življenje po smrti
Posted 27 April 2006 - 09:22 PM
Posted 27 April 2006 - 10:09 PM
Posted 27 April 2006 - 11:58 PM
Vilma je omenila karte... pri komu recimo? pa drugi načini?
Posted 28 April 2006 - 12:14 AM
Posted 28 April 2006 - 12:59 AM
ne da je bav-bav, samo ni ravno 100% varna zadeva... tko kot tud razne ostale hipnoze niso. Neki rizika je vedno zraven, pa se pol to res uporablja boj v primerih, ko je treba kaj pozdravit in ne tko "za zabavo"
aja drugač pa jst verjamem v življenje po smrti, pa ne na način, kot ga razlaga katoliška cerkev, ampak prej res v tem smislu reinkarnacije in razvoja duše skozi različna življenja, da se uči, dokler ni zrela za "nekaj več"
če tisto o 777 življenih/ciklih velja (da bolj ko si proti koncu, več sreče imaš), pol sem jst že ziher že čez 500-600
Posted 18 May 2006 - 07:49 AM
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 27 May 2006 - 07:07 PM
Jaz pa sem mnenja da so za takšno odločitev ki se zgodi globoko v človekovi intimi odločilni predvsem vzgoja, izkušnje, lastno doživljanje/sprejemanje/čustvovanje lepega, malo manj lepega, grdega...notranjih načel in čutenj skozi odnose in doživetja. Vsekakor pa se strinjam da široka načitanost takšnih in drugačnih knjig zelo pripomore k zavedanju kompleksnosti življenja v vsej svoji širini. Ampak ena knjiga je plunek v morje
Posted 06 June 2006 - 08:55 AM
Posted 06 June 2006 - 09:37 AM
Posted 11 June 2006 - 10:08 PM
Usoda duš je nadaljevanje istega avtorja.
Posted 21 June 2006 - 08:06 PM
[b]have a nice day...
js ubistv tut vrjamm ja
Posted 28 June 2006 - 06:34 PM
jst vrjamm in za napake v življenju boš zmeri plaču bodisi v tem ali nasledjem življenju. puznam ugromn ljudi k sm bla z njimi v prejšnih življenjih z eno ki sm jo prek moje bolezni spoznala sve bile skupaj 12 let. in če kolikor toliko živiš pravično življenje si dober z ljudmi potem postaneš svečenik in se ne rodiš ponovno ampak greš v nebesa.
no ajd mal napište mnenja
a lahk ta odebeljen del mal razložiš? KOk pa veš da se poznata? Jst sicer verjamem v te zadeve, sam pomoje mene čaka še kr neki življenj da bom lahk svečenik
Posted 01 November 2006 - 10:46 AM
Jst dobesedno verjamem v te zadeve,kr sm tud velik knjig o tej temi prebrala in mi je to področje res noro za razumet.Poznam enega človeka,ki se je vbistvu že sreču s smrtjo v bolnici ampak so ga pol rešil.Opisu mi je prov tisto začetno pot duše v stanju lebdenja in sreče.Se pravi...klinično si mrtu,duša se odcepi od tebe,poletiš nad svojim telesom,odvrti se ti film lastnega življenja-menda samo srečni trenutki,preideš v nek prostor,kjer je na drugi strani svetloba ali nekakšen prehod v drugo dimenzijo življenja itd. Drugače pa je 777 reinkarnacij enega osebka in bolj kot si bližje teh 777 reinkarnacij,lepše življenje maš in manj problemov.Bi se ful dal razglabljat o tej temi,ampak vsak ma svoje mišljenje in vsak si po svoje te stvari razlaga. Vse skupaj je pa en velik začaran krog :cyclopsani:
[b]have a nice day... :flower:
joj....ko bi res bilo tak
upam da bo,,,ker že sama misel na smrt, brez družine, prijateljev...da ne obstajaš več...==> kriza
a pozna kdo kak link na netu kjer bi se dalo zvedeti kaj si bil v prejšnjem življenju???
ekhm....to je nekaj:
prejšnje življenje
pa še "kao" čas tvoje smrti:
ura smrti
p.s.: pa ne za res vzeti...ker po moje je to samo..tak za hec,,,
Posted 08 January 2012 - 04:09 PM
Pablo Picasso
Posted 23 May 2012 - 09:09 PM
"The soul comes from without into the human body, as into a temporary abode, and it goes out of it anew it passes into other habitations, for the soul is immortal." "It is the secret of the world that all things subsist and do not die, but only retire a little from sight and afterwards return again. Nothing is dead; men feign themselves dead, and endure mock funerals… and there they stand looking out of the window, sound and well, in some strange new disguise." —Ralph Waldo Emerson
Reinkarnacija daje spoznanje, da »sovražnik« morda ni sovražnik iz tega življenja, kajti vzroki za njegovo sovraštvo so lahko globlji, nanašajo se na »prejšnja življenja«; morda je šele v tej inkarnaciji dobil priložnost, da bi se očistil in razbremenil. Dobro naj storimo tistemu, ki nas sovraži, kajti novo sovraštvo in nov greh pomeni le našo dodatno karmično obremenitev, ki bi zopet zahtevala poravnavo. Prisluhni.si
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 23 December 2020 - 01:46 PM
Sem s pa s smrtjo kot tako sprijaznila ze nekaj let nazaj...zdaj jo jemljem bolj kot del zivljenja.
Posted 23 December 2020 - 02:05 PM
Opazam pa, da se vecina izredno krscanskih oseb zelo tezko spopada s smrtjo. Vera pa taka.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 23 December 2020 - 03:12 PM
Jaz se s smrtjo otroka ne bi nikoli in pri tem mi ne bi pomagal noben mumbo jumbo (niti Bog) in ne verjamem, da je to lahko v katerem koli trenutku za kaj dobro.
Enako. Sem se spomnila na ta intervju, ki sem ga brala pred kratkim. Starše občudujem in se hkrati čudim, ker sem sama tako "občutljiva", da bi bil zame že SS konec sveta ...
https://siol.net/tre...VYiUB2J_M5aQVgI
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 23 December 2020 - 03:31 PM
Jaz ne verjamem v duše, rabim dokaz, da nekaj obstaja, teh stvari se pa ne da dokazat. Mislim, da gre naša energija naprej v obliki mineralov in hranil, iz katerih smo narejeni in v katere se spremenimo. To, da imamo zavest, si pa lahko razlagamo tudi s tem, da je to naredil bog. In kaj je bilo krivo, da je miljarde let nazaj iz nežive narave preskočila iskrica in je neka stvar oživela, tega še niso dokazali in se tudi lahko reče, da je bil bog.
Se je tudi meni že zgodilo par freaky stvari, ampak temu ne povečam pozornosti, da bi me bilo strah. Edino ena stvar se je zgodila, za katero pa nimam razlage in se včasih sprašujem kaj je to bilo. Mislim tudi, da smo ljudje precej omejeni in zmožni veliko več, da premalo poslušamo sebe in se v možganih dogaja veliko več, kot se zavedamo.
Posted 28 December 2020 - 06:47 PM
Zanimiva knjiga, na katero sem naletela pred časom - Ples v krogu:
https://www.bukla.si...es-v-krogu.html
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users