Slovenske terme
Posted 25 September 2009 - 11:05 AM
_M_, ti je bla Olimia potem bolj všeč kot Ptuj? Saj si bla v Primusu ti, ane, če se prav spomnem...
Posted 25 September 2009 - 12:17 PM
To bova pa vse imela. Še vsakodnevno sveže sadje v sobi, piše v ponudbi.
Kar se tega tiče, me je za valentinovo malce razočaral Palace v Portorožu. Bazeni so zelo švoh, gužva-iz treh hotelov folka in prevroče not. Za 5 zvezdic definitivno premal. Sam dobr... oni bolj 'računajo' na morje poleti. Je bilo pa drugače prekrasno.
Bo pa seveda možno tudi kolesarjenje, če bova mela lepo vreme. Mogoče bi superge za tek vzela s sabo, rada grem tečt v naravo. Pa itak je tud fitnes tam za mal rekreacije, da skurim kalorije, ker bo najbrž sama dobra hrana
Kako pa bo, pa seveda poročam.
Posted 25 September 2009 - 02:35 PM
Princes, kolk bosta pa plačala in kje sta rezervirala - direktno ali preko kake agencije?
Posted 25 September 2009 - 04:23 PM
Ma drugače je baje 184€/osebo za 2 noči, ampak k sm klicala, so mi rekli, da sm v tem terminu urajmala eno akcijo in mava za 2. osebo 50% popusta. Kul.
Mam zmeri tako srečo. Ko sem rezervirala Portorož, je bilo takrat premalo folka za Hotel Neptun in so nas dali za isto ceno v Palace, plus da sva midva dobila ta ogromne sobe.
Posted 25 September 2009 - 09:18 PM
Posted 25 September 2009 - 10:33 PM
Posted 01 October 2009 - 11:43 PM
Bila sva v Wellness hotelu Sotelia, ki je čist nov in lepo opremljen. S podzemnimi hodniki je povezan z bazenskim kompleksom Termalijo-star del in pa z novim Wellnessom Orhidelio.
Termalija je torej bolj star kompleks, kjer je bilo tudi dost upokojencev imajo 2 notranja bazena in 2 zunanja. V enem je tudi aqua bar, kjer lahko pijačo naročiš iz bazena. Kar nekaj je tud jakuzijev, pa tudi ni bilo gužve, tako da se je dalo fajn naplavati. Da bi pa neki tam počival, mi pa ni bilo preveč-soparno, ležalniki bolj nikakvi pa tko. Midva se se šla najprej v en bazen kopat, ven, posušit z brisačo in naprej v drugega. Imajo pa v Termaliji tudi svet savn, ki pa je kar urejen. Tudi tukaj ni bilo preveč gužve in se je blo luštn savnat-majo različne finske savne, turše, aroma, solne, japonsko itd. Pa ohlajevalne bazene, jakuzije zunaj, počivalnice,... Fajn.
Kar se tiče Orhidelie, je pa res luksuz. Folka nikjer, res tok k ga je blo, se hitro porazgubi, ker je res ogromno prostora in ležalnikov. Voda je super, zunanjost tudi, barček v bazenu prav tako. Ves čas je tudi ambient muzika in imaš mo+nost izbire, kjer boš počival-ob bazenu, v mirni počivalnici, na vodnih posteljah, zakonskih ležalnikih itd. Pestro. Svet savn v Orhidelii je pa prav tako enkraten. Imajo najrazličnejše savne, ohlajevalne bazene, jakuzije, mirne prostore za počitek, teraso za počitek, različne programe v savnah,...
V glavnem-res se spočiješ in je vredno vsakega centa. Je pa vstop v Orhidelio za 1 dan mislim, da okoli 30€.
Zvečer se bolj nič ne dogaja, midva sva našla en klub, res zrihtan v nulo-ima tudi dancefloor, samo v tem času pač ni bilo neki folka-par parčkov na pijači. Majo pa fajn koktejle.
Veliko je tudi Wellness ponudbe-masaž, kopeli, razvajanj celega telesa, center zdravja, samo so zadeve kar konkretno drage.
Pripenjam še nekaj fotkic:
Okolica in sprehajalne potke
Soba
Kopalnica (tuš prostor je le zagrajen del kopalnice, tako da je veliko prostora, da se tuširata skupaj )
Orhidelia znotraj
Orhidelia pogled iz teras savna sveta na zunanji del
Posted 02 October 2009 - 12:18 AM
Posted 02 October 2009 - 09:11 AM
Orhideje povsod po bazenu
Bazenski WC
Savna počitek
Vodne postelje za počitek po savnanju
Zvečer
Posted 02 October 2009 - 09:45 AM
Pa ta zadnja fotka mi je zelo vsec!!
Posted 02 October 2009 - 12:29 PM
Posted 02 October 2009 - 12:32 PM
Posted 02 October 2009 - 01:08 PM
Posted 02 October 2009 - 04:04 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 02 October 2009 - 06:30 PM
Posted 02 October 2009 - 06:52 PM
'spremljevalne' storitve (masaže, lepotilni rituali) so res drage, sploh, če primerjam, da jih bom v Aziji za ceno ene masaže tukaj dobila najmanj pet, ampak se mi kljub temu zdi, da si je treba vsake toliko malo privoščit, ker so mi res na top nivoju glede wellnessa in ostale ponudbe (hrana, ).
jaz dejansko sploh ne razmišljam, da bi šla kdaj v kake druge terme.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 03 October 2009 - 10:53 AM
Mi ni panike dati malo več za razvajanje, ker tole je res 1A.
Posted 03 October 2009 - 10:56 AM
Princeska, kaj si mela pa za ene masaže pa to? si šla v Armonio?
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 26 October 2009 - 11:04 PM
M, hvala! Bom malo pogledala tole zadevo na Hrvašem, prvič slišim.
V kratkem bom šla pa v Snovik, ker mi je res najbližje. Poročam!
No, sem zdaj opazila, da nisem poročala takrat. Kolikor se spomnim, mi je bilo nočno kopanje tam super. Zelo mirno, ni bilo gneče ravno tisti dan, prijetno zatemnjeno in fajn sem se naplavala (kar nekaj dolžin). Edino, kar je bilo grozno, je bilo to, da sta me ves čas opazovali dve lezbijki, tiščali glavi skupaj, ko sem plavala mimo in se mi nasmihali in mižikali. Nista odnehali niti v garderobi, pa čeprav je bil moj fant zraven. Eni pa res nimajo občutka, no.
Imam pa še eno novo izkušnjo in sicer s hotelom Primus na Ptuju. Super savne v rimskem slogu, zelo mirno, nobene gneče, parne so vse odlične (od arome, blatne do solne). Zelo priporočam! Je pa res, da sem ljubiteljica savn postala šele pred kratkim, tako da moram še kakšne spobat. Fant jih je sicer prej že veliko, pa je rekel, da nobene do zdaj niso bile tako fajn.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users