Sobe so bile solidne. Hotel je razdeljen na dva dela in medtem ko je nov bolj tipi topi se na starem vidi da je že da je dal precej gostov čez (midva sva bila v starem). Ampak sobe so bile čiste, klima je delovala brezhibno, kar je vse kar za dopust potrebujem. Tak sva v sobo hodla samo spat in se tuširat.
Lokacija tega hotela je super - za razliko od drugih resortov je dejansko v mestu, tako da lahko greš zvečer naokoli. V bližini je ogromno trgovin. Njihovi taksij so nonstop švigali mimo. Edini problem je, da ko so vidli, da si turist, ti je vsak želel nekaj prodat. Ampak tak pač je v teh deželah.
Ok, plaže ta hotel res nima nekaj ekstra. Sem že bila po drugih hotelih, ki so imeli lepšo. Del je peščen, del je zbetoniran iz kamnov in na trenutke se je znala kar napolnit, vendar nikoli nisi bil kot sardelica. Senco dajejo le senčniki, vendar ves čas rahlo pihlja, tako da se da prenest vročino. Plaža je namenjena samo hotelskim gostom, tako da ni nezaželjenih domačinov, ki bi ti želeli prodat vsega boga. So pa prodajalci izletov, ki znajo bit prav zoprni. Hotel ima tudi bazene. Jaz ne vem če sem se kopala enkrat ali dvakrat, tak da se ne spomnim več kakšna je voda v njih. Spomnim se pa, da je bilo čisto, kolikor pač ob obilici gostov je lahko (eni so res svinje

Animacija je bila v tem hotelu najboljša od vseh sličnih hotelov kar sem do sedaj bila. Nonstop se je nekaj dogajalo. Od raznih športov, do belly dancea, delavnic za otroke. V večernih urah so prirejali nastope. Animatorji so bili na trenutke malo zoprni, ampak ko so vidli, da nisi za akcijo, so te pustili pri miru.
Na tripadvisorju ima ful slabe ocene, kar me je malo presenetlo, ampak ko sem šla brat kritike, marsikdo hotel slabo oceni samo zato, ker so dobili drisko, ker pač požrejo vse kar vidijo in ker ne upoštevajo opozoril o vodi, ki tam ni pitna, ker je večina gostov v hotelu pač Rusov (to najbolj znižuje ocene pri kakšnih Angležih), ker niso pripravljeni na drugačno kulturo in tega preprosto ne sprejmajo in ker pač primerjajo 4* z hoteli 4* v svoji državi. V teh deželah morš vedno odštet kako zvezdico, da lahko primerjaš z našimi standardi.
Tak bom rekla, da verjetno v Egiptu obstajajo boljši hoteli s 4*, ampak za mali denar ne morš dobit luksuza. Luksuz se pač plača. Midva sva šla v Egipt, da bi nekaj vidla, ne pa da bi ves dan preživela v hotelu in izkoriščala ugodnosti all inclusive, tisti pa ki so šli tja s tem namenom, verjamem, da so lahko razočarani.
Evo to je recimo bazen pri starem delu:

to pa pri novem:

pa recimo plaža. Sta dva zalivčka ločena s tistim kamnitim delom. Tu je bila bolj plitvina, tako da so se sem naguzli vsi z malimi otroci in vsi starejši in potem je bila voda zaradi peščene podlage motna in je res delovala umazano. Midva sva se kopala v tistem drugem, kjer je bilo manj ljudi in bolj globoka voda.

Aja, pa slike niso moje. So s TripAdvisorja.