suhi lasje
Posted 09 January 2008 - 10:11 PM
Jaz sem kupovala njihove stvari v salonu na Trubarjevi. Samo, misliš, da vem, kera trgovina je poleg? Se mi zdi, da je bolj na zaćetku in v vitraži imajo razstavljene neke stare pripomočke za lase. Ne moreš falit, ker ni obična izložba.
Mogoče še je tam v bližini kkai drugi salon, a tega ne vem. Stran (http://tigi.studioma.si) pa ne dela . No, ko bo delala, poišči njihovo številko in pokliči. Bo najbojl ziher, da ne boš zastonj hodla. Meni so takrat moralo naročati Root Boost.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 09 January 2008 - 10:18 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 09 January 2008 - 10:30 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 09 January 2008 - 10:45 PM
Posted 12 January 2008 - 10:31 AM
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 12 January 2008 - 11:05 AM
Posted 12 January 2008 - 12:56 PM
Jaz včasih tak zabluzim!! Do sedaj mi je bilo nemogoče, da bi se v angleškem jeziku "G" pred "I" bral kot "Đ". Takoj sem šla na varijanto, da bi tako izgovorili le, če bi bila firma italijanska. Včasih moja pamet obere čudna pota in če ni poleg mene nekoga, ki me ve prepričat, ostavjam pri svojem
OK, TIĐI. LOL
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 12 January 2008 - 09:07 PM
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 12 January 2008 - 09:15 PM
Jaz itak izgovarjam Tigi Ker sem kmet.
Posted 02 July 2008 - 02:44 PM
Posted 02 July 2008 - 03:05 PM
Joico je pa vredu ja.Uporabljaj bogate,masten šampone ki ti bodo lase lepo navlažili, ampak pri suhih laseh je res fajn pri vsakem pranju uporabit še balzam/masko.
Pa maska od Gliss kur oil nutritive se mi zdi ful fajna za suhe lase.Pa tud šampon od iste znamke ni slab ker vsebuje olja in je kar težek..
Pa dajaj si enkrat na teden olje za nekaj ur na lase in ga potem dol speri.Avokadovo in jojobino olje sta še najboljša za suhe lase.
Posted 02 July 2008 - 11:49 PM
Mogoče ti od Garnierja šampon ne učinkuje na lase ker nima nekih olj notri ki so pri suhih laseh nujno potrebna.
Joico je pa vredu ja.Uporabljaj bogate,masten šampone ki ti bodo lase lepo navlažili, ampak pri suhih laseh je res fajn pri vsakem pranju uporabit še balzam/masko.
Pa maska od Gliss kur oil nutritive se mi zdi ful fajna za suhe lase.Pa tud šampon od iste znamke ni slab ker vsebuje olja in je kar težek..
Pa dajaj si enkrat na teden olje za nekaj ur na lase in ga potem dol speri.Avokadovo in jojobino olje sta še najboljša za suhe lase.
Bom probala naslednjic...se masko zraven...pa bom vidla kak bo rezultat...ce bo isto ko je blo vceri brez maske...kr proc z garnierom hehe...
Jap..joico je sestavinsko res dobr..sam nwm..js opazam..da...pr men nima nobenga učinka na lase.. [ uporablam ga 2 al 3 mesce ] sam se hujso cupo mam ko si z njim operem...mam lase ko asfalt trde ...pa strlijo vsepovprek...delujejo nekak scufani..sam niso...ker se strizem vsak mesec.. ...
To glis kur oil nutrive masko mam...jo uporabljam...in po uporabi..mam ful mehke lase...lahke....pa manj je teh suhih las...pa ful disijo lasi mmmmmmmmmmmmmm....aha sampon je tud ok? bom nabavla...ka pa balzam iz te kolekcije? pa on sprejcek za lase?
Kje se pa dobi to avokadovo pa jojobino olje?
Posted 03 July 2008 - 09:40 AM
Kaj pa vem zakaj ti joico nebi ustrezal.Mogoče tvoja verzija nima kaj dosti olj notri.
Gliss kurjev šampon je masten...tud sestavinsko je kar vredu ja ampak predvsem je masten.
Tud sprejček je vredu.Ampak če je že na tem je potem boljši Lorealov nutri gloss light sprej ker ima že čisto na začetku proteine.
Posted 03 July 2008 - 12:45 PM
Olja lahko mislim da boš tako najceneje čez prišla kupiš na spletni strani Arstrade pa greš pod rastlinska olja in ti bo odprlo.
Kaj pa vem zakaj ti joico nebi ustrezal.Mogoče tvoja verzija nima kaj dosti olj notri.
Gliss kurjev šampon je masten...tud sestavinsko je kar vredu ja ampak predvsem je masten.
Tud sprejček je vredu.Ampak če je že na tem je potem boljši Lorealov nutri gloss light sprej ker ima že čisto na začetku proteine.
Nwm ka ni jasno ttim mojim lasem...nc jim ne pase Aha...no ok...bom jutr sla nabavit ta od gliss-a sampon pa od loerala ta sprejcek...pa ta olja si bom narocila...
um evo od joico sestavine....pa poglej...ka ma ka nima...js se ne zastopim fajn v to
sampon : JOICO MOISTURE RECOVERY SHAMPOO for dry hair
sestavine : aqua , sodium laurenth sulfate , cocamidopropyl betane,diropropylene glycol,glycol disterate,sodium methyl cocoyl taurate,cocamide mea,chlorella vulgaris extract,hydrolyzed algin,sea water,simmonosia chinenesis seed oil,hydrolyzed keratin,cocodimonium hydoxypropyl hydrolyzed keratin,silicone quaternium-16,peg-150 pentaerythrityl tetrastearate,peg-6 caprylic gylcerides,sodium cocoamphoacetate,undeceth-11,butyloctanol,undeceth-5,arginine,guar hydroxypropyltrimonium chloride,sodium citrate,sorbitol,stearyl dihydroxypropyldimonium oligosaccharides,methylparaben,propylene glycol,citric acid,dmdm hydantoin,disodium edta ,benzyl benzoate,limonene,fragrance/parfum,blue 1 (ci 4209),ext.violet 2 (ci 60730).yellow 5 (ci 19140)
balzam: JOICO MOISTURE RECOVERY CONDITIONER for dry hair-SOIN pour cheveux secs
sestavine:aqua,isopentyldiol,sorbitol,dimethicone,behentrimonium chloride,stearyl alcohol,behenyl alcohol,ethylhexyl palmitate,simmonosia chinenesis seed oil,hydrolyzed algin,chlorella vulgaris extract,maris aqua,hydrolyzed keratin,cocodimonium hydoxypropyl hydrolyzed keratin,aminopropyl dimethicone,citric acid,peg-6 methyl ether dimethicone,peg-90m,propylene glycol,sodium citrate,steartrimonium chloride,stearyl dihydroxypropyldimonium oligosaccharides,iodopropynyl,butylcarbamate,dmd hydanton,limonene,benzyl benzonate,parfum blue-1 ( ci 42090) , ext.violet 2 ( ci 60730),yellow 5 ( ci 19140 )
in še od garniera sampon pa balzam
GARNIER natural beauty sampon s prot.za posk.lase ( z olivnim oljem in limono )
sestavine:aqua,sodium laureth sulfate,citric acid,cocamidopropyl betaine,sodium chloride,hexylene glycol,sodium benzoate,sodium hydroxide,olea europae oil / olive fruit oil , peg-60 hydrogeneated castor oil,polyquaternium-10,salicylic acid,limonene,linalool,propylene glycol,tartaric acid,geraniol,citronellol,citrus medica limonum extract,hexyl cinnamal,glyceryl laurate,parfum (c28920/1)
GARNIER natural beauty obl.za lase limona-oliv.olje
sestavine:aqua,cetearyl alcohol,amodimethicone,behentrimonium chloride,dodecene,olea europaea,trideceth-6,chlorhexidine digluconate,poloxamer 407,limonene,linalool,propylene glycol,geraniol,cetyl esters,methylparaben,cetrimonium chloride,citronellol,citric limonum,lauryl peg/ppg-18/18 methicone,hexyl cinnamal,parfum (c27169/1)
huh..prsti me že bolijo od tipkanja
Posted 03 July 2008 - 12:56 PM
Balzam Joico:Z silikonom,keratinom,Jojobinim oljem in veliko izvlečki.Spet zelo kvaliteten, primeren za malo suhe,poškodovane lase.
Garnier:Z balzamom,olivnim oljem, silikonom in vlažilnim alkoholom.Tole mislim da še najmanj ustreza tvojemu tipu las.
Tigi O&H ima ogromno olj...po mojem menju je tist šampon evergreen in zmagovalen pri suhih in poškodovanih laseh.Pa tud Oil nutritive je super.
Bo pa ena od moderator prestaula tole v temo sestavine(upam )
Posted 03 July 2008 - 01:01 PM
Šampon Joico:Veliko keratina, ekstraktov, nekaj malega olja.Zelo kvaliteten ampak mislim da bi bil bolj za poškodovane lase kot za suhe.
Balzam Joico:Z silikonom,keratinom,Jojobinim oljem in veliko izvlečki.Spet zelo kvaliteten, primeren za malo suhe,poškodovane lase.
Garnier:Z balzamom,olivnim oljem, silikonom in vlažilnim alkoholom.Tole mislim da še najmanj ustreza tvojemu tipu las.
Tigi O&H ima ogromno olj...po mojem menju je tist šampon evergreen in zmagovalen pri suhih in poškodovanih laseh.Pa tud Oil nutritive je super.
Bo pa ena od moderator prestaula tole v temo sestavine(upam )
Aha...ok..hvala...! ...pol mi priporocas...gliss al pa tigija? ...ko sm ze navelicana..kupovat...te sampone pa vse...nakonc...noben nc ne ustreza...
S ni panike...bom kr js prestavla...da majo moder.manj dela
Posted 03 July 2008 - 01:09 PM
Lej pejt v en Tigijev salon pa ji reči naj ti lase opere samo z Tigi O&H šamponom in istoimenskim balzamom in naj ti čez to ne daje nič silikonov.
Ker cene od tega so res mal visoke in brezveze nekaj na blef kupovat.Pa boš videla kako ti bo ustrezalo.
Za sprej ti pa kaj od drogerijskih priporočam Loreal Elseve nutri gloss light sprej za lase(vsebuje olje,proteine, silikone..super je).
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users