Stene
Posted 08 November 2008 - 08:56 AM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 08 November 2008 - 10:55 AM
Posted 06 January 2010 - 01:38 PM

you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 08 October 2010 - 11:49 AM

Posted 29 August 2011 - 11:10 AM
Posted 29 August 2011 - 11:15 AM
Sicer vidim, da ni na zalogi.

ALI
http://www.dekoracij...h...t&Itemid=66
In še moj favorit, ki ga lahko sama pobarvaš:
http://www.chilli.si...lis/chilli-medo
Ali pa ti naša Olivija pride kaj narisat na dom.

www.stenskenalepke.si,
www.chilli.si,
www.primawall.com,
www.dekorirajte.si
www.dekoracije.si,
www.tapetdekor.si
www.vempleks.si
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 29 August 2011 - 11:30 AM
Kak lepe sobice. Jaz malo brskam po netu za stenskimi nalepkami za otroško sobo, pa mi nič posebenga ne pade v oči. mela bi pa kakšnega medvedka-lahko tudi PU-ja. pa še kaj zraven. Da nalepim a eno steno in malo polepšam sobico. Ene nalepke sem videla na ebayu ampak ne vem če se mi splača naročiti samo nalepke??
baby center in pikapolonica imata precej tega na zalogi. Medo PU je sploh stalnica v BC! Jaz sem imela prav problem dobit nekaj, kar ni tipično in da nimajo vsi otroci enako!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 29 August 2011 - 11:32 AM
Tale mi je prečudovita:

Poglej še ostale slike za podrobnosti (link moraš skopirat).
http://sasodomijan.p...m3InBBO2M60/0/1
Posted 29 August 2011 - 05:07 PM

After all this time?
Always.
Posted 29 August 2011 - 06:07 PM
Nalepke sem pa ravno danes videla v Hoferju. Majo tud otroške motive, tud eni medvedi so vmes. Pa zelo poceni.

Posted 01 September 2011 - 03:26 PM
Posted 14 September 2011 - 10:31 PM
Bolj sicer nalepke najde, a je nekaj dobrih motivov ...
Gugl je vseved 1
Gugl je vseved 2
Gugl je vseved 3
Gugl je vseved 4
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 14 September 2011 - 10:36 PM
V Nami jih prodajajo.
Posted 15 September 2011 - 10:37 AM

Posted 15 September 2011 - 04:53 PM

S fantom si urejava stanovanje in sem v dvomih pri barvah. Tako:
- dnevna soba- laminat bo svetlejše barve, sedežna bo: spodni del bo belo"usnje", zgoraj k se sedi pa v sivi barvi. Predalniki bodo v sivo-črni barvi.
Sedaj bi pa rada obarvala eno steno pa ne vem kako??Razmišljala sem o takšni barvi na drugo steno bi pa dala samo kakšno nalepko v isti barvi. Druga pa belo.
Rada bi posvetlila,razvedrila prostor. Posebej ker imava po stropu les-kot včasih in se nama ne splača dati dol.
kuhinja- elementi bodo v temni barvi, delovna površina oz. pult v beli barvi. Stoli bodo bež, miza je steklena s srebrnimi nogami... tukaj pa ne vem kakšno barvo bi izbrala? Predlog?
Hvala za vsakršni nasvet. (upam da nisem fejst zgrešila temo)
Posted 15 September 2011 - 05:03 PM
Drugače navijam za vijolično v dnevni sobi (se mi zdi, da še nekako najbolj paše k beli/sivi/črni, ker je bolj elegantna), mogoče tudi petrolej modri - seveda je odvisno tudi od velikosti sten in prostora ter osvetlitve.
Kuhinje si žal ne znam v mislih skupaj zložit, tako da nimam nekega predloga.
Posted 15 September 2011 - 05:09 PM

hvala anouk

Posted 24 September 2011 - 04:28 PM

In grem zdej na en nevtralen odtenek, doma imam ene 1000 vzorcev, meša se mi že od vseh odtenkov.
Mela sem v mislih še stenske nalepke:
^^Tale kombinacija s fuksijo mi je sicer čis huda, samo moram mal na dolgi rok gledat.

Za male pare si bom čis spremenila sobo, komi čakam. Neverjetno kaj samo sprememba barve sten naredi.

Posted 02 November 2011 - 05:40 PM
Rabim pomoč, svetovanje

S fantom si urejava stanovanje in sem v dvomih pri barvah. Tako:
- dnevna soba- laminat bo svetlejše barve, sedežna bo: spodni del bo belo"usnje", zgoraj k se sedi pa v sivi barvi. Predalniki bodo v sivo-črni barvi.
Sedaj bi pa rada obarvala eno steno pa ne vem kako??Razmišljala sem o takšni barvi na drugo steno bi pa dala samo kakšno nalepko v isti barvi. Druga pa belo.
Rada bi posvetlila,razvedrila prostor. Posebej ker imava po stropu les-kot včasih in se nama ne splača dati dol.
kuhinja- elementi bodo v temni barvi, delovna površina oz. pult v beli barvi. Stoli bodo bež, miza je steklena s srebrnimi nogami... tukaj pa ne vem kakšno barvo bi izbrala? Predlog?
Hvala za vsakršni nasvet. (upam da nisem fejst zgrešila temo)
Jaz bi na vajinem mestu naredila tako, kot si omenila, ker si predstavljam, da bi znalo biti zelo šik. Tudi za zeleno barvo navijam, paše k sivi/črni/beli. Pravzaprav k tej kombinaciji paše karkoli, npr. vijolična (kot je že rekla Anouk), rdeča, fuksija, oranžna... Mah, x barv lahko skombiniraš. Edino les na stropu bi jaz definitivno prebarvala na belo barvo, ker če je v kateri koli drugi, optično zelo "tišči" prostor k tlom. Definitivno bo soba bolj zračna in optično večja, če bo les bel...
Kuhinjo bi pa jaz pustila belo. Ampak dobro, to je moje mnenje. Glede na to, da imaš povsod predvsem monochrome paleto (siva, črna, bela, bež...) si lahko privoščiš katerokoli barvo hočeš, samo ne po vseh stenah, se ve...
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users