Depilacija
Posted 14 January 2008 - 05:42 PM
Dlake pa so ji zato zrasle, ker kolko jaz vem nikoli dlak ne moreš trajno odstranit, ker se vedno znova naredijo oni mešički al kak jim že pravijo. Lahko pa upočasniš rast.
Je pa res da je malo drago ja.
Ne vem, mogoče bom probala kdaj. Probat ni greh
Posted 15 February 2008 - 10:34 AM
Ja to je bed. Je pa odvisno tudi kam greš.
Dlake pa so ji zato zrasle, ker kolko jaz vem nikoli dlak ne moreš trajno odstranit, ker se vedno znova naredijo oni mešički al kak jim že pravijo. Lahko pa upočasniš rast.
Je pa res da je malo drago ja.
Ne vem, mogoče bom probala kdaj. Probat ni greh
hei
jas sem si dala odstranit dlake z IPL-jem po mojem se dejansko bol splača it najprej na par tretmajev potem pa po potrebi še na kakega, ko ti dlake zrastejo. morem rečt da raje dam nekaj denarja naenkrat pa mam pol vsaj pol leta mir ko pa da bi se morala brit vsaki 2. dan
Tak da jas sem zadovoljna
Posted 15 February 2008 - 08:58 PM
Posted 17 February 2008 - 04:09 PM
Posted 25 March 2009 - 12:24 AM
Sama sem si s strojčkom- me niti ne boli, danes sem s ehotla s trakom pa mi je blo čist preveč bedno, pa sm se oldočla, da bi šla v salon.
Niti s strojčkom se mi ne da zezat, ker vedno mal krvavim prvi dan.
- boli?
- cena?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 25 March 2009 - 02:38 AM
Posted 25 March 2009 - 02:59 AM
pa sj pravm, s strojčkom si delam, samo se mi ne lub neki več.
pa me zanima kako je s saloni
Posted 25 March 2009 - 11:20 AM
Posted 25 March 2009 - 11:45 AM
Jaz bi rekla, da je cena in bolečina odvisna od salona. Mene manj boli s trakovi, kot s strojčkom. Tko da če boš dobila salon, kjer obvladajo, ti ni treba nč skrbet. Jaz bi tudi zavila v kak salon, ker se mi ne da več s tem strojčkom. Sploh, ker s trakovi dlje drži.
Posted 26 May 2009 - 10:43 AM
Posted 14 June 2009 - 09:27 PM
Posted 17 June 2009 - 05:15 PM
Posted 17 June 2009 - 08:53 PM
[Napoleon]
Posted 17 June 2009 - 10:27 PM
Posted 17 June 2009 - 10:29 PM
Posted 17 June 2009 - 10:40 PM
Tokrat podpiram Ančko pri vzgojnem ukrepu, da ne bo pomote!
Posted 18 June 2009 - 12:16 AM
Mladoletna, ti me v določenih pogledih ful spominjaš name. Te je tud fejst puberteta udarla, ane?
Ker se spomnem, da si bla par let nazaj strašno into school in taka pridna, same najboljše ocene in podobno, zdej pa te krneki razmetava naokol.
Posted 18 June 2009 - 02:13 AM
Posted 18 June 2009 - 04:26 AM
Namesto, da bi se učila za popravce, pa študira o gričkih in sramnih kocinah.
Mladoletna, ti me v določenih pogledih ful spominjaš name. Te je tud fejst puberteta udarla, ane?
Ker se spomnem, da si bla par let nazaj strašno into school in taka pridna, same najboljše ocene in podobno, zdej pa te krneki razmetava naokol.
Tud če me je fejst ob stena porinla, se ji mislim, čeprav je hud moški nad mano, umaknit naslednje leto, hahahah . Morjo se mal ocenčice popravt . Mah v osnovni maš lepo moticavijo, ker si najboljši v razredu pa hočeš to ohrant. Potem pa naprej ne vem no, men se totalno nič ne da in skoz sem zaspana . Bom se naslednje leto bl potrudla. Sam ej, ti nis redno nardila?! Omg, ne ne, to jst ne bi, tud, če me razmetava po koščih naokol .
Posted 08 July 2009 - 04:30 PM
Jaz pa sem se odločila za nakup novega depilatorja. Vzela sem Braun 7281 Wet & Dry Silk-epil Xpressive. Na spletni strani je skoraj 119eur (znižan z 140eur).
Ženski epilator Braun 7281 W&D Silk-epil Xpressive združuje veliko funkcij, ki bodo vsem ženskam olajšale bolečine pri epilaciji.
Posebnost epilatorja je epilacijska glava, ki s pomočjo konic SoftLift in edinstveno razporeditvijo 40 pincet omogoča natančno epiliranje. Optimalne rezultate bo zagotovil tudi patentiran HairLift system za privzdigovanje dlačic.
Tudi dodatna glava za odstranjevanje dlačic zagotavlja natančnost in nadzor pri odstranjevanju nezaželenih dlačic z obraza in drugih občutljivih predelov. Njena privzdignjena in ozka konica omogoča večjo preglednost površine, s katere odstranjujete dlačice.
Bolečine pri epiliranju bo odgnal izboljšan nastavek z aktivnimi masažnimi valjčki.
Posebna lastnost epilatorja Braun 7281 pa je funkcija Wet & Dry, kar vam omogoča uporabo med prhanjem in kopanjem.
Depilator se polni s pomočjo priključne vrvice, uporaba pa je možna samo brez priključne vrvice.
Delovanje brez priključne vrvice (min) / Čas polnjenja (min): 40 / 60.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users