Menstrualne skodelice
Posted 03 April 2008 - 06:02 PM
Ok, bom nehala sodelovat v tej temi, ker dejansko niti nočem preučevat, mi je zadeva že v štartu skrajno odbijajoča.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 03 April 2008 - 06:03 PM
Dokler se ne bi res 100% prepričala o njegovi vzdržljivosti, bi najbrž sama na kakih žurih še vedno imela tampone.
Je kar dosti materijala za prebrat in naštudirat. Si ga bom kar sprintala.
Meni je drugače zadeva evdno bolj privlačna. Sama ne nosim veliko tampone. Če je le mogoče, uporabljam vložke, tako da bi mi ta zadeva brez dodanih nevarnih kemikalij, ki so v tamponih in vložkih, zelo prav prišla.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 03 April 2008 - 06:45 PM
Se dobi v DM-u.
Edit: Lunette menstrualna Skodelica
* Izdelana je iz 100-odstotnega medicinsko preverjenega silikona.
* Ne draži sluznice in ne vsebuje lateksa.
* Ugodna in prijazna do okolja: ob pravilni negi jo lahko uporabljate 5–10 let.
* Ne posega v naravno raven nožnične vlažnosti in ne izsušuje nožnične sluznice.
* nežna in fleksibilna
* Lahko jo uporabljate ob vseh telesnih aktivnostih tudi v vodi.
* Investicija v menstrualno skodelico se vam povrne že v 3 mesecih
To, kar sem poudarila, me še posebej navdušuje.
Vir - klik
Posted 03 April 2008 - 07:32 PM
Posted 03 April 2008 - 07:55 PM
Premer večje Lunette™ menstrualne skodelice (model 2) meri 46 x 52 mm. Pecelj meri 20 mm. Prostornina skodelice je 30 ml. Priporočljivo za ženske z močnim menstrualnim tokom ali starejše od 20 let.
Premer manjše Lunette™ menstrualne skodelice (model 1) meri 41 x 47 mm. Pecelj meri 25 mm. Prostornina skodelice je 25 ml. Priporočljivo za ženske z šipkim menstrualnim tokom ali za mlajše od 20 let.
Vs.
MOONCUP
* Velikost A meri 46 mm v premeru in 50 mm v dolžino.
* Velikost B meri 43 mm v premeru in 50 mm v dolžino.
starost / brez poroda / vaginalni porod / carski rez
-30 / B / A / B
+30 / A / A / A
Verjetno bo res velikost A (MoonCup) oz. Model 2 (Lunette)
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 05 April 2008 - 12:37 PM
http://www.lunette.s...kautiskuppi.php
Posted 05 April 2008 - 08:37 PM
Ok, bom nehala sodelovat v tej temi, ker dejansko niti nočem preučevat, mi je zadeva že v štartu skrajno odbijajoča.
Joj, meni je tudi tota skodelica čist nagrauža. Pa ne zaradi krvi, ki bi jo morala gledat, ampak že sama misel na totega vstavljanjae pa "zadrževanje" krvi, ki bi morala it ven, v sebi tako dolgo časa. Kar zvijat me je začelo, ko sem brala tisti članek.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 05 April 2008 - 08:43 PM
Posted 05 April 2008 - 09:13 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 06 April 2008 - 08:31 AM
Posted 06 April 2008 - 11:14 AM
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 06 April 2008 - 11:22 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 06 April 2008 - 12:06 PM
Jp, pa čistijo tudi s tkočo vodo iz plastenke...ko se malo pozanimaš, malo prebereš, dobiš odgovore na vsa nemogoče vprašanja :-)
Ja vidiš to je bilo moje edino vprašanje...kak naj na javnem wc-ju operem to stvar, ker nimajo vsa stranišča pipe v kabini. Dobra fora.
Posted 06 April 2008 - 12:43 PM
Posted 06 April 2008 - 12:58 PM
Tista, ki se bo malce bolj poglobila v zadevo, poiskala na netu mnenja uporabnic, ki so skoraj 100% vsa izredno pozitivna, bo po moje prej ali slej želela to šalčko probat, hehe.
Nila, ful dobro!!
Posted 06 April 2008 - 04:22 PM
Posted 07 April 2008 - 01:47 PM
Znalo bi biti praktično, pa sej se navadiš tako kot na vsako stvar.
čeprav tole menjavanje na javnem wc me še vedno bega. Pol verjetno kar z flašo malo poplakneš
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 07 April 2008 - 02:08 PM
Priznam da je meni delalo tezave z iztavitvijo, samo sem se ufurala.
Res je popolnoma nekaj drugega kot tampon, res je ne čutim in tudi ko grem lulat je ne rabim sprazniti, kot sem si recimo vedno zamenjala tampon. Sicer sem pritaš vložkov, vendar sem športnica in je bil tampon zame nepogrešljiv..
meni zelo pomeni da je veliko bolj zdrava kot tampon, predvsem pa da ni nekih testov na živali.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users