Kdaj prvič?
Posted 02 January 2006 - 10:25 PM
Posted 03 January 2006 - 09:03 PM
In zdej še zmer uživava, skupi sva pa skor 1 let pa pol.
Posted 04 January 2006 - 01:15 AM
(špela, vem, da se ne strinjaš

aja, pa ne pričakuj preveč, ker prvič ziher ni seks tisti, ki te bo impresioniral...

Posted 04 January 2006 - 09:58 AM
aja, pa ne pričakuj preveč, ker prvič ziher ni seks tisti, ki te bo impresioniral...

bolš tole... nič ne pričakuj, razen to mogoče, da vama v prvo sploh ne bo ratal
priporočam vama lubrikant, ker bo verjetno vsaj notr šlo (v lekarni se dobi KY, ki je ful dober, ne predrag, pa še ginekologi ga priporočajo vsaj moja ga je men)
drugač pa, če čutiš, da si pripravljena, pol lahko me rečemo samo

Posted 04 January 2006 - 12:58 PM

Posted 04 January 2006 - 04:34 PM

Posted 04 January 2006 - 04:55 PM

Ne bom.

Posted 25 January 2006 - 08:33 PM
Posted 25 January 2006 - 09:45 PM
Mislim pa, da če ne bi biu moj prvi tip in da ne bi bla več nedolžna (da bi mela več izkušenj glede sexa), bi ziher 100% že prej.

Posted 26 January 2006 - 12:48 AM

..pac, tud rada vem v kaj se spuscam; ne pa da sele po 3 mesecih ugotovim, da je en hlod kar se tice sexa

Posted 26 January 2006 - 02:08 AM

Jaz rajši to doživim, kot pa da mu dam po enem tednu, pa po treh mesecih ugotovim, da je v bistvu prefukaril vse, kar ima luknjo med nogami in da je v bistvu navaden pezdetek.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 26 January 2006 - 11:51 AM

izrazim strinjanje ....

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 26 January 2006 - 05:01 PM

Posted 27 January 2006 - 09:11 AM

meni je pa ta 'finoča' takorekoč zelo mimo. mislm, zakaj čakat, če se ve, da se bo zgodilo in si to oba želita ... js ne vem, od kod ta predsodek, da če daš v manj ko tednu, si pa kurba, on je pa pofukal vse, kar lazi in gre ....

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 27 January 2006 - 09:22 AM

Posted 27 January 2006 - 04:23 PM

(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Posted 27 January 2006 - 06:46 PM

meni je pa ta 'finoča' takorekoč zelo mimo. mislm, zakaj čakat, če se ve, da se bo zgodilo in si to oba želita ... js ne vem, od kod ta predsodek, da če daš v manj ko tednu, si pa kurba, on je pa pofukal vse, kar lazi in gre ....
s tem se strinjam v neki meri. Vsekakor kot prvo, mi je potreben samo tisti filing, da bi res. Pa sploh ne gre za predsodke. Ampak zato, da se ne nočem nafukat, pač varovalni mehanizem, če mi je tip všeč seveda.
Posted 27 January 2006 - 08:08 PM

lala loooool no pr men je blo like totaaaaal isto sam da sem mu dala po 6h mesecih ne pa po 4h, pa da sva z mojmu lubjem zj že en mesec skp pa da še nisva sam če ne bi ena določena oseba pršla vmes že bi

Posted 27 January 2006 - 11:17 PM

Pri naju je bilo tako da sem ga povabila k meni na torto (sama sem bila doma) in preden sem jo odrezala sva bila na kavcu in kr na 1x sem bleknila: greva na tla.
Hm..nepozabno je bilo - definitivno.Doben od naju ni kaj takega pricakoval

Ahhh.. hjo kje je rabim ga

(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Posted 28 January 2006 - 11:08 AM

Jaz rajši to doživim, kot pa da mu dam po enem tednu, pa po treh mesecih ugotovim, da je v bistvu prefukaril vse, kar ima luknjo med nogami in da je v bistvu navaden pezdetek.
se podpišem pod ta post... mi2 sva tut že nekj časa skup... pa sva že zlo intimna pa za oba prvič, sam do konca pa še nisva šla... sam mislm da nau več douh tko

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users