Crocsi in druga sramotilna obutev
Posted 31 July 2012 - 09:05 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 31 July 2012 - 09:23 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 31 July 2012 - 10:15 PM
Točno to.Pod 3 cm pa zame niti ni peta (če ni tanka, kitten heels), ampak podplat.
Pablo Picasso
Posted 31 July 2012 - 10:17 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 31 July 2012 - 10:30 PM
Pablo Picasso
Posted 31 July 2012 - 10:39 PM
nisem videla niti enih čevljev, npr. sandalov, ki bi bili popolnoma popolnoma ravni, torej da bi bil samo 1cm podplat brez malenkost dvignjene pete.
Jaz pa kar nekaj, Zara npr. ima polno takih in mi ni všeč to, neestetsko in neudobno.
― V. Van Gogh
Posted 31 July 2012 - 10:51 PM
Uboge noge.
Pablo Picasso
Posted 31 July 2012 - 10:54 PM
― V. Van Gogh
Posted 01 August 2012 - 05:55 AM
Posted 01 August 2012 - 10:13 AM
Pablo Picasso
Posted 01 August 2012 - 11:00 AM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 01 August 2012 - 11:20 AM
So tudi meni grdi, ampak sem jih kupila prav z namenom, da jih imam za na morje. Za drugam jih še nisem obula. Za na morje so mi super, veliko boljše, kot japonke. Grem lahko komot z njimi v vodo in mi nič ne drsi in nič ne zbada. Pa tudi ko grem iz vode, grem lepo komot po kamnih. Če pa obuješ japonke na mokro nogo pa itak drsi.
Meni so tiste Tevice, ki imajo tanke paske ful lepše, ampak so mi predrage. Te sem pa res poceni dobila in mi ni žal nakupa.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 01 August 2012 - 11:38 AM
Zame to več kot odlična naložba.
Ti so mi lepi.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 01 August 2012 - 11:41 AM
in vrhunski modni presežek estetike, ker niso za to namenjeni. Slovijo pa po izjemni udobnosti in kvaliteti, čemur pa
so namenjeni. Bojda ga ni boljšega za spomladanske/poletne pohode. Pa še ponovim - meni sploh grdi niso, se
najdejo tudi prav lepi modeli - kakšni z vzorci mi npr. niso všeč.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 01 August 2012 - 11:44 AM
jaz jih imam za kopanje v Soči, brez težav v njih hodim, skačem.
Sedaj sem si pa vzela še navadne japonke, sem dala 20 evrov zanje, in se v njih hodi full lepše kot v Hawaiinas ali Reef (ki so mi
po daljši hoji lani na Cresu povzročile grozne žulje).
Te bi tudi imela.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 01 August 2012 - 11:49 AM
Japonke imam pa jaz ene od Esprita, najbolj udobna stvar ever, stare so sigurno že 10 let in
so kot nove. Ko bodo razpadle : ), morda razmislim o Teva japonkah.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 01 August 2012 - 11:53 AM
Za poletne aktivne počitnice - ga ni boljšega.
Posted 01 August 2012 - 11:54 AM
Posted 01 August 2012 - 05:05 PM
Crocse dnevno uporabljam za na vrt, okoli hiše in podobno.
Espadrille so mi obupne.
Baratji pa so mi dejansko kul in uporabni. Zdaj se itak da dobit ful lepe modele, in ene punce jih znajo odlično skombinirat.
[Napoleon]
Posted 01 August 2012 - 05:58 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users