Krema za okrog oči
Posted 17 November 2005 - 12:32 PM
Posted 24 November 2005 - 01:43 PM
Posted 24 November 2005 - 01:48 PM
kako tisto zabuhlost nad veko umirit oz odstrant k men se tut to nardi ce kdaj jokcam pol sm pa zabuhla v faco se ceu nasledn dan in vsi vejo
BAJE pomaga krompir sam men do zdej se nc drasticno ni pomagu
Posted 24 November 2005 - 01:50 PM
Je pa res, da je smotan, ker dejansko vsi opazijo. Čeprav 1x sm mela naslednji dan full zabuhle oči pa je folk sam mislu, da sm mal zmatrana al neki podobnega.
Posted 24 November 2005 - 02:06 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 24 November 2005 - 08:37 PM
Posted 25 November 2005 - 01:49 AM
Jaz imam tester od Clinique - All About Eyes in se občasno malo poafnam z njo pred spanjem. Sicer pa prav za oči namenjeno kremo ne uporabljam.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 25 November 2005 - 02:52 PM
Jaz imam tester od Clinique - All About Eyes in se občasno malo poafnam z njo pred spanjem. Sicer pa prav za oči namenjeno kremo ne uporabljam.
.
js, jst mam tud tester od barbare bort za oči in se velikrat poafnam... vendar ni nic posebnega. kot tudi ostale njihove kreme.
Posted 03 December 2005 - 11:34 PM
O temu sem že govorila na prejšnji strani, vendar se stvar se poslabšuje. Na enem očesu pod spodnjimi trepalnicami, se mi koža "odebelila" (spodni predel na enem očesu je večji kot na drugem), luska se mi, peče me, sploh če dam kakšno kremo gor in sedaj se mi je celo začela kot ena tekočina izloča, ki se lahko strdi (sej ne vem točno kako naj opišem, ampak tega je čist mal). Poskusla sem s kamilico, da mi kao umiri kožo, sam ne pomaga. A ima kdo kakršnkoli nasvet?
Najlepša hvala!
Posted 03 December 2005 - 11:46 PM
Posted 04 December 2005 - 02:38 AM
O temu sem že govorila na prejšnji strani, vendar se stvar se poslabšuje. Na enem očesu pod spodnjimi trepalnicami, se mi koža \"odebelila\" (spodni predel na enem očesu je večji kot na drugem), luska se mi, peče me, sploh če dam kakšno kremo gor in sedaj se mi je celo začela kot ena tekočina izloča, ki se lahko strdi (sej ne vem točno kako naj opišem, ampak tega je čist mal). Poskusla sem s kamilico, da mi kao umiri kožo, sam ne pomaga. A ima kdo kakršnkoli nasvet?
Najlepša hvala!
ujej!!!jz mam tud to!!! že kakih 10 dni!!!!!!!full se mi lupi,peče me,solzi se mi oko,špika me kar malo,ker me full srbi si ga mencam in potem si še bolj razolim in pol me še oko zarad tega špika.Kaj bi to blo?Jz sm misnla,da je alergija na mačke ker jih mami vleče skoz v stanvanje,sam zdj k smo jo oddal sm misnla,da bo bolšpa še ni
u keri temi pa si že pisala o tem?
a se teb tud koža tko posuši pa je kr luskasta mal pol pa spet jovo na nov srbi pa sde spet posuši?
Posted 04 December 2005 - 11:24 AM
u keri temi pa si že pisala o tem?
a se teb tud koža tko posuši pa je kr luskasta mal pol pa spet jovo na nov srbi pa sde spet posuši?
Pisala sem men se zdi, da v isti temi, samo da eno stran nazaj.
Drugačae pa tako kot si ti rekla. Na računalniku sploh ne morem bit, me full pečejo oči pa tud drugače. Se mi pa luska pod spodnjimi trepalnicami pa včasih me pečejo. Pol si pa kdaj postrgam dol, sam semi pol ponovo naredi. Pa se mi vleče že kakše 2/3 tedne, tako da bom jutri šla k zdravniku. Sem kar že predolgo odlašala, sam sem mislila, da se mi bo popravilo.
Tko da rea, ne bi bilo slabo tudi zate, da obiščeš zdravnika, dermatologa, eno strokovno pomoč.
veliko sreče
Posted 04 December 2005 - 05:48 PM
Posted 04 December 2005 - 08:20 PM
O temu sem že govorila na prejšnji strani, vendar se stvar se poslabšuje. Na enem očesu pod spodnjimi trepalnicami, se mi koža \"odebelila\" (spodni predel na enem očesu je večji kot na drugem), luska se mi, peče me, sploh če dam kakšno kremo gor in sedaj se mi je celo začela kot ena tekočina izloča, ki se lahko strdi (sej ne vem točno kako naj opišem, ampak tega je čist mal). Poskusla sem s kamilico, da mi kao umiri kožo, sam ne pomaga. A ima kdo kakršnkoli nasvet?
Najlepša hvala!
k zdravniku pejdi. mogoče se ti dela ječmen al maš pa povečano žlezo al neki tazga. podobno je mel bivši fant poleti pa si je šel ven zrezat.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 12 December 2005 - 08:54 PM
Probala se tudi od avona Bio..., pa mi ni bila nekak in sem jo dala sestrični, ki pa ji ful odgovarja.
Posted 12 December 2005 - 09:04 PM
Posted 12 December 2005 - 10:13 PM
Nadi katero kremo uporabljaš?
Sprobaj eno ali od avona(cenejša) ali pa od oriflame
Posted 13 December 2005 - 07:39 AM
Posted 15 December 2005 - 08:25 PM
Posted 16 December 2005 - 08:36 AM
Jaz trenutno uporabljam Scheller beli čaj in ginseng kremo. Ni pa slaba tudi Avon Bio6. To so vse kreme, ki so nekje srednjega ranga, tistih dražjih pa žal ne poznam.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users