prosim poročaj, ko ga sprobaš
šampon za lase
Posted 06 June 2006 - 04:15 PM
Posted 06 June 2006 - 04:48 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 06 June 2006 - 10:12 PM
No, lasje po umivanju dišijo fuuuuuuuul lepo, da bi se pa kej bl svetl k drgač (in pr drugih šamponih) - to pa na žalost ne. Ampak res diši!
Posted 07 June 2006 - 12:58 AM
Proti prhljaju pomaga bojda tudi šampon od Guhla (šampon proti prhljaju, kajpak ).
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 07 June 2006 - 07:42 AM
To mi je idealna kombinacija, saj nimam več prhljaja in lasje mi manj izpadajo.
Mojim laskom to očitno paše...koliko časa pa še bo tako pa ne vem.Se mi zgodi, da mi kar naenkrat nek šampon ne ugaja več pa rem ga rabila več let...
Posted 07 June 2006 - 08:11 AM
Posted 09 June 2006 - 08:39 AM
v glavnem zadovoljna in navdušena!
Posted 09 June 2006 - 09:05 AM
Se mi slabo penijo,
za primerjavo sem zadnjič sestri ukradla malo Revlonovega šampona za svetle lase iz linije Professional in je ful boljši, lasje so taki živi, prav silikonski po uporabi, še preden si dam gor kak balzam
Naturalsovih pa ne bom več naročala, ker se bom verjetno spet vrnila k L'Orealovemu rdečemu za barvane lase, tisti mi je super
Posted 07 September 2006 - 01:07 PM
Posted 07 September 2006 - 01:19 PM
Smiley - Ka, kakšne lase pa imaš? Goste, redke, mastne,s suhe, prhljaj? Katere šampone si sprobala?
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 08 September 2006 - 07:38 PM
kaj če imaš mastne lase in uporabljaš šampone brez olij in vlažilcev ne. potem so tudi maske odveč, ker ti zmastijo lase?
saj ok, naneseš na spodnjo četrtino. kaj pa če nimaš suhih konic, potem je nega s prej omenjenim šamponom dovolj ali kako?
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 08 September 2006 - 09:14 PM
Posted 08 September 2006 - 10:06 PM
Posted 08 September 2006 - 10:08 PM
In sicer zmešaš Pantenol raztopino, kantarijon olje in vitamin AD (oljna raztopina-kapljice). Vse to moraš zmešat v zeliščni (in ne sadni, ker sadni ma sadne kisline k k tem stvarem ne pašejo) šampon, dobr zmešat in si s tem umivat lase. To je to da vas ne z.več
Posted 08 September 2006 - 11:54 PM
kaj če imaš mastne lase in uporabljaš šampone brez olij in vlažilcev ne. potem so tudi maske odveč, ker ti zmastijo lase?
saj ok, naneseš na spodnjo četrtino. kaj pa če nimaš suhih konic, potem je nega s prej omenjenim šamponom dovolj ali kako?
Če nimaš problematičnih las (torej se ti ne cepijo in netrgajo) je fajn na spodnji četrtini uporbit magari samo balzam, je malo lažji od maske, pa kak fluid, ki preprečuje cepljenje konic.
Čeprav osebno menim, da če se ti lasje mastijo na določeno število dni, ti noben preparat oz. odsotnost le tega, ne more spremenit situacije. Meni se lasje mastijo na tri dni že od začetka pubertete, ko sploh še nisem uporabljala mask in balzamov, danes sem kljub njihovi uporabi na istem.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 27 December 2007 - 01:34 PM
sem še bolj nova in zaenkrat prebiram vse počez, k si hočm ustvart sliko kaj je o.k. in kaj ni.
V "sestavinah" so punce priporočile šampon - LAVERA Rose Milk Repair Shampoo (http://www2.lepa-si.... Repair Shampoo) in L'occitane Extra Gentle Shampoo (http://www2.lepa-si....e Shampoo&st=60).
Mam razmeroma mastno lasišče, ki se dokaj hitro zmasti (2-3 dni) in suhe konice. Pa me zanima katerega od teh šamponov bi mi najbolj priporočile?
Trenutno uporabljam šampon iz profi linije L'oreal za mastne lase in balzam za barvane lase, ki si ga nanašam le na spodnji del las (nikakor ne na lasišče, k bi bil to totalen polom). Za to linijo sem pa zasledila komentarje, da ni kaj pretirano prida
Vsem najlepša hvala za odgovore!!!
Čao
Posted 27 December 2007 - 01:45 PM
Posted 27 December 2007 - 01:48 PM
Balzam lahko prav tako vzameš od Lavere, tistega z mlekom vrtnic, ali pa onega z mangovim mlekom ( http://www.tm-shop.s...ase-i1044.shtml http://www.tm-shop.s...rve-i1043.shtml ). To so vse naravne in zelo kvalitetne stvari, ki ti ne bodo obtežile/zmastile las.
Posted 27 December 2007 - 02:22 PM
Ful hvala!!!!
Posted 30 December 2007 - 04:48 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users