Celulit
Posted 25 May 2005 - 07:57 AM
Posted 25 May 2005 - 09:02 AM
Posted 25 May 2005 - 10:14 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 25 May 2005 - 10:29 AM
Posted 25 May 2005 - 10:39 AM
Posted 25 May 2005 - 11:10 AM
a h kej,no a res al kaj>? a pol mi ni pomoči?????
Posted 25 May 2005 - 11:47 AM
Posted 25 May 2005 - 12:08 PM
Posted 25 May 2005 - 12:38 PM
Posted 25 May 2005 - 03:44 PM
jst sm mela celulit v 2.fazi(se mi je vidu tud, če nism 'uščipnila') in odkar delam vse tisto, kar sm ti že enkrat napisala, ga nimam več. Predvsem sm ga mela na zadnjici(k je bla sproščena, se je kr vidl), zdej se mi pa nč ne vid tud k skup stisnem zadnjici.
tud, če maš celulit v 2.fazi, je upanje.
Posted 25 May 2005 - 03:49 PM
celulit se vid šele v 3. fazi brez da se uščipneš. za drugo fazo morš kožo skupi stisnt pa se bo vidu v prvi se ga pa sploh ne vidi niti tako niti tako. 4. faza je pa že brazgotinasta.
Posted 25 May 2005 - 03:51 PM
*joj, sem tečna glede besed in malenkosti*
Posted 25 May 2005 - 03:52 PM
Posted 25 May 2005 - 03:57 PM
Posted 25 May 2005 - 04:25 PM
Razvije se na nivoju celic in molekul, zato ga s prostim očesom ne vidimo.
- nastane zaradi sprememb v mikrocirkulaciji, zaradi zmanjšanega delovanja kapilar, posledica je nastajanje edemov
- povečane maščobne celice tvorijo skupke, počasi ustavijo transport lipidov in drugih hranilnih snovi, nastanejo vozli, ki vplivajo na zoženje limfnih žil, s tem je zmanjšano odstranjevanje tekočin, ki se zato kopičijo v telesu
- tekočina pritiska na krve in limfne žile, povzroči spremembo maščobnih celic, te tvorijo več prostaglandinov, poveča se kapilarna prepustnost, tkivo postane polno vode, tonus mišic oslabi
2. FAZA: EKSUDATIVNI INFILTRATIVNI TIP ali EDEMATOZNI CELULIT
...stanje tkiva je poslabšano.
- predeli z normalno temperaturo in z znižano, zaradi sprememb v mikrocirkulaciji (razlika do 2-eh stopinj)
- maščobne celice se združujejo v kepe, ki še poslabšajo mikrocirkulacijo
- spremmbe na koži so majhne, (rahlo valovita koža)
- v tkivu je veliko tekočine in pojavljajo se edemi
3. FAZA: FIBROZNI TIP
- še slabša mikrocirkulacija vpliva na dermis (slabši metabolizem)
- tanjšanje kože
- okoli maščobnih celic se nalagajo proteini (tvorba kapsule)
- videz pomarančne kože s prostim očesom
4. FAZA: BRAZGOTINSKI TIP
- vidne so trdne kepe, vozli (sestavljeni iz maščobnih celic, obdanih s plastjo proteinov)
- vozliči so lahko boleči; poškodbe in brazgotine v tkivu; jih ni mogoče popraviti
- estetski kirurg je edina rešitev
Posted 26 May 2005 - 03:43 PM
In sm se pridno "blatila" z njim, uceri sm se tretjic, se pravi da morm cel postopek izvest sam se 1x.
No da povem rezultate do zdej:
po prvem in drugem dnevu ni blo vidt spremeb , razn tega da je bla koza ocitno bolj gladka, elasticna, napeta.
No dons pa se ze vidjo ucinki (po 3. nanosu)!!!! Js ne morm vrjet, se moj fant ne more, k drgac totalno ne verjame v razne kremce proti celulitu.
Uglavnem, celulita je vidno MANJ!!!!
Pa ne sam ti, POPOLNOMA sta mi izginile tut mascobni blazinci pod ritko!!!
Js ne morm vrjet...se vceri sm misnla, da sm ze spet kes stran vrgla, in to se za eno blato, s kerim je kr dost pacanja, sam evo me... Ajm hepi
Carovnija, js ne vem kva bi druzga rekla.
K dozdej mi ni niti 1 kremca pomagala.. Sm slisala tut, da Lyposine nc ne deluje, pa tok je drag- Fango komplet je biu pa v dm-ju sam 3200 in ocitno deluje!! js ne vem kako, ampak sam tok, da boste vedle, ce kero zanima..
Nc lepo se mejte!!
Posted 26 May 2005 - 04:11 PM
Kaj pa vsebuje ta komplet? Blato in kaj še? A pa to imajo samo v dm-u? Moja mami je nekaj časa nazaj že gledala to, pa potem ni kupila, mogoče se bo zdaj odločila ...
Posted 26 May 2005 - 04:16 PM
Posted 26 May 2005 - 05:31 PM
pa kako zgleda to, za kok maš eno tubo??? jst bi rabla sam za rit ne za cela stegna
hvala za odgovor, čao
Posted 26 May 2005 - 06:33 PM
2 tubi z blatom, 1sprejček in pa valda navodila. Postopek izvajaš 4 dni zaporedoma, vsak dan 1x, torej vsak dan porabiš pol tube (glede na to, da sta 2 in ju rabiš za samo 4 dni!).
Gre pa takole (sej to vse v navodilih piše): najprej se posprejčkaš (js sm postopek izvajala na celotnem zg. delu nog-od kolen navzgor, pa tut po ritki) in to vmasiraš v kožo, pustiš delovat 2 minuti. Nato si na obe nogi naneseš blato, ki je res čist črne barve in se počutiš, kot da si na Rock Otočcu
Se zaviješ v folijo za živila(tisto prozorno, k se te prime- od mercatorja je sam15osit, kupla sm dve pa niti slučajno ne bom obeh porabla do konca, tko da jo priporočam) in tko zavit ko mumija čakaš 35minut.
No potem si to s toplo vodo spereš (banja je čist usrana, sam gre vse stzran z navadnim tuš gelom, ni panike), se obrišeš in se že spet posprejčkaš, vmasiraš in se pol še enkrat z vodo spereš. No js se 1x nism pa ni panike. Vbistvu res ne vidm smisla v tem, da se namažeš in pol skor takoj dol spereš.
No to je to.
Drgač pa: majo zdej kao akcijo v millerju za te kompletke, pa stane 4.000, tko da se bl splača jit v DM, kjer je isti komplet 3.200. Js sm ga nabavla v DMju pri miklošičevi (zraven se gre v neko garažno hišo), tko da tm ga zihr majo. Tok pocen je pa kao zato, ker ga naujo več prodajal.
Pridne bodte, upam da ne zgleda preveč zakompliciran, k ni
pa pa
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users