Jump to content

Photo

Kaj me na njej najbolj privlači?

• Please log in to reply
163 replies to this topic

#41 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 15 November 2005 - 09:59 PM

lep nasmeh (sem štejejo lepi, ravni, beli zobje; lepa usta itd.) pol more imet goste (po možnosti temne, črne) lase in ne preveč ženske obrvi, pa če ima raven in "popoln" nos mi je grdo, ker se mi zdi lepše da ma malo bol defektnega (takega moškega ;) )... Ja in ne sme bit majhen in okrogel (čevap) ampak visok in rajši malo bolj suh, rahlo nabit (spet ne preveč) in ne sme bit preveč poraščen in tepihast smile.gif
Pa še najbolj pomembno ne sme bit zabit in debilen ampak razgledan in inteligenten, malo neroden (da ne izpadem bedak tongue.gif ), more bit duhovi, smešen, simpatičen, poln idej in utrgan (samo se more znat brzdat ob neprimirnih trenutkih). Ja in more bit perverzen in nežen hkrati...

Hmm.. mislim da je to vse ;)
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#42 Chobits_

Chobits_

sramežljivec

• Člani
  • 71 posts

Posted 21 December 2005 - 05:54 PM

ehm biggrin.gif

-PRIJAZEN, ne prenesem nesramnosti ermm.gif
-razumevajoč in predvsem zanesljiv

za videz pa nimam nekih meril, ker je čisto odvisno od osebe. Samo je zaželjeno, da je visok, nenabildan in v glavnem .. simpatičen biggrin.gif
  • 0

#43 Chobits_

Chobits_

sramežljivec

• Člani
  • 71 posts

Posted 21 December 2005 - 05:55 PM

QUOTE(lejck)
IPB Image

oops.gif wink.gif wink.gif
  • 0

#44 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 December 2005 - 06:49 PM

QUOTE(Chobits_)
za videz pa nimam nekih meril, ker je čisto odvisno od osebe. Samo je zaželjeno, da je visok, nenabildan in v glavnem .. simpatičen biggrin.gif

thumbup.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#45 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 22 December 2005 - 01:23 AM

QUOTE(Chobits_)
da je visok, nenabildan

Kaj si pod tem predstavljaš - običajno računalnikarsko postavo ali samo nekoga ki ne dvigne ravno 160kg na bench pressu? biggrin.gif
  • 0

#46 costes

costes

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 112 posts
  • Interests:šport ,moda ,potovanja ,punce

Posted 22 December 2005 - 08:40 PM

meni so pa všeč natur simpatične ženske..k jo vidiš je nek magnetizem v njen,nekaj izžareva..pa da nimajo vsiljujoč dekolte-ne vem a drugače ne znajo biti privlače in da niso pink tv fashion bejbe-skrano neokusno ..predvsem v metropoli prevladujejo takšne..
  • 0

#47 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 22 December 2005 - 08:52 PM

Mene pa na njemu najbol privlači to da je inteligentn, po možnosti dost visok.
Da je tip smarty panties, geek po možnosti mi je res ultra fukish.
Npr. da je tip nerazgledan, da se ne zna izražat, nima svojga mnenja izoblikovanga, se ne zna o nobeni pametni temi pogovarjat in argumentirat svojih stališč, tak tip me res ne zanima pa lahka zgleda najlepšejši, najbolsexy, najbolhot sploh, pa me ne gane.
Tko da sm res pršla do zaključka, da je inteligentnost tista stvar, ki prevladuje, more bit pa kokr tok luškan za moj okus ane biggrin.gif
  • 0

#48 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 23 December 2005 - 11:48 PM

Ja.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#49 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3358 posts

Posted 24 December 2005 - 07:33 PM

Ummm... zame je najbolj to da se lahk z nemu pogovarjat, da ni sam tih pa aha, mhm, ja, itq, ampak da zna tut sam kj izustt; to se prav inteligenca. Pa more met smisel za humor, da ni en zatežen tip k mi skos mori (to je bla zj taprva stvar ki me je pritegnla na mojmu lubiju)
Pa more bit tut luštkan an, najbolj padam na učke pa na nasmeh biggrin.gif
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#50 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 24 December 2005 - 10:56 PM

Na mene pa poleg celotne figure full naredi vtis to da tip ve kdaj me lahko zafrkava in da seboma res full nasmejala in kdaj more bit tih ko sm razkačena.Pa full me pritegne to da se maš s tipom o čem pogovarjat ne pa da je višek pogovora in njegove intiligence "ja, aha, ne, mogoče, bom vidu,...! O JA S TEM ME JE RES OSVOJIL rolleyes.gif

Vizualno pa "padam" na učke,lep nasmeh in pa celotono figuro kako človek zgleda, aja pa temnejše lase in učke kot ma bolši mi je!
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#51 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 24 December 2005 - 10:58 PM

Na mene pa poleg celotne figure full naredi vtis to da tip ve kdaj me lahko zafrkava in da seboma res full nasmejala in kdaj more bit tih ko sm razkačena.Pa full me pritegne to da se maš s tipom o čem pogovarjat ne pa da je višek pogovora in njegove intiligence "ja, aha, ne, mogoče, bom vidu,...! O JA S TEM ME JE RES OSVOJIL rolleyes.gif

Vizualno pa "padam" na učke,lep nasmeh in pa celotono figuro kako človek zgleda, aja pa temnejše lase in učke kot ma bolši mi je.
Pa še neki sm se sponla, na začetku nism tolk pomembn sm ko pa opazim pa dobi tip vseen velik plus pr men- urejeni nohti!
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#52 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 25 December 2005 - 01:55 AM

Mene pa nasploh na ljudeh najbolj privlači obraz, v smislu, če mi je njihov obraz všeč pol, so mi vizualno všeč.
  • 0

#53 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 25 December 2005 - 06:06 PM

.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#54 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 28 December 2005 - 08:51 PM

Najprej mora kemija delat, vsaj zame in tako je tud blo v najinem primeru.
Pr tipu takoj opazim, če zna pogledat tko, na en tak..nevemkašn način...tko, da točn veš, za kaj gre..pa temne učke!!
Pol pa predvsem to, da mi z njim ni dolgčas, da se ujameva tud glede smisla za humor in da je večni optimist, nasmejan in vedno zna videt dobre stvari.
Pa ne sme bit manjši od mene in mojih 177cm. biggrin.gif
  • 0

#55 urša

urša

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 943 posts

Posted 28 December 2005 - 11:06 PM

obarz. mora met oči, nos, usta in ušesa in bi kokr tok simpatična.
  • 0
KDOR HOČE VIDETI, MORA GLEDATI S SRCEM. BISTVO JE OČEM NEVIDNO.
user posted image user posted image

#56 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 29 December 2005 - 12:38 AM

QUOTE(_M_)
Najprej mora kemija delat, vsaj zame in tako je tud blo v najinem primeru.

:thumright:
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#57 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 May 2006 - 10:56 PM

ravnokar sem se spomnila, da meni zašibi kolena tut ubitačni glas ... pa to, da ma človek smisel za humor, da se zna zajebavat in podobno .... no, o tem je že blo govora.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#58 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 May 2006 - 11:46 PM

.
Meni so pri ženskah ful seksi rahlo 'hropeči', nizki glasovi (lajk Peta Wilson, Demi Moore).
Ne prenesem cvilečih pičkurin. biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#59 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 06 May 2006 - 06:55 PM

Mene na moškem nenornalno privlači inteligenca, sploh če študira kako tehniko, česar jaz nikoli ne bi mogla laugh.gif vizualno pa, hm...ugotovila sem, da so mi zelo všeč visoki rjavolasci z modrimi očmi. Pojma nimam zakaj, ampak tako pač je pri meni. Kaki temni ali pa blond mi sploh ne potegnejo blink.gif
  • 0

#60 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 06 May 2006 - 07:11 PM

Privlačijo me dolgolasi fanti z rjavimi očmi, večji morajo biti od mene, bolj temni, ne smejo biti blontni...ne smejo se iti neke težke frajerje, pa meti hlače do kolen. Morajo imeti smisel za humor, vendar ne preveč, morajo se znati tudi resno pogovarjati in ne smejo vsega zameriti. Privlačijo me fantje, ki pokažejo čustva, ki pokažejo, da jim ni vseeno.
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users