očala ali leče??
Posted 11 May 2005 - 02:12 PM
Posted 08 June 2005 - 01:05 PM

enivej, jst sm za leče 101%!

aja btw, a je še kera opazla da če skoz nosiš leče pol z očali mal slabše vidiš?
Posted 08 June 2005 - 04:32 PM

Posted 08 June 2005 - 07:02 PM
V bistvu sploh nimam očal, ker mi jih je pes zgrizo, pa še jih zdaj nisem šla nabavit

Ampak po 3 letih rednega nošenja mam oči že kar precej izsušene.Pravilno nošenje je, da kombiniraš npr. doma očala, leče pa samo za ven. Ampak sem prelena, da bi si jih doma ven dala in svojim očem vsaj to prihranla.
Menjala sam že vse žive znamke, od barvnih do vseh sploh. In najbolj prisegam od bausch & lomb - soflense comfort.Proti Johnsonovim teh sploh ne čutim v očeh, Johnsonove so me neprestano ribale.Na začetku je malo moteče, ker so malenkost večje od Johnsonovih in ti to preglavice povzroča ampak ni panike, si hitro not.
So pa zaj neke nove, baje nenormalno udobne, mislim da od johnsona - neki hydra advance, al nekaj takega?
Posted 14 June 2005 - 07:58 PM
Samo kadar sem doma imam pa ocala. Vcasih sem imela ena bedna, pa mi je predlan lubi za rojstni dan podaril kupone od Clarusa in sem si take bolj stylish kupla (crn okvir), tko da jih imam dostkrat tud za ven (kadar imam kaj crnega oblecenega). Sicer sem pa bolj lusna brez ocal.
Je pa nujno treba tud odpocit oci in kadar delamo z racunalnikom je boljs imet ocala (ker tolk buljimo not, da se res izsusijo)

Posted 26 August 2005 - 07:52 AM
že nekaj let nosim očala, zdej pa sm se odločila da bi probala leče. Zanima pa me nekaj v zvezi z lečami in ličenjem: ko ste prešle iz očal na leče...ste kaj spremenile način ličenja oči??? Ker men se zdi, da mi očala malce pomanjšajo oči (imam jih za na daleč), pa zdej ne vem kako bo s tem.
LP
Posted 26 August 2005 - 11:19 AM

z vstavljanjem sm pa itak mela ful probleme na zacetku..zdj je pa to k bi si zobe umila (sam hitrej)..
Posted 26 August 2005 - 01:28 PM
nekako sm se full navadla na njih
ni mi treba pazit da mi jih nau kdo butno , full bol praktičn v šoli npr. pr telovadbi
nekako nimaš skos tizga občutka da nosiš očala
pa še sončna očala silahkoprvoščiš
drgač mam pa jaz mesečne mehke leče
priporočam leče, če ne druzga pa kombiniri tko k že nea rekla, za doma pa tko očala, za vn, za službo,..... leče
Posted 26 August 2005 - 01:30 PM
hudicka: ktero tekocino uporablas?
Posted 26 August 2005 - 01:46 PM
tekočina pa se še dodatno imenuje Renu ( ista ferma kot leče!)
Posted 26 August 2005 - 01:47 PM
Posted 26 August 2005 - 01:49 PM
drgač pa če bio jih po pol ure nucala bi jih pač dala čez pol ure nazaj notr v učke
mislim da neb smel bit nič narobe
Posted 26 August 2005 - 02:02 PM
Posted 27 August 2005 - 10:17 AM
Kar se pa ličenja tiče... Jaz nisem čisto nič spremenila način ličenja. Mislim, da tudi ti ne boš imela probleme s tem pa sej boš videla. le kupi si jih pa nam pol poroči. je pa res, da moraš najprej preizkusiti, da nisi občutljiva na njih.
Ralph Waldo Emerson
Posted 27 August 2005 - 10:17 AM

Ralph Waldo Emerson
Posted 27 August 2005 - 01:53 PM

Posted 06 October 2005 - 07:12 PM

drugače pa nimam občutljivih oči kr recimo če se s prstom dotaknem očesa mi nič ni, saj ne da to počnem ampak sem tak za finto enkrat poskusla! no bomo vidli ko se spravim v mojo naljušo optiko in se vrnem vam poročam!
Imam pa eno vprašanje jaz na daleč slabo vidim in še imam cilindre tak da tisti ki se spoznate na te stvari mi lahk malo svetujete kak je kaj na tem??
Posted 07 October 2005 - 11:53 AM

(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Posted 07 October 2005 - 01:41 PM
ful dobr vprašanje, ker jst se ful bolj namažem če imam očala, kjer se razen roza meka-up čist nč ne vid. Tko da ponavad si pri očalah nardim tud bolj močne črte okol oči, pa ful več si dam maskare gor, kot pri lečah. Sem pa vidla, da mi paše tud tak svetel npr. srebrn make-up ko ima očala, je dost opazen... tak dober kontrast črnim okvirjem je

Posted 07 October 2005 - 05:45 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users