Najgrše oblečeni estradniki ...
Posted 05 February 2006 - 11:01 PM
Posted 05 February 2006 - 11:13 PM
Mi je pa še vedn njen stil obup, čeprav obleče kao večerno obleko.
Posted 06 February 2006 - 01:49 AM
Britney Spears je obratno. Ko se namala je normalna, brez ličila pa je hujša strahota kot Manson z različnimi baravnimi lečami.
Sploh pa se mi MM ne zdi nič grozljiv, saj je to samo farsa, videz za vzbujanje pozornosti,kar mu tudi uspeva.
Je pa drugače študiran, inteligenten, to takoj ugotoviš iz njegovih intervjujev, mislim, da je bil novinar ali nekaj takega.
Tipu je pač uspelo in to zelo uspelo, če ne z glasom, pa s stasom (nekako tako bi lahko rekli), tako kot večini pevk in pevčic pri nas v Sloveniji, pa tudi po svetu. Kakorkoli ga obsojamo, se zgražamo, njega to malo briga, dolarčki kapljajo, kapljajo...
Nikakor pa ne obsojamo in se zgražamo nad pomanjkljivo oblečenimi Mašami, Špelcami, na pol nagimi Pikami, Žanami, še manj pa nad raznimi Natalijami in Rebekami, ki bi jih bilo treba kaznovat, da same sebe sploh poimenujejo pevke, kajti pljuča premorejo samo v obsegu.
Če bi vprašala, kateri od omenjenih daruje v dobrodelne namene in tega NE RAZGLAŠA naokoli kot reklamo, kaj bi odgovorili? Ja, to je zanimivo.
Hmm, če bi zdaj res lahko videli človeka v dušo, bi bilo zanimivo kaj bi se nam pokazalo-kateri bi bil sedaj tu svetnik(-ca) in kateri grešnik(-ca)?
OOOps, sem zašla izven teme, se opravičujem.
LP
Se strinjam! Ni zabit tip. Sicer mi njegova muzika ni lih moja naj naj, oz. tu pa tam kak komad. Ampak fotografije pa ima zelo dobre. Ima smisel za umetnost.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 06 February 2006 - 04:18 AM
Posted 06 February 2006 - 10:29 AM
[/quote]
tut meni je tuki zlo zlo ušeč ... 8)
Em wtf?Tega pa ne vem..ona je shujsala?To je zdaj kelly osborn?TO JE ONA?!?!?TOOO?
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Posted 06 February 2006 - 11:45 AM
Men pa tale obleka sploh ni slaba ... je res, da ima punca bolj močna meča, ampak tle mi to ne deluje neki u nulo moteče, sam kroj obleke mi je pa čisto v redu ... no, lahko bi bla malo manj nabrana. Pomoje bi na kakšni sexy lepotički izpadla fantastično.
Je pa res Kelly ful zadela s stajlingi za nov CD ... ful, ampak res ful lepo so jo zrihtal, prava lepotica izgleda. Ne vem pa zakaj se potem včasih v zasebnem življenju oblači in maže tako strašljivo.
Posted 06 February 2006 - 01:11 PM
Sam kwa je res s tole kelly??? A še ni slišala za kozmetičarko..pa se je kar rajš sama namazala...omggg k klovn oz. še slabš...
človek ki je v poznih letih spoznal spoznal da je tranvestit in se je prvič namazal!!
drgač pa sori punchka ampak men ma Gwen tut zanimiv stil!
negativno mišljenje
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.
Posted 06 February 2006 - 02:19 PM
negativno mišljenje
Muahahha Kristina. Ti neveš tega kr še rasteš.
ups, jaz tudi.
Posted 06 February 2006 - 03:13 PM
negativno mišljenje
Muahahha Kristina. Ti neveš tega kr še rasteš.
ups, jaz tudi.
hahaha kdo se oglaša!!
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.
Posted 06 February 2006 - 04:15 PM
Men pa tale obleka sploh ni slaba ... je res, da ima punca bolj močna meča, ampak tle mi to ne deluje neki u nulo moteče, sam kroj obleke mi je pa čisto v redu ... no, lahko bi bla malo manj nabrana. Pomoje bi na kakšni sexy lepotički izpadla fantastično.
Je pa res Kelly ful zadela s stajlingi za nov CD ... ful, ampak res ful lepo so jo zrihtal, prava lepotica izgleda. Ne vem pa zakaj se potem včasih v zasebnem življenju oblači in maže tako strašljivo.
Meni pa obleka ni všeč - to spodaj nabrano je krneki - mislim, da taka kikla ne bi nobeni postavi pasala. Kelly je pa prav groteskna. :D
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 06 February 2006 - 04:27 PM
Posted 06 February 2006 - 04:28 PM
bi pa dodala na seznam našo Alyo, slikic pa ne znam pripopat
Posted 06 February 2006 - 04:28 PM
Ne mi še ne misel ne pride, ker ona ma men hud style
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 06 February 2006 - 04:29 PM
Bereš mi misli.
Posted 06 February 2006 - 04:30 PM
Ne mi še ne misel ne pride, ker ona ma men hud style
Pa saj nemorem vrjet. Končno je ena spregledala.
Posted 07 February 2006 - 10:53 AM
Björk
Sofia Coppola
Pol pa še tak kot ste že napisale Kelly Osburne (čisto zgrešena- cela ne samo njen stil.)
Gwen Stefani (čeprav morm priznat, se včasih lepo zrihta. Je pa res, da fura svoj stil, tak da bi mi blo čudno če bi bila drugače oblečena). Podobno je pri Alyi. To kar ona obleče niti za pusta ne bi oblekla, ampak vseeno si ne moram predstavljati drugače oblečene Alye.
Posted 07 February 2006 - 11:26 AM
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Posted 07 February 2006 - 12:50 PM
Posted 07 February 2006 - 02:12 PM
Posted 07 February 2006 - 03:07 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users