Organiziranje omar, polic, idr.
Posted 03 August 2026 - 01:10 PM
After all this time?
Always.
Posted 03 August 2026 - 01:29 PM
Jaz pa nimam nobenih predalov in jih tudi ne pogrešam. Mi je 100x bolj praktično kot predalniki, ki sva jih imela prej v stanovanju. Spodnje perilo imava v teh tekstilnih škatlah iz Ikee, pa je tudi to fajn alternativa predalom za drobne stvari. Na eni polovici omare imam prostor za obešanje, tudi daljših stvari (pa zgoraj je še polica za kovčke/potovalke), na drugi pa police.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 03 August 2026 - 01:38 PM
Jaz imam v "svojih" vratih en drog za obešanje ter zgoraj in spodaj eno polico, vse je izkoriščeno (pod obešenimi stvarmi imam na polici in na dnu omare po eno plastično vrečo na zadrgo, ki v nulo sede na polico in tam shranjujem, kar trenutno ni v uporabi) do zadnjega kotička.
Na sredini imava vsak po 3 ožje predale, da je kot predalnik (nogavice, spodnje perilo, kopalke), nad temi predali pa so police do vrha. To je vse moje.🫣
Jaz imam potem še eno krajšo palico za obešanje daljsih stvari v "A.jevem delu", on pa ima tam v preostalem delu omare ozke police, kar je točno to, kar rabi (majice, trenirke, kavbojke, puloverji, delavsko). Zgoraj je nabasana posteljnina.
Posted 03 August 2026 - 02:02 PM
Olivija ti slikam moje pax omare, če ti bo kaj koristilo. Jaz imam omare 100x60 za obešanje, not imam zgolj zgornjo polico za kovčke ter dve vrsti obešal. Krajše omare 50x60 pa imam za police ter notranje predalnike (so mi še ostali še iz prejšnjega stanovanja), ampak mi ta ureditev ni všeč, ker je potrebno najprej odpirat vrata, da prideš do predala. Eno krajšo omaro imam pa še za dolge obleke (not je zgornja polica in eno obešalo). Imam še 50x35 omaro, tu pa imam police, not pa zložene torbice. Jaz sem si potem posebej (tudi zaradi poševnin) kupila dva visoka Nordli predalnika, kamor sem spravila vse manjše stvari.
Mogoče ena ideja za več shranjevalnih površin je tudi postelja. Pod posteljo je ogromno neizkoriščenega prostora. Nam jo je L. sestavil iz Besta predalov, tako da imam še okoli postelje 9 predalov za vse mogoče stvari (smučarska oblačila, oblačila za kolesarjenje, posteljnina).
Lahko bi sicer bolj optimizirala moje shranjevalne površine, ampak še nisem dobila delodiša
Ooo, a lahko tudi meni fotke, prosim? Koliko od 1 do 10 te moti, da moraš najprej odpreti vrata, da prideš do predala?
Imam na sumu, da bi tudi mene motilo, ampak res hočem izčiščen videz omar, da se vidijo samo fronte.
Jaz sovražim stvari pod posteljo, prav čutim jih spodaj, prisežem.
Pablo Picasso
Posted 03 August 2026 - 02:57 PM
Jaz pa nimam nobenih predalov in jih tudi ne pogrešam. Mi je 100x bolj praktično kot predalniki, ki sva jih imela prej v stanovanju. Spodnje perilo imava v teh tekstilnih škatlah iz Ikee, pa je tudi to fajn alternativa predalom za drobne stvari. Na eni polovici omare imam prostor za obešanje, tudi daljših stvari (pa zgoraj je še polica za kovčke/potovalke), na drugi pa police.
Enako. Vsak imava eno dvojno omaro s policami in eno dvojno z obešanje. Predalov nisem želela, tudi cenovno se ne splača.
Posted 03 August 2026 - 04:13 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 03 August 2026 - 04:52 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 03 August 2026 - 05:09 PM
Ooo, a lahko tudi meni fotke, prosim? Koliko od 1 do 10 te moti, da moraš najprej odpreti vrata, da prideš do predala?Imam na sumu, da bi tudi mene motilo, ampak res hočem izčiščen videz omar, da se vidijo samo fronte.
Jaz sovražim stvari pod posteljo, prav čutim jih spodaj, prisežem.![]()
Jih imas v drugi temi. Mene moti, ker je potrebno vrata do konca odpret, da gre predal ven, potem pa moraš predal lepo do konca potisnit, da se ti vrata zaprejo. Se mi je tudi že zgodilo, da nisem predala lepo not potisnila in sem z vrati fajn not treščila. K sreči se ni poznalo.
Posted 03 August 2026 - 06:52 PM
Pablo Picasso
Posted 10 August 2026 - 04:46 PM
Posted 11 August 2026 - 07:08 AM
Jaz imam nižje. Pozabila sem ali so iz Momaxa ali pa iz Jyska, imam jih pa že skoraj 10 let - ne vem, če jih imajo še.
Zdaj najdem samo take: Organizator Za Predal Unit - L -Ext- spletno naročilo ➤ mömax, Organizator Za Predal Unit - S -Ext- spletno naročilo ➤ mömax
Ti so 10cm visoki
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 11 August 2026 - 03:27 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users