.Jaz sem ponosna lastnica
body butterja
papaja - vonj je prečudovit, res papajast, naraven. Maže se krasno, vpije tudi hitro, koža pa ni mastna po uporabi ampak fuuul mehka in predvsem dišeča. Sem čisto navdušena! Ni ful hranljiv, takšnega sem tudi hotela, kot nalašč za prihajajoče mesece!

Navdušena sem pa tudi nad
Almond Oil hand rescue treatment kremo - sem si včeraj z njo moje pošastno občutljive in suhe roke namazala pred spanjem - danes so kot prerojene (ne pretiravam!) - mehke, tiste male ranice zaceljene (nekatere so izginile). Krema je kar fejst mastna, ampak se presenetljivo hitro vpije (pri Lushevi Smitten me ravno to moti, ker se mi vpija celo večnost, pa če si je še ne vem kako malo nanesem) in diši tudi za popizdit.

Ko grem v Celovec, definitvno grem v trgovino TBS, ni druge!
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>