Pižame, spalne obleke (SAMO SLIKE!)
Posted 01 April 2006 - 03:43 PM
Take so mi lušne zaj za poleti.
Posted 01 April 2006 - 04:45 PM
Posted 05 April 2006 - 09:47 PM
Posted 05 April 2006 - 10:06 PM
iiii hvala, H&M v Celovcu
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 05 April 2006 - 10:49 PM
Jst mam tut 2 Snoopy pižamce iz H&M pa morm rečt da so ful crap.
Full so se razvlekle..te kratke hlače sploh..kr tangice so ratale..tist med nogami je šlo skupi, hlačnice so se razvlekle... Tadruga k je pa dolga je pa tut za 5 številk prevelka ratala, pa prekratka...tko res grdo se je nardil.
ni glih neka kvaliteta no.
Posted 05 April 2006 - 10:52 PM
Ti preveč seksaš pa maš vse razvlečen.
Jordan Belfort
Posted 05 April 2006 - 10:55 PM
Ker majo tut moje prjatlce te Snoopy pižame pa se vsem isto dogaja.
Sam je pa tut res, da zdej k sm gledala eno črno pižamco...kao ista kokr una moja rumena k jo mam..pa je bla ta črna bolš kvaliteta že na otip.čeprow isti model pa vse, sam druga barva..glede na to da sm jo jst kupila lansko leto možno, da so zdej mal bolše začel delat
Posted 05 April 2006 - 10:57 PM
Jordan Belfort
Posted 06 April 2006 - 08:06 AM
Posted 10 April 2006 - 10:59 AM
Posted 10 April 2006 - 08:28 PM
Posted 12 April 2006 - 08:37 PM
za dva para unih čist ta nizkih nogavičk sm dala 2000
sam so mi ble zlo lepe
Posted 13 April 2006 - 07:25 AM
Posted 13 April 2006 - 01:46 PM
Posted 13 April 2006 - 02:42 PM
Ta prvo bi mela kot oblekco za na plažo, ta drugo pa za trenerko. Sta mi preveč lepi da bi ju uporabljala kot pižamo.
Posted 18 April 2006 - 01:52 PM
Posted 18 April 2006 - 02:44 PM
Takole bi mela, tist trd bombaž, ne raztegljive, flanela al kk se reče? Pol pa ene zelene, rumene, oranžne al pa svetlo/pinkiš gatke spodi:)
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 18 April 2006 - 03:42 PM
Takole bi mela, tist trd bombaž, ne raztegljive, flanela al kk se reče? Pol pa ene zelene, rumene, oranžne al pa svetlo/pinkiš gatke spodi:)
To mi ni všeč.
Posted 18 April 2006 - 04:54 PM
Zanimivo mi je to:) kar se men dopade, da nekdo vidi čisto drugače(recimo zjutraj ko grem v šolo, me mami pogleda(joj ta njen pogled), a to boš mela gor?(okej, tukaj upoštevam generacijski prepad ).. al pa pri ljudeh.. da se ti nekdo blazno dopade tko v faco, nekomu pa totalno ni všeč.. ne razumem:) Kako za vraga dojema tt del zatilnega režnja v naših možgančkih okolico, kako mi nato to sliko miselno problikujemo in povežemo skupaj informacije, ki nato tvorijo naše mnenje.. malo out of topic, ne leti na tebe verja, ali katerokoli drugo ki kdaj pa kdaj pokritizira moje limanje fotkic, danes na avtobusni se mi je blazno dopadu en poba, take lepe vlke očke, pa me je kolegica samo čudno pogledala, get real:) Kako?? Je res vsa stvar v desni hemisferi? (in ja, malo se pa res delam pametno, tudi če mi ne uspeva )
Okej, ene par pižam v balast, da ne bo tole samo še eno filozofiranje
Ps: Zeleno spalno srajčko bi začarala v smetanovo belo/beige/ali barvo šampanjca, kakorkoli že:) nekaj okrog tega
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users