QUOTE(Kami @ 26. 6. 2007 - 13:16)

Jaz bi samo (komur bi se dokazalo, da je kadilec) dala višje zavarovanje v primeru zdravljenja zaradi kajenja oz. gre kompletno zdravljenje iz tvojega žepa. Enako pri voznikih in motoristih (če se razkantaš in nisi pripet/ne nosiš čelade, voziš v vinjenem stanju in podobno).
S tem se strinjam in mislim da bi bila večina kadilcev za. A smo morda dobili to opcijo? Nikakor.
Vse kar se je zgodilo je bilo to, da je država desetletja podpirala kajenje sedaj pa nam bo to z eno kretnjo prepovedala. Kako nazadnjaško!!!
Seveda je vam nekadilcem to popolnoma vseeno, ker pač ne razumete in ne morete razumeti.
Opažam pa, da je v bistvu najmočnejši argument, ki ga imate in zaradi česar podpirate prepoved ta, da vam smrdijo obleke in vas pečejo oči
Mislim halo!?!
Očitno podpirate totalno kršenje osebne svobode iz tako banalnih razlogov. Razumem da so stroški za državo visoki pa razumem, da pač nekatere dovolj moti škoda, ki jo povzroči pasivno kajenje telesu da podpirajo zakon, ki bo spremenil način življenja milijonom po svetu.
Da bom pa zato v petek zvečer pozimi morala na mrazu pred diskoteko cigaret prižigat, ker nekomu oblekca smrdi ali pa ga mal učki pečejo
En zelo velik

pa tudi bivšim kadilcem ki jih moti dimček. Zelo dobro razumejo kaj to pomeni za kadilce pa jim je seveda popolnoma vseeno. In to iz enega razloga. Ker jim pač ob cigaretnem dimu paše cigaret. Ker jim ob kavi pa po hrani pa po seksu paše cigaret. In točno vedo kako je kadilcem kul ker še vedno imajo to. In potem naredijo nekaj tipično slovenskega v stilu: "Zakaj pa bi sosed imel, če jaz nimam"
QUOTE(Kami @ 26. 6. 2007 - 13:16)

Meni je čisto in popolnoma vseeno s katerim razlogom to država dela. Vse kar je meni pomembno je, da bom končno šla lahko v lokal in ne bom domov prismrdela kot pepelnik, ne bodo me pekle oči, predvsem se pa ne bom nadihala dima. In dokler bo ta zakon meni pomagal pri zgoraj omenjenih zadevah, ga 100% podpiram.
Ja tudi tako se da k stvari pristopit ja.
Veliko ljudi podpira vojno v Iraku iz istega razloga.
Dejstvo je, da je Bush napadel Irak zaradi nafte in ne zaradi grožnje s kemičnim orožjem. Pri tem je umrlo precej nedolžnih ljudi.
Seveda je nekaterim ljudem to popolnoma vseeno in pravijo: "Tak režim je bilo potrebno ustaviti. Vzrok tega napada nas ne zanima, saj cilj opravičuje sredstva."
Podpora iz popolnoma napačnih razlogov.