Enostavno - bolečina, ki paše. =)

Česa pri seksu ne marate?
Posted 31 July 2007 - 04:35 PM
Enostavno - bolečina, ki paše. =)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 31 July 2007 - 07:20 PM

- ne maram grobih ljubezenskih ugrizov, ki se potem še cel teden poznajo
- ne maram, da mi tolikokrat pride, da ne morem več
- ne maram tihega seksa
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 31 July 2007 - 10:19 PM
- analno me nekak ne mika niti probat in mi šarjenje tm okol ne paše
- spenkanja in podobnih reči nism še sprobavala, se mi pa zdi, da mi ne bi blo všeč
- hm, jz bl vem kaj maram

Posted 31 July 2007 - 10:37 PM
-ne maram prekratke predigre
-ne predstavlam si tihega sexa, sama sm kr glasna

- tut men je 69 položaj beden in po moje ga ne bom več nikol prakticirala
no zihr se bom še kj spomnla kasnej, zaenkrat je to to

Posted 01 August 2007 - 07:07 AM
Drugo je pa vse OK.
Posted 01 August 2007 - 07:27 AM

Posted 01 August 2007 - 07:39 AM
Posted 01 August 2007 - 07:48 AM

Posted 01 August 2007 - 08:07 AM
-predolge predigre
-nežnosti in romantike
-spovedovanja ljubezni med sexom
-69 mi je tudi brezveze
-takojšnjega cartanja po sexu
obožujem:
-oralni sex(dajati in prejemati)
-grob sex,
-da me zgrabi za lase,pljune ali da klofuto
-pa da me grobo zgrabi za vrat
Posted 01 August 2007 - 08:57 AM
Res zanimivo

Pomojem je čist drugačn filing, kr že zdej vem zase, da so si orgazmi ful različni, pač odvisn kak se stimuliraš.
Ja jst moram priznat, da mi je enkrat res prišlo tako, da mi je bivši fant ljubkoval joško...sploh ne vem, kako se je zgodilo - meni je fuuuuuul pasalo (pa mi ne paše vedno, tudi mene kdaj grozno bolijo, še posebej pred fešto - takrat ne prenesejo niti dotika). Ful me je vzburjalo in kar naenkrat - buuuuuum!!! Še sama nisem mogla verjet. Je bil pa fajn orgazem, tak dolg, širil se je iz ščegetavčka, čeprav le-ta sploh ni bil stimuliran. Meni je blo d best!
Sem hotla še kdaj ponovit, ampak mi ni ratalo - po moje zato, ker sem pričakovala, da mi bo pršlo. V prvo pa sem se samo prepustila užitku. Bogve, če bom to kdaj še doživela, ne bi blo slabo, he he

Posted 01 August 2007 - 09:02 AM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 01 August 2007 - 09:58 AM

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 01 August 2007 - 11:41 AM
Ne morem verjet,kako različne smo si. Jaz pa sem prepričana,da bi mi lahko samo od tega prišlo. Ker dejansko, mene to bolj rajca kot karkoli kar se počenja med nogami. (z usti seveda).
Podpis.
Pa še podpis pod Tito, da v postelji ne maram romantike.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 01 August 2007 - 11:47 AM

Posted 01 August 2007 - 12:50 PM
Uh, klko bi se jih zgražalo, če jaz povem ene par stvari, ki so meni turn on. /blush/
Noži npr.... ;p Zagotovo sem fan eksperimentiranja in rahle čudaškosti in "prijetne" bolečine...

Oooo ja ...

Posted 01 August 2007 - 12:52 PM
Truth is stranger than fiction!
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 01 August 2007 - 01:29 PM

Posted 01 August 2007 - 01:51 PM

Posted 01 August 2007 - 01:58 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users