QUOTE(rea @ 5. 12. 2007 - 19:58)

Ok, jenna, ti nrdiš pravo malo dramo, on ostane doma... ti nrdiš dramo. Potem je isto, kot če bi na sejem šel. Sta bla pač potrebna čas in prostor, da si mu povedala par stvari in dejstvo je, da na koncu on ni šel. Ker smešno mi je, da najprej narediš celo malo dramo, še, ko je hotel it, potem pa je najbolj važno, da je 'tvoj' ostal doma, potem pa spet stavek '' če ne gre zato ker nasprotujemo, potem je isto, kot če na sejem gre''.
Napaka!
Jaz sem naredila dramo (no, pravzaprav on temu tako v šali reče, jaz sem pač malo ognjevito začela podajat svoje mnenje, nisem pa nekaj evforično dramatizirala, mi je izpod časti in tudi nisem tovrstna baba) takoj na začetku nasploh glede teh šovov in povedala svoje mnenje, še preden je on sploh podal stališče glede tega in na koncu povedal, da itak ni mislil it in da mi je pač zgolj povedal, kakšna zabava bo. In mu popolnoma verjamem, da ni hotel iti že prej (in ne potem, ko sem mu povedala, kar si jaz mislim o tem), ker tlko ga pa poznam že, da lahko to rečem - ker če bi si sama sebi lagala v tej smeri, bi itak sama sebi delala škodo.
Tak da sem popolnoma prepričana, da v nobenem primeru ne bi šel oz. ni ostal doma zaradi mojega mnenja.Tak da si si popolnoma narobe to interpretirala.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>