Najbolj anti--- parfumi
Posted 01 May 2008 - 06:35 PM
Crna, Kezno Flower ti smrdi? Maj fejvorit
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 01 May 2008 - 07:00 PM
J. Sanderja pa jaz totalno ne bi uvrstila v ta šopek.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 01 May 2008 - 07:20 PM
Od vseh parfumov, ki sem jih vohala, mi pa najbolj smrdi in me odbija Chanel No.5.
Posted 01 May 2008 - 07:26 PM
J. Sanderja pa jaz totalno ne bi uvrstila v ta šopek.
No, jst ga pa sem. Smrdijo mi (btw sem bila ziher da je Jil žensko ime:?) in ja, tudi Flower mi ni nič kaj dober.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 01 May 2008 - 07:27 PM
No, saj ti lahko smrdi ;-), samo se mi zdi, da je kak razred višje po kvaliteti in ugledu, kot razne Britney in Krizie. ;p
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 01 May 2008 - 07:33 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 01 May 2008 - 08:57 PM
Posted 01 May 2008 - 09:57 PM
Aja, pozabla napisat, da so mi vsi Issey Miyake smrdljivi.
Pa sem si ful prizadevala, da bi mi bil kak všeč. So ful fensi.
Posted 02 May 2008 - 09:48 AM
Od moških bi izpostavila še Cubo, ki mi pade v isti koš kot prej omenjeni. Da bo mera polna, se še njih imetniki nadpovprečno špricajo z njmi. Bog se me usmili, ko sem v njihovi bližini
Ne maram težki, osladnih parfumov.
Prav tako mi noben iz nižjega cenovnega ranga ni po godu. Sem se trudila, da bi kakega našla, res! Zakaj bi dajala +40€ za parfum, če najdem kakega za 20, a ni in ni šlo.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 02 May 2008 - 09:53 AM
In pa tole:Issey Miyake ,mislim da je to to enga tk cimetovga sem vohala.O fuj tk ko en cheap pokvarjen osvežilec za avto.Ogabno.
Posted 02 May 2008 - 10:01 AM
Preprosto ne dojemate čudovitosti tega nepozabnega vonja. Na meni ga vsak pohvali.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 02 May 2008 - 10:20 AM
Ma dobro, višek odvratnosti
Tako nežni osebi kot si ti, verjamem, da se to ne more zgoditi
Pojmovanje še zmeraj ostaja isto. Nisem nič pretiravala. Če koga zavoham s tem parfumom, se kar obrnem in grem stran. Četudi sem npr. na pošti v vrsti. Grem na drugo (pošto). Ne morem si pomagat. Smrdi mi.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 02 May 2008 - 10:25 AM
Ko sem ga na roko našpricala(na srečo doma v mahnem testerčku)in povohala me je dobesedno zadelo od tistega nagravžnega cimeta.Resno.In sem se tud šla takoj stuširat.
Tega vonja pa res ne prenašam.
Posted 02 May 2008 - 10:51 AM
Posted 02 May 2008 - 11:18 AM
Jaz sem mislila da je govora o Issey Miyake parfumu
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users