Jump to content

Photo

Hvalimo & Grajamo

• Please log in to reply
351 replies to this topic

#41 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 07 October 2007 - 09:16 PM

QUOTE(Princeska @ 23. 9. 2007 - 10:50) View Post

Velik minus za knjigarno na Čopovi

Dvakrat sem šla tja in kupila vsakič eno knjigo, prodajalka vedno ista in vsakič totalno neprijazna, obnašala se je kot da bi bila sama na svetu. Ob vprašanju za eno knjigo me je nadrla, za blagajno pa sem čakala 10 min, da se je spomnila in nehala klepetat s 'prijateljico'. Da o tem, da 'hvala' in 'nasvidenje' še ne zna reči, ni vredno izgubljati besed.
Ko sem se tja odpravila drugič, sem upala, da mi bo postregla kakšna druga prodajalka, a je bila tam spet ona. Zelo vljudno sem povprašala, a se je s kislim obrazom komaj skidala s stola in ob ponovnem dolgem čakanju, sem jezno odvihrala iz knjigarne. Od takrat naprej tja nisem šla nikoli več. Prav hecno mi je bilo, ko sem se pogovarjala s sestrično in ima enake grenke izkušnje s tamkajšnjo prodajalko.

Ja, imam na žalost enake izkušnje. ermm.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#42 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 07 October 2007 - 09:39 PM

Ej sahara, tud če si dala 10eur jih niso vredni! Pa kaj, če greš za 1 tedn v Lj! Poklič jutr tja, povej, da si bla ta viknd pr njih in da so te pošastno postrigl in da ker si zdj 1 tedn v lj, pridš osebno reklamirat ko pridš nazaj!
Mojmu prjatlu se je to zgodil v salonu Simple od mič stylinga v teh velkih šoping centrih... in so ga totalno zajebal, pa je poklical k miču, povedu, da majo totalne bukslne in ga je mič sam postrigu v opravičilo!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#43 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 08 October 2007 - 01:57 PM

Čokolada Gorenjka 300 g z lešniki

Če me spomin ne vara, je bila včasih to zelo dobra čokolada v svojem cenovnem rangu. Meni je bila res dobra. Zadnjič pa probam spet to čokolado in je popolnoma drugačna, trda in kašasta, da moraš koščke v ustih gristi do konca, niti malo se ne topi. Okus je pa tudi švoh. Mislim, da so kakšno dobro sestavino nadomestili s kako cenejšo. down.gif

H&M

Obe trgovini v Ljubljani sta tako natlačeni s cunjami in je v njih tako malo prostora, da se komaj obrneš. Škoda, ker sem včasih rada pogledala, kaj imajo v H&M, zdaj me pa mine, ko stopim notr.
  • 0

#44 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 08 October 2007 - 04:20 PM

Kera knjigarna na Čopovi to? blink.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#45 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 08 October 2007 - 06:57 PM

QUOTE(celia @ 8. 10. 2007 - 14:57) View Post

H&M

Obe trgovini v Ljubljani sta tako natlačeni s cunjami in je v njih tako malo prostora, da se komaj obrneš. Škoda, ker sem včasih rada pogledala, kaj imajo v H&M, zdaj me pa mine, ko stopim notr.

Jst pa nimam tazga filinga za obe H&M trgovini. Strinjam se glede trgovine v BTC-ju, kjer je res groza, še posebej ob sobotah (jst pa ravno takrat hodim v Lj, če grem). Takrat res dobiš popizditis, ker cunj sploh ne moreš normalno pogledat. Kamorkoli se obrneš, so ljudje, ko sardine res. Da o čakalnih vrstah za preoblečt ne govorim.
Na čČopovi mi majo pa res lepo raporejene vse to, tud nikol še nisem dolgo čakala za garderobo, razen, če sem vedno pršla ob takem cajtu, ko še ni blo ljudi.
Vseeno pa rajši zavijem na Čopovo, ker mam nekak boljši filing tam notri. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#46 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 09 October 2007 - 09:16 AM

QUOTE(TASH @ 8. 10. 2007 - 17:20) View Post

Kera knjigarna na Čopovi to? blink.gif

Tista nasproti Ahata, kjer imajo take ezoterične stvari noter. smile.gif

Je pa res, da je prodajalka v spodnjem nadstropju bila vedno zelo prijazna in je veliko vedela o vsem, kar sem jo vprašala.
  • 0

#47 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 09 October 2007 - 12:21 PM

QUOTE(eve @ 8. 10. 2007 - 19:57) View Post

Jst pa nimam tazga filinga za obe H&M trgovini. Strinjam se glede trgovine v BTC-ju, kjer je res groza, še posebej ob sobotah (jst pa ravno takrat hodim v Lj, če grem). Takrat res dobiš popizditis, ker cunj sploh ne moreš normalno pogledat. Kamorkoli se obrneš, so ljudje, ko sardine res. Da o čakalnih vrstah za preoblečt ne govorim.
Na čČopovi mi majo pa res lepo raporejene vse to, tud nikol še nisem dolgo čakala za garderobo, razen, če sem vedno pršla ob takem cajtu, ko še ni blo ljudi.
Vseeno pa rajši zavijem na Čopovo, ker mam nekak boljši filing tam notri. smile.gif

Mogoče je res na Čopovi bolje. Ne vem, meni se zdi na obeh lokacijah podobno.
  • 0

#48 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 12 October 2007 - 01:15 PM

En velik debel IPB Image za Dermatološki center Parmova.

Sem jih klicala na sredini maja, pa mi je dokaj neprijazna sestra rekla, da naj pokličem konec septembra.
No, zdaj jih kličem že cel teden (ob vseh mogočih urah). Javi se nobeden.

Vse, kaj dobim je:
- odzivnik, ki reče, naj pokličem med 8-10 in 14-16 uro (kar tudi delam)
- nekdo dvigne telefon, pa ga takoj tudi odloži

Višek nesramnosti! mad2.gif

Verjamem, da imajo veliko dela, ampak vsaj oglasil bi se pa lahko nekdo!
Prav tako nobenega odgovora na moj email.

Sramota! down.gif
  • 0

#49 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17675 posts

Posted 18 October 2007 - 03:17 PM

Immortellin toast me je spomnil na en strašen dogodek pred leti v Škofjeloški Nami. Bilo je sicer nekje 1-1,5 let nazaj, samo se še dobro spomnim... Sva bili s prijateljico po šoli tam, in zraven Orehek pulta stoji ena okrogla mizica, kjer so bile takrat postavljene neke potičke/kruhki, zaviti v plastiko (zdaj so tam piškoti). Pa tak že na par metrov opazim, da so nekam čudne barve... Pol prideva blizu, in me je skoraj kap - vsaj polovica teh kruhkov je bila plesnivih! Pa ne tko malo, ampak taki ogromno zeleni fleki so bli, prisežem! ohmy.gif Pa pol tko opozoriva prodajalko, je bla še sama šokirana, se je pol zahvalila pa nemudoma umaknila plesniveže. Groza no.
Tole je bilo v spodnjem štuku, pa naj pograjam še zgornji - kjer so oddelki s kozmetiko; oblačili, igračami... V glavnem, kozmetika je urejena bolj tako tako, poleg tega sem opazla, da so bli Wet'n'Wild laki (ne vsi, le nekaj barv) v steklenički še strjeni, kar se je dobro videlo. blink.gif Prodajalke zgoraj so mi pa itak grozno antipačne vse po vrsti, vse so neke stare tečne mamce in jih za nasvet res nikoli ne vprašam, se jih izognem v širokem loku. Pa še cene kozmetike so ponavadi višje kot npr. v dm-u ali mullerju, Nama me res ne bo več veliko videla. Upam, da je situacija v Lj kaj boljša. hmm.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#50 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 18 October 2007 - 03:40 PM

Fotokopirnica Zvezda danica v kletnih prostorih bivše Pef Fakultete
Dogodek, zaradi katerega si zaslužijo en velik minus. Nesla sem knjigo (cc. 250 strani) v kopirnico, ni bilo gneče, obe fotokopirki sta sedeli, pili kavico in se pogovarjali ko sem prišla. Povem kaj hočem in me vpraša kdaj bi jaz to imela skopirano z freh vzvišenim tonom. Rečem čimprej. Pa reče, da prej kot čez dva dni ne bo, ker ima ful gužvo. Čas za pitje kavice pa ima. rolleyes.gif No to knjigo sem kasneje nesla v drugo kopirnico, ki je približno enako oblegana in sem dobila kopije še isti dan.
Pa še en dogodek zaradi katerega sploh več ne grem kopirat v to kopirnico je pa bilo to, da mi niso vsega skopirale. Kopirala sem si del knjige iz knjižnične čitalnice (cc. 50 strani) in vmes so kar manjkale strani. Poleg tega je bilo tako površno skopirano, da je joj.
  • 0

#51 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26154 posts

Posted 18 October 2007 - 04:24 PM

Immortelle, to me pa čudi, ker sem imela z njimi v lanskem letu ful opravka in sem vedno dobila zvezo, vedno so me poklicali in me spomnili na pregled...skratka bili so prijazni, profesionalni in super
  • 0

#52 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 18 October 2007 - 05:00 PM

QUOTE(MateYa @ 18. 10. 2007 - 16:17) View Post

Tole je bilo v spodnjem štuku, pa naj pograjam še zgornji - kjer so oddelki s kozmetiko; oblačili, igračami... V glavnem, kozmetika je urejena bolj tako tako, poleg tega sem opazla, da so bli Wet'n'Wild laki (ne vsi, le nekaj barv) v steklenički še strjeni, kar se je dobro videlo. blink.gif Prodajalke zgoraj so mi pa itak grozno antipačne vse po vrsti, vse so neke stare tečne mamce in jih za nasvet res nikoli ne vprašam, se jih izognem v širokem loku. Pa še cene kozmetike so ponavadi višje kot npr. v dm-u ali mullerju, Nama me res ne bo več veliko videla. Upam, da je situacija v Lj kaj boljša. hmm.gif

Ma te prodajalke so itak za postrelat vse. Mene vedno gledajo, kot da bom kaj ukradla. Enkrat me je una blond s špeglom gledala, ker pač se ni mogla zraven mene postavt in gledat kaj jaz gledam. Kriza res no, sploh ne morš normalno gledat stvari, ne da bi ti une gledale pod prste. In mene je enkrat še nadrla kaj se dotikam stvari, ker potem tega ne morejo prodat, pa samo tester je bil.
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#53 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6797 posts

Posted 29 November 2007 - 09:52 AM

ENA VELIKA GRAJA trgovini TW v Qlandiji na Ptuju

Pravzaprav se tej trgovini že samoposebi na veliko izogibam, vendar me je situacija pripeljala do tega (vse hlače premajhne, nobene pametne trgovine na Ptuju, drugam ne morem-ker je bila sila ), da sem bila primorana v dotični trgovini kupiti par kavbojk. In že ob vstopu te kot ponavadi napade trop prodajalk, ampak to že prenesem, ne zdi pa se mi profesionalno:
1. ob pogledu na napis "jeans od 27€ naprej" moja mami za hec vpraša, katere pa so te kavbojke, ki stanejo tako malo. Pa reče prodajalka: ne, to pomeni, da so cene od 27€ naprej, pa mami naprej dreza: ja, in katere so te?...in prodajalka odgovori (po dolgem premisleku):joj,jih je zmanjkalo laugh.gif
2. Potem jo vprašam, če mi lahko poišče hlače S (da ne bom prelagala vse kupov) in mi odgovori: ja,to je vse tu kar vidiš....mislim, haloo?!kaj ni njeno delo, da pomaga?...in potem jaz rečem, da želim, da mi ona pomaga, in vpraša kaknšne, pa rečem, da ne skinny model, ostale pa lahko...pa me gleda kot da bi govorila v kitajščini. Kako zavraga je mogoče, da prodajalka v "modni IPB Image trgovini" nima pojma kaj pomeni skinny jeans?
3. Poleti, ko so bila znižanja, najdem prfect hlače, ki so mi naredili "najpopolnejšo" ritko, in je pisalo, da so znižane na 3.000 in nekaj, nesem na blagajno in kar naenkrat stanejo 10.000. In dobro, so mi tako lepo pasale, da bi jih tudi kupila, nakar prodajalka reče: imamo še podobne, te pa so znižane-probaj. In jaz jih seveda poskusim, hlače mi res isto pašejo. Pridem na blagajno in že drugič se s ceno ponovi isto!!! In jaz jezna odkorakam iz trgovine, in principa jih nisem hotela kupiti. Prodajalka pa niti da bi se opravičila za dvakratno napako, se je samo debilno zasmejala: joj, na teh je tudi narobe cene.

Podn od podna.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#54 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 29 November 2007 - 10:00 AM

Taka kot je cena na izdelku, po taki ceni to ga morajo prodati. Zahtevaj svoje pravice, sicer jim boš poslala tržno inšpekcijo, pa naj se oni ukvarjajo z njo. Pravzaprav, kar pošlji jim jo. Ziher niso popravili cen.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#55 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 29 November 2007 - 10:02 AM

prave kraste delajo tam, ja rolleyes.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#56 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6797 posts

Posted 29 November 2007 - 10:26 AM

QUOTE(sonchika @ 29. 11. 2007 - 10:00) View Post

Taka kot je cena na izdelku, po taki ceni to ga morajo prodati. Zahtevaj svoje pravice, sicer jim boš poslala tržno inšpekcijo, pa naj se oni ukvarjajo z njo. Pravzaprav, kar pošlji jim jo. Ziher niso popravili cen.

Ja, saj to sem jim povedla, pa so me gledale, kot da sem z Marsa. Na inšpekcijo jih nisem prijavila, ker nisem imela dokaza, tiste hlače so pa tako umaknili.

Sem pa pisala na Sportino, kaj se grejo, naštela vse člene OZ-ja in ZVPOT-a ki so jih prekršili, pa da sem razočarana nad njihovim odnosom, sem prejela opravičilo, pa zagotovilo, da bodo stvar raziskali, in čez 4 dni so bile iste hlače obešene z tisto nižjo ceno. Tako, da nekaj sem dosegla.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#57 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 30 November 2007 - 08:24 PM

Danes sem doživela totalno neprimerno vedenje promotork na Milkini stojnici v Mercator Hipermarketu. Promotorki sta se ves čas glasno pogovarjali o osebnih stvareh (slišala sem celo besedico "kondom"), pri tem pa na veliko ignorirali ljudi okoli sebe.

S kolegico sva se odločili, da bova kupili nekaj Milkinih izdelkov, da dobiva tisto plišasto kravico, ali kar koli je že bila. Ko sva prišli iz trgovine, promotork nikjer več, stojalo je še bilo, pa okrog eni trije ljudje, ki so čakali, če se bosta slučajno vrnili....

down.gif
  • 0

#58 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 08 December 2007 - 11:40 PM

IPB Image

Ker sem rahlo nora na takšne in drugčne čaje, v trgovinah vedno stikam za kakšnim novim.
Tako sem na bio oddeklu v Mercatorju zagledala nekaj teh Mandala čajev, zapakiranih v lepe škatlice.
Cena je bila okrog €3, kar ni poceni, a sem sklepala, da je čaj odličen in sem ga kupila.
Odločila sem se za "Night Flight" - čaj s sivko, koriandrom in še čim. Izgledalo je obetavno.

A že ko sem odprla embalažo je sledilo razočaranje. Tisk na posameznih vrečicah čaja je bil zelo ubog, listki na koncu čajne nitke pa so bili popolnoma prazni, beli - kot da bi nekdo pozabil, da je treba tudi te potiskati.

Vonj je bil omamen, zato nisem hotela prehitro sklepati in sem vrečko čaja po hitrem postopku prelila z vročo vodo. Že nekaj sekund po tem se je nitka ločila od vrečke čaja in tako je vrečica plavala sama v skodelici. Sama vrečka je tudi zelo čudna, saj zadrži ogromno zraka in ne omogoča dobrega prehajanja vode vanjo.

Čaj je še kar okusen, a nekam voden (zaradi nezadostnega mešanja z vodo), in glede na vonj suhe vrečke, povsem brezizrazen po okusu.

Tudi pri drugi in tretji pripravi čaja se je vsa zgodba ponovila - strgana nitka, itd..

Čaj na mojo veliko žalost nikakor ni vreden niti polovice svoje cene. Zelo sem razočarana in ne morem verjeti, da je kdo za kaj tako nekvalitetnega zmožen zahtevati toliko denarja. down.gif

• 0

#59 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 18 December 2007 - 01:03 PM

minus Namini drogeriji spodaj, kjer te zasledujejo in gledajo pod prste kot, da si najhujši kriminalec.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#60 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 18 December 2007 - 01:20 PM

Ja, v Nami je res katastrofa!
Še obrnit se ne moreš, pa te že prodajalka zasleduje. rolleyes.gif

Jaz sem se odločila, da bom od zdaj naprej kar povedala prodajalkam, da me moti, če za mano hodijo. Pa tudi vse drugo bom naravnost povedala.
Itak gre za MOJ denar. In če ga hočejo, se bodo morale pa malo bolj premišljeno obnašat.
Je še veliko drugih trgovin.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users