Smrt
Posted 21 September 2006 - 11:04 AM
Sicer ne verjamem v Boga (cerkvene institucije), verjamem pa v obstoj nečesa...najbolj od vsega pa verjamem v naravo in v to: da to, kar vidimo ni vse.
Prebrala sem več knjig o smrti (najbolj mi je ostala v spominu knjiga Dr. Moodya: Življenje po življenju) in sedaj me smrti na sploh ni več strah (včasih še pride kak paničen napad). Verjamem, da nek del živi naprej in da imamo vsi ki smo na tem življenju določeno poslanstvo in ko ga opravimo, gremo na drug level.
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 21 September 2006 - 11:14 AM
Meni se zdi čudno verjet, da živim samo enkrat?! Z naukom karme mi je lažje razumeti življenje na zemlji. Kako Cerkev razlaga, da je Bog dober in v isti sapi hitijo razlagat še, da če bomo slabi, bomo obsojeni na peklenski ogenj?! Ta Bog, al pa Vseobsegajoča Energija, je dober, torej mu ni v interesu nas v pekel spakirat, ampak pač se reinkarniraš, plačaš za kar imaš plačati, in to se ponavlja dokler ne dosežeš tiste ...ne vem kako se ji reče, nisem še bila tam, zato zaključujem nezaključen stavek
Posted 21 September 2006 - 11:31 AM
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 21 September 2006 - 11:35 AM
Ko bom tam čez par stoletij, se oglasim na forum, pa poročam
Posted 21 September 2006 - 12:08 PM
Pr njej sm odraščala,žvela v srednji šoli,z njo hodm na kave,kosila,sprehode,po trgovinah,zmasiram ji hrbet,postrižm nohte na roki,z njo se ukvarjam tko k s prjatlco,in odkar sm bla mala se zihr 1krat na tedn mal zapustim in se postavim v čas k še bo,k nje ne bo več in si v mislih predstavljam dan ko bom razmišljala o vsem kar je med nama blo.
Druga babica je umrla k sm mela 10 let,mela sm jo rada,valda... vedno pa sm čutla razliko med njo in TO babico.Bla je hud astmatični bolnik,umrla je pr 63 v bolnici.En dan pred njeno smrtjo, ko sm šla na obisk k njej mi je za steklenimi vrati pomahala-jz pa njej,in to full dolg.
Nasledn dan je umrla(pred tem mi ni nikol mahala k sm šla iz bolnce)sam to je fleš k ga šele pol dojamš.Drgač nism nč jokala na pogrebu,niti nikol za tem.(Sam do pred ne vem...7 let sm se z njo zvečer pogovorila pa ji voščla lahko noč. )Bom pa za to babuško,hehe.
Dragč pa ne morm rečt a bom še kam šla k bom umrla,ker ne vem.Lah si mislm,da bom še nekam šla,to je pa vse.Pač jz si mislm.
Smrti me ni strah,sam radovedna sm kaka starka bom,pa če bom urmla sama.Mogoče tud način,predvsem pa me zanima a bom jz ostala sama al bo fant ostal sam.
Me pa tud spreletava dejstvo,da(ker ne vem) bom ves ta lajf pustila za sabo,in vse kar se je zgodil.Pa tud če bom obiskala telo druzga,ok...sam nebo več tega pa tega pa tega z alenko ampak z nekom drugim...no,ne znam povedat.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 21 September 2006 - 12:23 PM
Bom citirala Vilmo
Posted 21 September 2006 - 12:25 PM
Posted 21 September 2006 - 12:28 PM
Ne boš se reinkarnirala iz človeka v kamen, gre za napredovanje, razen če si totalna hudobca
Posted 21 September 2006 - 12:29 PM
Posted 21 September 2006 - 12:32 PM
Posted 21 September 2006 - 12:34 PM
Posted 21 September 2006 - 12:38 PM
zbolela sem za X boleznijo,vendar zdravniki niso pogruntali kaj mi je oz.so govorili da mi nič ni in da si zmišljujem!predozirali so me z raznimi zdravili...tramal..itd....mene pa niso hoteli poslušati in mi niso vrjeli kakšne bolečine preživljam...imam namreč zelo visok bolečinski prag!od bolečin in tablet sem bila že čist omotična in odsotna!nakar je prišla noč,ko se nisem zavedla več sama sebe,baje da sem kričala,pa se tega seveda ne spomnim..ne spomnim se ničesar...razen mehkih,belih kril diagonalno od moje postelje...bilo je tako lepo...vse sem videla...vsi so tekali okrog moje postelje....in tako sem se nazadnje zjutraj zbudila v šok sobi....z veliko dozo zdravil v sebi...ki so mi jih vbrizgali v žile....
Ti to res? Podobno mi je mami povedala, ko je prišla z intenzivne.
Posted 21 September 2006 - 12:39 PM
zame je smrt pač smrt. in vsakršna oblika reinkarnacije in posmrtnega življenja se mi zdi lažji način soočanja z njo. ker človk očitno ne prenese,da njegove vsemogočnosti enkrat pač ne bo več, ne prenese, da je minljiv tko kt list na drevesu. naprej pa lahko živiš po moje samo v mislih ljudi, k so te mel radi al pa tut ne.
Posted 21 September 2006 - 12:44 PM
Posted 21 September 2006 - 12:50 PM
drugač na začetku sta bla pa oči pa mami k sta se dol dajala in posledično oplodila
bi pa verjela, da je bolj fino, če v te stvari verjameš. lažje najbrž sprejemaš neizogibno.
Posted 21 September 2006 - 01:00 PM
Nezavedni del uma? Pri izpitih pride prav, da se izgovoriš, da tvoja podzavest pozna vse odgovore, le zavedni del tebe ima težave pri priklicu teh informacij
Za misli že razumem, da pridejo iz možganov. Hja, kdo jih pa tja pošlje? To ne mislim kot zajebavanje, resno tko premišljujem, kdo pol pa možgane usmerja?
Posted 21 September 2006 - 01:04 PM
srce, ki poganja kri po telesu drugač js mislm, da je glavni dejavnik
drugač me ap še evdno zanimajo dejstva o kamnu iz prejšnjih postov, ker very funny pač ni zadovoljiv odgovor. zelo konkretno vprašanje, ki zahteva zelo konkreten odgovor. če se kdo čuti kompetentnega in ima voljo, bi rada slišala mnenja na to temo. pa ne zajebavam se.
Posted 21 September 2006 - 01:26 PM
Posted 21 September 2006 - 01:41 PM
Posted 21 September 2006 - 01:45 PM
Tvoja dejanja - s slabimi nase vlečeš slabo energijo. Tako nekako.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users