stvaritve srca in duše
Posted 30 December 2006 - 12:55 AM
Pablo Picasso
Posted 30 December 2006 - 09:44 AM
Res je, kar pravijo … preteklost je del nas, to smo mi. Naša dejanja, občutki, tako zmedeni in raznoliki, težko prislužene izkušnje in tistih nekaj grenkih solz. Da, samo nekaj jih je … neznatno malo v primerjava z vsemi lepimi trenutki, ki me še čakajo. On je tisti, ki ni tako ocenjujoče sodil vseh mojih dejanj, čeprav so naravnost kričala po zaničevanju in obtožbah. Nekako mu je uspelo, navidez brez truda, videti vame in spregledati ozadje. Ljudje so preveč črno beli, že od nekdaj. Bi rekla, da jim manjka barve, nekaj tiste čustvene globine in modrosti pri presoji. Vidijo, kar želijo videt, tisto kar se najprej pokaže in je tako zelo na dlani, da je najbolj enostavno samo ošvrkniti s pogledom in podati sodbo. Kopati v globino, no, to je nekaj takega, kar zahteva čas, vztrajnost, predvsem pa srce. So stvari, ki se jih sramujem in so stvari, na katere sem ponosna. Moje male skrivnosti, skrite misli in bojazni, ki me delajo takšno, kot sem. Videti celoto, razumeti in sprejeti pomanjkljivosti ter ceniti dobre stvari … skoraj nemogoče. Slabi in dobri občutki, spomini, ki so kot puhasti oblački nekje visoko nad mano in ne obljubljajo nevihte, samo lepo vreme. Konec koncev vsak izmed nas stremi samo po enem … najti nekoga, ki se mu lahko razkrijemo, pa nas bo kljub temu ljubil. Najti nekoga, ki ne bo kazal s prstom, zavijal z očmi in prizadel z besedami. Zraven mene leži, ta nekdo … rad me ima. Tesno se privijem, da začutim utrip njegovega srca. In končno se lahko mirno prepustim prijetnim sanjam.
Spoznala sem te čisto slučajno. Popolnoma nepričakovano sva trčila eden v drugega in pogovor je stekel. Zanimivo je, kako z nekaterimi komaj najdeš skupni jezik, med pogovorom z drugimi pa ure kar tečejo in besed ne zmanjka. Ne vem, o čem sva govorila, vem pa, da sva se veliko smejala. Prijel si me za roko in potem se mi je zvrtelo. Nasmehnil si se mi in nisem verjela, da je bilo namenjeno meni. Zmedeno sem mežikala in poskušala pogled odvrniti stran od tebe, pa ni šlo. Najine oči so se staknile in zaščemelo me je. Tisti čuden občutek, ko kar naenkrat začutiš, da se je zgodilo nekaj pomembnega. Ustvarila sva nekaj, nekaj čisto posebnega med nama. Zgodila sva se midva … vsak zase, a vendar tako zelo skupaj. V tistem trenutku sem te videla skozi druge oči … tako zelo unikaten si bil kar naenkrat. In sedaj po vsem tem času še vedno obožujem tvoj vonj in se jezim, ker moja postelja naslednji dan ne diši več po tebi. V tvojih očeh opazujem svoj odsev in se včasih izgubim v njihovih globinah. Poznam vsak delček tvoje kože, vem kaj ti paše in kaj te spravlja v smeh. Razumem vsak tvoj namig in poskušam izpolnit vsako tvoje hrepenenje … vse zaradi tistega večera, ko sva trčila in si mi zamajal tla pod nogami.
Posted 30 December 2006 - 11:59 AM
Posted 30 December 2006 - 12:05 PM
Posted 30 December 2006 - 12:09 PM
se pridružujem Zlobici in metal*girl.
Posted 30 December 2006 - 08:10 PM
Posted 01 January 2007 - 08:38 PM
Posted 01 January 2007 - 10:17 PM
Posted 02 January 2007 - 12:58 PM
I wanna hug you for the one last time…
What you are, i don't care…
What sould I do?
I want those eyes…
I want this face…
Dreams of my life…
Tell me…
Where should I go…
To find you again?
Come back to me! Come back!
Coz if you come back
We'll never be apart again…
I WANNA
I wanna hug you…
Tear her from your arms…
I wanna love you…
Seperate your hearts…
I wanna kiss you…
The way you've never felt…
I wanna hold you…
Until this world has end…
I wanna see you…
When you are not with her…
I wanna tell you…
That you don't belong to her…
I wanna do…
The things she never could…
I wanna say…
Leave her! That is what you should…
I wanna be with you…
And noone else be with…
I wanna cherish you…
The way she never did…
I wanna call you…
That you're my only one…
I wanna hear you…
That I'm your sweetest one…
Posted 02 January 2007 - 01:44 PM
Posted 02 January 2007 - 02:27 PM
Posted 02 January 2007 - 07:55 PM
Če pomislim na jutri, me je strah.
Čutim tremo, bojim se stvari, ki se bodo zgodile in na katere nisem pripravljena.
Če pomislim na leto pred mano, me stiska v trebuhu,
ker ne morem vedeti, kaj prinaša in se ne morem skriti pred koledarjem.
Če pomislim na življenje pred mano ...
se mi zvrti in zrem v neskončno brezno neznanega, neizbežnega, neoprijemljivega, nepremagljivega, nepredvidljivega, neumrljivega, neustavljivega -
Pretežkega zame. In ne vidim smrti, ampak le željo po koncu.
Kaj je res?
Zdaj jih ne rabim več, ker čutim tvojo ljubezen.
In vem, da ti čutiš mojo, zato ti ne govorim
rada te imam, ljubim te.
To veva brez bremena besed.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 16 January 2007 - 06:39 PM
ps. ni moje delo:) k sreč hehe
Posted 17 January 2007 - 08:04 PM
pa tudi takše stvari mi nekam narejeno, neiskreno delujejo. vse so si tko podobne. fake.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 17 January 2007 - 08:13 PM
Pablo Picasso
Posted 17 January 2007 - 08:33 PM
Joj žal, ampak meni je to prej ko kej drugega smešno. Neprimerno solzav sestavek, napisan s kupom wjev ipd wsak wrez...wsaka solza... prov za se zjokat
pa tudi takše stvari mi nekam narejeno, neiskreno delujejo. vse so si tko podobne. fake.
Podpis! Preveč močne besede so uporabljene in se potem res vse neiskreno sliši, napihnjeno.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 17 January 2007 - 08:37 PM
lol!mam eno sošolko k se kao reže zato k jo sprošča...pa si nardi sam uno malo črtico da se lih tok pozna pol čez dan pa itak zgine...in mi govori kak jo to relaxera..no in dans smo šli dat kri pa je zganjala celo paniko u bolnc krčala pa nevem ka še vse k je misla da ji bojo zadel u veno...in pol jo tko primem pred usemi:"ženska ka ko se pa režeš pa vidiš svojo kri pa ni hudo? dj ne pretvarji se" pa je sam utihnla
ok res je da nemorm ocenjevat osebo po tem kar napiše...mogoče ma res te probleme sj js tut večkrat pišem nasplošno o lajfu...se mi zdi da sm tut eno podobno zgodbico objavla k sm jo sama pisala ampk še zmer se mi zdi da te punce k iščejo režitev v britvici, v resnic pa nimajo nobenih big problemou iščejo sam pozornost...
Posted 18 January 2007 - 06:59 PM
Slovenka ? Not.
Posted 18 January 2007 - 08:14 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users