zlorabljal pse?
Posted 05 February 2010 - 08:21 PM
Posted 05 February 2010 - 08:23 PM
Da so psi lastnika raztrgali, je moralo biti nekaj hudo narobe.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 05 February 2010 - 08:26 PM
Drugače ne zagovarjam tega lastnika, sploh ne, jaz sem vedno na strani psov, samo pozar in 24ur mi pac ne bosta prodajala vec buck ;p
In ja, se strinjam da vedno lastnik za tako zivaljo stoji, ampak, ne morem si pomagat, ce to pozar napise, se mi enostavno ne zdi vec verjetno ;D
Posted 05 February 2010 - 08:30 PM
Posted 05 February 2010 - 08:31 PM
To, da je bil B. nag, poleg pa dildo za privezat, si najbrž niso izmislili, ne?
Ne vem no, težko se mi zdi verjetno, da bi si kdo iz čistega nič to izmislil. Ali pa sem še vedno
preveč naivna? No, še vedno se mi ne zdi verjetno.
Mislim, tudi jaz menim, da so 24ur in Požar daleč od nekih resnih, verodostojnih medijev ... se pa vseeno
ne bi posmehljivo hihitala, da mi prodajajo bučke. Po moje, ko gre za gnili odnos do živali, je težko,
da se motijo ali pa napihujejo ... ŽAL.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 05 February 2010 - 08:41 PM
Kot sem ze povedala - govorim na splosno, ne samo za ta primer - naj se naredi OBJEKTIVNA preiskava, naj se kaznuje krivce, naj se popravi zakone (ce je kateremu birokratu to sploh v interesu, ampak to je ze druga zgodba), ampak naj se to naredi stran od branjevk, zasankarskih "strokovnjakov" in podobnega. Naj novinar poroca in naj ne napihuje, vem, da je to njegov kruh, vem, da je to tako po vsem svetu. Samo kot sem ze parkrat omenila...jaz sem tukaj po pomoti. Neki saljivec me je pozabil. Wanna call home.

Posted 05 February 2010 - 08:42 PM
ja planetka točno tako, nej poročajo dejstva in to preverjena dejstva ne pa neke trače kaj je kdo reku in je kdo vidu. To gre lahka vsak delat pa skrite vire citirat.
Posted 05 February 2010 - 08:42 PM
Jaz sploh ne vem, če to še na tem svetu obstaja.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 05 February 2010 - 09:05 PM

Posted 05 February 2010 - 09:46 PM
Ob tem mi pridejo na misel razni posiljevalci in serijski morilci, ki so zlorabljani v otroštvu (in se med sojenjem za svoje zločine kakopak sklicujejo na neprištevnost), veljajo pa za zveri, ki si zaslužijo najhujšega mučenja. Just a thought.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 05 February 2010 - 09:52 PM
Posted 05 February 2010 - 09:53 PM
― V. Van Gogh
Posted 06 February 2010 - 01:56 AM
Jina, si brala knjigo Parfum? Zanimiva rec. Tudi jaz se dostikrat sprasujem podobne stvari. Cloveski um je....zapletena zadeva.
Posted 06 February 2010 - 10:54 AM
Jaz pa moram povedat, da dokaj verjamem temu poročilu, oziroma se mi zdi verjetno.
Da so psi lastnika raztrgali, je moralo biti nekaj hudo narobe.
Šit ej, kr malo te pretrese.
Folk počne take ogabne stvari... to glede seksa z živalmi sem že velikokrat slišala. In na bruhanje mi gre vsakič, ko pomislim na kaj takega

Posted 06 February 2010 - 11:06 AM
Jina, si brala knjigo Parfum? Zanimiva rec. Tudi jaz se dostikrat sprasujem podobne stvari. Cloveski um je....zapletena zadeva.
Nisem. Bom, ko se rešim študijskih.

― V. Van Gogh
Posted 06 February 2010 - 12:09 PM

Spomnila sem se, ker je ravno na temo zmesanega cloveskega uma in napisana z morilcevega stalisca. It all makes sense in his twisted world. Se bralca potegne, da socustvuje z njim (vsaj mene je).
Posted 06 February 2010 - 01:21 PM
Posted 06 February 2010 - 02:53 PM
Pa tudi če ni šlo za neko spolno izživljanje, je bilo posredi pa kaj drugega, da so psi tako ponoreli. Žalostno.
Posted 06 February 2010 - 03:12 PM
Mogoče pa kmalu kaj ven pride.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users