Krema / lotion / mleko za telo
Posted 24 May 2005 - 07:51 AM
Posted 24 May 2005 - 08:45 AM
Prou tako fina ,čist fina ubistvu prou lepo se vpije in ne pušča mastnih madežev in res ni mastna
pol pa zgleda ne govorimo o isti kremi... :dontknow:
Posted 24 May 2005 - 11:28 AM
Katere stvari pa se splača vse kupit od Afrodite?
Posted 24 May 2005 - 11:29 AM
Posted 24 May 2005 - 12:03 PM
Posted 24 May 2005 - 02:29 PM
Posted 30 May 2005 - 12:36 PM
dons kupljeno, bom zvečer sprobala, nisem si pa mogla kaj, da si ne bi kančka kar na roko namazala. diši že lepo ....
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 30 May 2005 - 08:04 PM
dons kupljeno, bom zvečer sprobala, nisem si pa mogla kaj, da si ne bi kančka kar na roko namazala. diši že lepo ....
evo, sprobano ... občutek mam, da se lepo maže, ampak se mi zdi kot bi mi pustil mastno kožo. mogoče sam nisem še navajena. uporabnice navedene žaube prosim, da pripišejo svoje izkušnje.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 30 May 2005 - 08:25 PM
evo, sprobano ... občutek mam, da se lepo maže, ampak se mi zdi kot bi mi pustil mastno kožo. mogoče sam nisem še navajena
ne,ne,brez skrbi,men ne pusti mastenag občutka,prou nasprotno se mi zdi! Prou hitro se vpije,samo tak mokr občutk mam,drgač pa nč mastnga!
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 31 May 2005 - 07:20 AM
Jaz je vec ne dam stran (moja,moja )
Posted 31 May 2005 - 07:25 AM
Kje pa lahko kups ta Dove,jaz ga nisem se nikjer zasledila.Kako se pa imenuje?
Posted 31 May 2005 - 09:55 AM
Posted 31 May 2005 - 01:44 PM
evo, sprobano ... občutek mam, da se lepo maže, ampak se mi zdi kot bi mi pustil mastno kožo. mogoče sam nisem še navajena
ne,ne,brez skrbi,men ne pusti mastenag občutka,prou nasprotno se mi zdi! Prou hitro se vpije,samo tak mokr občutk mam,drgač pa nč mastnga![/quote]
Se strinjam z Reo. Ni nič mastno, če z mazanjem ne pretiravaš. Na začetku daje tak občutek, ker intenzivno vlaži in naredi kožo bolj mehko in gladko.
Posted 31 May 2005 - 10:10 PM
men se zdi, da ma ta tut bleščice: silkening body lotion od dove, dobiš ga v vsaki trgovini, mekratorju, šparu, povsod, v glavnem. če pa tale slučajn nima bleščic, ampak sam svilo, pa v kaki tej trgovini upraši, ti bojo ziher znal povedat, ker ma bleščice notr.
Posted 01 June 2005 - 07:16 AM
Posted 01 June 2005 - 11:58 AM
men se zdi, da ma ta tut bleščice: silkening body lotion od dove, dobiš ga v vsaki trgovini, mekratorju, šparu, povsod, v glavnem. če pa tale slučajn nima bleščic, ampak sam svilo, pa v kaki tej trgovini upraši, ti bojo ziher znal povedat, ker ma bleščice notr.
to je ta ja. jz sm ga mela in ma bleščice, sam se do zdj nism imena spomnla
Posted 04 June 2005 - 06:28 PM
Posted 04 June 2005 - 06:55 PM
Posted 04 June 2005 - 06:58 PM
Posted 04 June 2005 - 10:41 PM
no,kako te zasvoji
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users