Trajno odstranjevanje dlačic - izkušnje
Posted 21 March 2011 - 11:09 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 21 March 2011 - 11:16 PM
After all this time?
Always.
Posted 21 March 2011 - 11:19 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 22 March 2011 - 04:12 PM
Posted 24 March 2011 - 06:42 PM
Uf, koliko pa sicer stane (pa za katero področje sploh)? Meni sicer sploh ni jasno, zakaj je lasersko odstranjevanje tako drago, mislim, s čim lahko argumentirajo ceno?
Sicer točne cene ne vem, ampak meni je moja kozmetičarka dala ceno 120 evrov za en obisk samo za noge in pa 60 evrov za bikini predel/obisk. Pri tej punci pa sem plačala nekaj manj kot 600 evrov za 8 obiskov, za depilacijo celega telesa. In to ti res nardi depilacijo čisto povsod. Saj ni zdaj ravno drobiž, ampak se po mojem ful splača glede na cene sicer, sploh pri meni, ko imam s temi dlakami same probleme. Sicer pa pojma nimam, kako argumentirajo, nekaj je sigurno na tem, da so ti laserji prav nesramno dragi, sploh tisti boljši in se ti zna zgoditi, da zlo dolgo delaš, da sploh vložek not dobiš, stroške in davek pa plačuješ kljub temu. Pa mal še delajo na tem, da je kao bolj redkost, fensi zadeva, saj ko se bojo razpasli, bodo pa po mojem tud cene bolj konkurenčne.
Posted 24 March 2011 - 11:16 PM
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 08 April 2011 - 01:05 PM
A delajo to tud na kakšnih klinikah, ne samo v kozm. salonih, kamor ga ne bi rada pošiljala?
Posted 08 April 2011 - 01:08 PM
Posted 08 April 2011 - 01:09 PM
Posted 05 June 2011 - 03:33 PM
Posted 05 June 2011 - 03:39 PM
Posted 05 June 2011 - 03:42 PM
Pablo Picasso
Posted 05 June 2011 - 03:50 PM
Pri meni se tudi predel poraščenosti bikinija skoz bolj razširja, čeprav si ta del epiliram z epilatorjem ali na sprednji strani bikinija uporabim tudi pinceto, čeprav gre veliko časa.
Fak no, prov ne upam it že kar par let v kopalke, razen če so boksarice in me je prov sram, k nobena v moji bližini nima tega problema v taki razsežnosti. pri meni se že pač, ko stojim, vidi ta predel, ko rastejo dlake vedno bolj izza hlačk, še več pa je prav med nogam, na notranji strani stegna.
In si kmal ne bom več upala v kopalke spravit, če ne grem na laser. Joj
Bi zdaj poleti delala in šla v jeseni na tretma, potem pa itak to kar neki mescev traja, preden daš vse tretmaje čez.
In saj ni to, da si ne bi upala stopit pred koga fora v dlakah, sej si jih odstranim, ampak ker se itak nazorno vidi, da so tam sicer dlake, poleg tega pa je zmeri kej pod kožo še in se vidi... vglavnem sranje.
Posted 05 June 2011 - 03:54 PM
Pablo Picasso
Posted 05 June 2011 - 03:59 PM
In ja, jst mam ful flekcev in to se vse tok vidi, pa tam prav kožo drugač obarvano, pa se to meni fuul pozna, ker sem ful svetlopolta.
Še nekaj: Mislim, da sem dve leti nazaj šla k Berniju prvič na brazilsko. Že takrat mi je govorila, kok sem boga, ker sem tok poraščena. Hvala lepa. Zdaj me je pa sram et, ker se petstokrat v večjem obsegu in mi bo najbolj gnilo na svetu tam noge razširit, da si blo ogledala to enormno količino dlakovja. Fuj!
Posted 05 June 2011 - 04:00 PM
Jaz mam izzagat na vsako stran 4-5 cm radius TEMNE kože. Ki je drug ten pač, kot ostala koža po stegnih naprej dol.
Epiliram vsake dva dni, izgleda grozljivo.
Dlake se mi vraščajo povsod, ne samo po bikiniju, tudi po nogah. Vidi se mi vsaka pika, iz katere raste dlaka...Pore al kaj.
Na bikiniju imam ene 3 take pike, premera 1-2 cm, ki so ostale kot posledica vraščene dlake in ne vem, ali bodo sploh še proč, ker sem jih mogla najmanj petkrat stiskat, preden je ven pogledala dlaka.
Da ne omenjam, koliko vraščenih dlak je drugače, oziroma nekih nagravžnih pik...
Prav groza.
Ne vem kaj naj neredim, zaz ačetek bom kupila nov epilator, a obstaja kaj proti vraščanju dlak?
Že tako mi to pof* britje vzame toliko časa, pa ne DA SE MI, ampak keša pa tud nimam tolko, da bi za te tretmaje zmetala...
Mladoletna, koliko te bo stalo?
Aja da ne omenjam - epilirat se morma nujno zvečer, če ne sem povsod posuta z rdečimi pikami tisti dan - vsaka pora, iz katere potegnem dlako, postane rdeča....
Ja maldoletna, jaz mam tud tam temno kožo, drugje sem pa bela kot stena....izgleda resnično inviting.... NOT.
Posted 05 June 2011 - 04:05 PM
Pablo Picasso
Posted 05 June 2011 - 04:09 PM
Je ena krema, ampak so jo ponekod ukinili. Od veet-a, piše prav proti vraščanju dlak in ima glikolno notri, tko da zapeče ob nanosu, če imaš slučajno kar razbrzdano. Koliko pomaga, skoraj ne morem reč, ker se mi dlake v vsakem primeru vraščajo.
Še ne vem, koliko me bo prišlo. Sestra je šla k eni v Mengeš in dala za vsak tretma bikinija okoli 70€, torej dost poceni in ma zdaj res super, ampak drugje je povsod dražje.
Itak bi šla jeseni, ker morš bit potem ene 5 mesecev vsega skupaj nepobrit... Pa do takrat bi upam da zaslužila dost za vse tretmaje.
Ooo, ne morem verjet, da nisem edina! Sem mislila, da sem edina pošast s takimi problemi, ker kogarkoli pogledam na plaži/ulici, ima popolnoma brezhibno kožo, brez kakršnih koli pik od vraščenih dlak al kaj. Jaz imam to srečo, da sem po očetu podedovala vse slabe stvari (lopataste dlani, obliko nog, tako trdo in grobo kožo, skozi katero ne morejo niti dlake, etc.; mama ima seveda najbolj nežno kožo na svetu, na nogah pa like 3 dlačice ). Prej sem se trudila, da bi kožo čim manj mučila, in sem se pozimi čim manj depilirala, da je koža počivala, zdaj pa itak ne morem bit pred fantom kot jeti in mi je prav bad, ko vidim, kako se moja koža slabša.
Jst prov bolestno gledam punce na netu v kopalkah in gatah, kako ni videt nobenih sledi o dlakah, pa prijateljice, ki se spravijo v najkrajše možne kratke hlače, veselo razpirajo noge in nimajo fucking NIČ dlak izza gat,NIČ!!!!!!
8 user(s) are reading this topic
0 members, 8 guests, 0 anonymous users