A spljoh ne več?!? A ste normalni!?! (brez zamere) Zarad mene grete lohka na operacijo in se ne bote več potili pod pazduho, se bote pa 100% kje drugje ...
Potenje
Posted 03 January 2006 - 10:48 AM
A spljoh ne več?!? A ste normalni!?! (brez zamere) Zarad mene grete lohka na operacijo in se ne bote več potili pod pazduho, se bote pa 100% kje drugje ...
Posted 03 January 2006 - 04:24 PM
jaz tud ne..
huh.. tak ko moja kolegica ki se ful poti.. pa če je mrzlo ona se bo potila..
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise
Posted 03 January 2006 - 04:26 PM
a mogoče kdo ve kaj več o operaciji, ki ti naredijo, da se ne potiš več? :
da se ne potiš več po moje ne bo šlo.. oz. ne bi niti blo zdravo.. potimo se ker se organizem ohlaja.. brez tega pač ne gre ?
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise
Posted 03 January 2006 - 06:24 PM
Tud jest sm že enkrat imela en preblisk v tej smeri, ker je res obup, ko se STALNO potiš, ne glede na to, ali delaš kaj ali nič.
Posted 04 January 2006 - 12:19 AM
Ampak ta zadeva ni samo zato, da ne smrdiš, ampak dejansko ustavi potenje. Človek se sploh ne poti. Jaz mam po aerobiki celo majco dobesedno mokro, medtem ko se podpazduho čisto nič ne potim. Ne vem pa, koliko je to zdravo, pomaga pa le...
Posted 04 January 2006 - 12:30 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 05 January 2006 - 09:50 AM
Posted 05 January 2006 - 11:09 AM
a veš kako je s praški.... na oblačilih ostane ta vonj predvsem na materialih kot so elastan in druga sintetika. Tko da so dobri uni praški (tekočine), ki so posebi za te materiale... jst imam od Perwola za elastan.
Ne vem, jst nč kej ekstra ne švicam (še na fitnesu tko bolj zmerno - za enimi so kr mokre naprave ) sam si pa zato vedno kupujem bolj bombažne zadeve, al pa viskozo, ker sintetika je pa kriminal. Imam majčke doma, ki jih sploh ne nosim, al pa res redko. Greš recimo žurat, pa čez 2h že smrdiš. No vsaj jst se prec voham in to sovražim.
Posted 05 January 2006 - 11:20 AM
ja, to je ogabno in bi mogli brisače dati gor. vsaj pri nas je tako, da je obvezna uporaba brisače.
jest si pa še pred ali fitnesom ali aerobiko skuham čaj, da potem tam več švicam. gre več umazanije ven iz telesa .
Posted 11 March 2006 - 10:28 AM
je p res d tut mene vcasih tkooo oblije...kr naenkrat...hya, sj ni kej...
mam pa kolegico, k je mela velik hujso to zadevo, pol se je pa zacela pod pazduho mazat s kremo, k je proti potenju po nogah...baje je zdj ql...
Posted 11 March 2006 - 10:31 AM
svašta!! ja no, sam če pomaga..
Posted 11 March 2006 - 02:36 PM
Ravno zadnjič sem že resno razmišljala o tem, da bi uporabila masko za stopala s sivko za obraz. kot čistilno masko. Pa sem jo potem raje vrnila, ker mi ni ustrezala.
Pa kopeli za kad imajo tudi isto sestavo kot tekoča mila in mila za roke. Pa še veliko je takih zadev.
Ravno včeraj sem začela razmišljati o Vichyju in sem šla za foro pogledat nekaj testerjev različnih krem. In sestava večine teh krem je identična. Z minimalnimi razlikami.
Posted 11 March 2006 - 07:40 PM
svašta!! ja no, sam če pomaga..
Posted 28 March 2006 - 06:33 PM
Hidrofugal forte deodorant, dobi se baje v Müllerju.
A je katera že probala morda?
Posted 28 March 2006 - 06:38 PM
preden pa zasmrdiš po švicu, pa itak zasmrdiš po čikih, tko, da ni panike.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 28 March 2006 - 08:05 PM
Ja, samo je pa zanimivo, da meni od Vichyja kreme izredno različno učinkujejo na kožo. Sploh Lipidiose II mi dela čudeže - kljub precej povprečnim sestavinam..... in pomete glede učinka s vsemi izdelki, ki imajo takorekoč vrhunske sestavine. Je pa tudi res, da recimo če primerjaš dva izdelka, ki imata identične sestavine v identičnem vrstnem redu..... najbrž nista enaka..... ker je količina določene sestavine drugačna v enem, kot v drugem. Tako si jaz to razlagam.
Kar se pa smradu po švicu tiče - to se lahko čist lepo uravnava z antiperspiranti. Da pa ne bi švical, pa pač ne moreš preprečit. Če ti je vroče, pač švicaš.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 28 March 2006 - 11:05 PM
kaj pa si mislila točno s tem,ko si rekla,da ti ta lipidose dela čudeže?kake čudeže?(ne vem sicer za kako kožo in čemu nej bi ta krema bila namenjena,no)
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 29 March 2006 - 07:49 AM
Zanima pa me ponavad imam težave pri kakem secretu pač pri deotih s kremo da mam potem fleke pod pazduhami in po pranju ne grejo dol. Kaj ta triple pušča na majčki kakšne madeže?
Posted 29 March 2006 - 01:01 PM
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users