Posted 10 April 2007 - 07:58 PM
Js mam tudi zdle zadnje čase prhljaj in razdraženo lasišče, pridem včasih v taka obdobja, sploh ob menjavi letnega časa in me to strašno iritira. Sploh zato, ker me lasišče res ful začne skelet in srbet, pojavlja se tudi prhljaj, kar pa izgleda na temnih laseh res grozno in bljak, zato si začnem lase ful pogosto prat (da ga sproti odstranjujem) in si s tem prepogostim pranjem še bolj razdražim lasišče in še poslabšam stanje. Tako, da sem zdej kupila Vichy Dercos šampon proti prhljaju in razdraženemu lasišču, sem brala veliko pohval zadovoljnih uporabnikov in upam, da bo tudi meni fajn. Danes sem ga prvič uporabila in zaenkrat so občutki pozitivni, lasišče me nič ne srbi, izgleda lepo in tudi lasje so fajn ... bomo videli kako bo po nekaj pranjih.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.