ENA VELIKA GRAJA trgovini TW v Qlandiji na Ptuju
Pravzaprav se tej trgovini že samoposebi na veliko izogibam, vendar me je situacija pripeljala do tega (vse hlače premajhne, nobene pametne trgovine na Ptuju, drugam ne morem-ker je bila sila ), da sem bila primorana v dotični trgovini kupiti par kavbojk. In že ob vstopu te kot ponavadi napade trop prodajalk, ampak to že prenesem, ne zdi pa se mi profesionalno:
1. ob pogledu na napis "jeans od 27€ naprej" moja mami za hec vpraša, katere pa so te kavbojke, ki stanejo tako malo. Pa reče prodajalka: ne, to pomeni, da so cene od 27€ naprej, pa mami naprej dreza: ja, in katere so te?...in prodajalka odgovori (po dolgem premisleku):joj,jih je zmanjkalo
2. Potem jo vprašam, če mi lahko poišče hlače S (da ne bom prelagala vse kupov) in mi odgovori: ja,to je vse tu kar vidiš....mislim, haloo?!kaj ni njeno delo, da pomaga?...in potem jaz rečem, da želim, da mi ona pomaga, in vpraša kaknšne, pa rečem, da ne skinny model, ostale pa lahko...pa me gleda kot da bi govorila v kitajščini. Kako zavraga je mogoče, da prodajalka v "modni

trgovini" nima pojma kaj pomeni skinny jeans?
3. Poleti, ko so bila znižanja, najdem prfect hlače, ki so mi naredili "najpopolnejšo" ritko, in je pisalo, da so znižane na 3.000 in nekaj, nesem na blagajno in kar naenkrat stanejo 10.000. In dobro, so mi tako lepo pasale, da bi jih tudi kupila, nakar prodajalka reče: imamo še podobne, te pa so znižane-probaj. In jaz jih seveda poskusim, hlače mi res isto pašejo. Pridem na blagajno in že drugič se s ceno ponovi isto!!! In jaz jezna odkorakam iz trgovine, in principa jih nisem hotela kupiti. Prodajalka pa niti da bi se opravičila za dvakratno napako, se je samo debilno zasmejala: joj, na teh je tudi narobe cene.
Podn od podna.