ASOS
Posted 07 February 2011 - 06:58 PM
Ne vem, baje so zdaj št. večje, kot včasih. Jaz imam izpred dveh let krilo 8, ki mi je čisto prav, tudi v pasu, pa en pulover/oblekico iste št., v katerem plavam.
Od drugih znamk vedno naročim 6.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 07 February 2011 - 07:00 PM
Posted 07 February 2011 - 07:06 PM
Mene je zgoraj res ful malo, tako da več kot 6 ne pride v poštev. Spodnjih delov pa ne naročam, bi mi bilo itak prekratko.
― V. Van Gogh
Posted 07 February 2011 - 07:06 PM
Ful lepa! Si jo že dobila?
Sem, bom poslikala enkrat kmalu.
Na parih mestih je malo zmečkana, pa jo moram še polikat.
Za zraven pa rabim še ene lepe salonarje z rahlo chunky peto.
Če pomislim, koliko bodo nekatere sošolke zmetale za obleko pri šivilji
in hkrati, koliko sem jaz dala za svojo (đabe), se mi prav fajn zdi
Pa od Asosa mi je 10ka ulita, se mi zdi enaka kot 38 ali pa M tukaj.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 07 February 2011 - 07:11 PM
Super! =)
Meni je ta ful všeč, bi jo takoj imela, če bi jo rabila:
― V. Van Gogh
Posted 07 February 2011 - 07:18 PM
^
Pa ful mi je smešna ta gonja okrog maturantskega, kak vse babe komplicirajo.
Na koncu sta pa morda dve, ki sta dejansko dobro oblečeni (če sodim po slikah lanskega m.).
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 07 February 2011 - 07:21 PM
Jaz sem imela obleko iz Zare, za 50 €. Malo predelano, sicer. Pa sem bila po mojem mnenju daleč najboljše oblečena.
― V. Van Gogh
Posted 15 February 2011 - 10:29 AM
Imajo zadnje čase ful nagrad. Prej je bilo 300 funtov pa 500, na koncu pa 1000 in za 200 funtov robe vsak mesec za eno leto
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 15 February 2011 - 02:15 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 17 February 2011 - 10:45 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 18 February 2011 - 09:01 AM
Dobro da vem, potem je velika možnost da bo tudi meni širok (pa saj so mi itak tudi večinoma vsi iz trgovin), eh..
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 February 2011 - 04:25 PM
A se mi sploh splača na ASOSu kupovat zapestnice, ali mi bojo ziher prevelike?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 February 2011 - 05:51 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 21 February 2011 - 05:55 PM
Sarah, jaz ne bi kupovala. Vsaj ne tistih tatrdih (pač tistih, kjer se ne da regulirati ). Te so mi namreč tudi S prevelike in mi padajo dol.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 21 February 2011 - 06:11 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 February 2011 - 07:42 PM
A je katera? Če ja, kaka je v živo?
Jaz si bom naročila trenirko in si moraam še neki malega zraven naročit se odločam med zgornjo in to
Posted 22 February 2011 - 07:43 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 22 February 2011 - 07:47 PM
Posted 22 February 2011 - 08:52 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users